Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILNE!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon kwi 22, 2013 11:59 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Straszny cykor z Silvera. Ale już udalo się go siostrze dotknąć, niestety nie zdążyła złapać, zeby zasłonić ten otwór pod wannę. Ale już do jedzenia wychodzi tak 3/4 mniej więcej. Po odsunięciu dalej cofa się.
Ale jedzenie zostawione zjada. Dostał gotowaną wołowinę i wsunął w całości, ale w nocy. W nocy chyba chodził i spał na posłaniu.
Jak wychodził trochę spod wanny to tęsknie patrzył w okno.
Myślę, ze będzie dobrze. Mają mu dziś poczytać książkę:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon kwi 22, 2013 12:14 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Silverku trzymamy za Ciebie :ok: :ok: :ok: wierzac, ze bedzie wszystko dobrze :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Pon kwi 22, 2013 13:31 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Silverku, przekonasz się, że domek jest fajny :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon kwi 22, 2013 17:47 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Nie umiałam się dodzwonić do Pani Basi ale widzę, że tu już wieści są:) Daję mu tydzieńna wyjście i oswojenie się z sytuacja:)

Gorzej u Fiony, ona jutro ma wyciągane szwy i czas w DT się skończył. Biedula skończy na dworze a tam już sobie rady nie da. Nie mam pomysłu, nie mam....:(

jesis

Od: Śro wrz 08, 2010 20:16

Post » Pon kwi 22, 2013 18:25 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

:ok: :ok: za wylezienie Silvera ze "skorupy" i :ok: :ok: za DT dla Fiony.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto kwi 23, 2013 8:34 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

O tak, żeby coś się znalazło. Ona jest taka malutka, kruchutka. Silver jak wyjdzie spod wanny to sobie da radę. Poza tym myślę, że ma jeszcze trochę czasu u Pani Basi. Póki co martwi mnie dziewczynka....tak ciężko teraz o adopcję. Lisa, sunia, którą odebrałam interwencyjnie, czekała od zeszłego września w hotelu...i dopiero teraz 15 kwietnia udało się jej znaleźć dom. Skądinąd inne zwierzaki latami czekają...dlatego się martwię:(

jesis

Post » Wto kwi 23, 2013 10:44 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Alienor pisze::ok: :ok: za wylezienie Silvera ze "skorupy" i :ok: :ok: za DT dla Fiony.

Czyli bardzo mocno trzymamy lapki i kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Wto kwi 23, 2013 19:03 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Pani Basia powiedziała, że wierzy w Silvera i że z dnia na dzień będzie lepiej:)

jesis

Post » Śro kwi 24, 2013 14:54 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Silver wczoraj wieczorem wyszedł tak, że udało się go siostrze złapać. Niemal pół godziny siedział na kolanach i siostra tłumaczyła mu "jak Herman krowie na rowie"
Zabezpieczyła wejścia pod wannę torbą z piaskiem i ciężkimi butlami. I co??
I rano drań był znów pod wanną. Wszystko poodsuwał:(
No ale może już będzie z górki. Poradziłam, żeby mu w kącie postawiła transporterek albo chociaż pudło i tam dała jedzenie.
Moze się przekona tym razem.

Lidka

Post » Śro kwi 24, 2013 17:09 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

No co za cykor....az niemozliwe...oby się to odmieniło...

jesis

Post » Śro kwi 24, 2013 20:45 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Możliwe, możliwe :ok:
Będzie dobrze! :D

Erin

Post » Nie maja 05, 2013 8:57 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Silver już coraz spokojniejszy i bardziej śmiały. Siedzi Pani Basi grzecznie na kolankach :) W przyszłym tygodniu pojadę do niego z wizytą:)

jesis

Post » Nie maja 05, 2013 9:37 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Super! :) Wygłaszcz chłopaka od nas :1luvu:

Erin

Post » Nie maja 05, 2013 19:52 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Poogladałam przez skype'a Silvera.
Straszny się z niego przytulak zrobił:) Siedzi na parapecie w łazience i wygląda przez okno. Już nie wchodzi pod wannę. Korzysta już grzecznie z kuwety.
Tak, że tylko domu porządnego mu brak.

Lidka

Post » Nie maja 05, 2013 19:55 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Za dom dla Silverka :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]