Kotomania XV-chce mi się wyć.....:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 19, 2013 18:18 Re: Kotomania XV-Timurku bądź szczęsliwy w swoim DS!

To już zaczynamy trzymać kciuki za Pandusia! :D :ok: :ok:
U nas od rana dzisiaj deszczowo, ale też musi popadać troszkę.
Buziamy Kotomanię!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt kwi 19, 2013 18:24 Re: Kotomania XV-Timurku bądź szczęsliwy w swoim DS!

:ok: :ok: :ok: za Pandusia!
Cieszę się, że z kolanem lepiej :ok:
Chmurki miały być tylko w Mysłowicach :crying:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt kwi 19, 2013 19:43 Re: Kotomania XV-Timurku bądź szczęsliwy w swoim DS!

Kasieńko, to kciuki z całych sił już teraz za Pandusia ściskam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt kwi 19, 2013 19:54 Re: Kotomania XV-Timurku bądź szczęsliwy w swoim DS!

Dzięki kochane! :1luvu: :1luvu: :1luvu: -ja jak zwykle przezywam! :oops:

U nas dzisiaj tylko w nocy mżyło, jest chłodniej, ale wiatr tak strasznie nie wieje jak wczoraj!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob kwi 20, 2013 23:14 Re: Kotomania XV-Timurku bądź szczęsliwy w swoim DS!

kropkaXL pisze:Witanko dziewuszki! :1luvu: :1luvu:
Umówiłam dzisiaj Pandusia na kastrację-26.04 po południu.

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie kwi 21, 2013 15:19 Re: Kotomania XV-Timurku bądź szczęsliwy w swoim DS!

Thanx za :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :D

Znalezione na FB:

Obowiązki domowe kota

1. Kot musi bronić człowieka przed roślinami doniczkowymi.
2. Kot musi stale utrzymywać człowieka w dobrej kondycji, powodując, by się często ruszał i schylał zbierając długopisy, skarpetki, zapalniczki i inne drobne przedmioty.
3. Kot musi mocno trzymać zębami długopis, gdy człowiek próbuje pisać.
4. Kot musi stale przeprowadzać kontrolę i inwentaryzację w lodówce, nawet wtedy, gdy człowiek się temu sprzeciwia. Jeśli się sprzeciwia, to znaczy, że coś tam chowa i należy się tym zająć.
5. Kot musi w nocy co godzinę sprawdzać czy pod kołdrą człowieka nie łazi jakaś żmija.
6. Kot musi systematycznie trenować na wypadek niespodziewanego występu w cyrku. W tym celu kot musi od czasu do czasu urządzać skoki z karnisza na lampę, z lampy na zasłony oraz inne wskoki, przeskoki i przeloty.
7. Kot musi pomagać człowiekowi w czynności słania łóżka, uważnie sprawdzając czy żaden przedmiot nie dostał się pod prześcieradło.
8. Kot musi pamiętać, że sen dla człowieka to strata czasu, dlatego na widok śpiącego człowieka powinien natychmiast go obudzić, wskakując mu na brzuch, a jeszcze lepiej – na głowę.
9. Kot musi odganiać od człowieka złe sny. Jeżeli kot zauważy, że człowiek w łóżku przewraca się z boku na bok – powinien wskoczyć mu na głowę i rozpocząć egzorcyzmy.
10. Kot ma obowiązek każdego ranka przypominać człowiekowi, że „kto rano wstaje temu Pan Bóg daje” oraz że im wcześniej człowiek wstanie, tym więcej da mu Pan Bóg (i kotu też).
11. Kot musi dzielić się z człowiekiem wszystkim, co posiada. Ma obowiązek stałego oddawania mu części swojej sierści i wywalania z miseczki połowy jedzenia.
12. Kot ma obowiązek śpiewania, żeby dostarczać człowiekowi radość. Nawet, jeśli piosenka jest smętna.
13. Kot musi sprawdzać dlaczego ktoś nie domknął szafy albo szuflady.
14. Kot musi wiedzieć, co znajduje się we wszystkich pudełkach. Musi osobiście przekonać się, że są tam rzeczy bezpieczne i prawidłowo ułożone.
15. Kot ma obowiązek podczas snu człowieka, zagłuszać wszystkie dźwięki, głośno mrucząc mu do ucha.
16. Kot musi wysypiać się za człowieka, wszystkich jego krewnych, przyjaciół i sąsiadów razem wziętych.

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto kwi 23, 2013 5:55 Re: Kotomania XV-Timurku bądź szczęsliwy w swoim DS!

kropkaXL pisze:Thanx za :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :D

Znalezione na FB:

Obowiązki domowe kota

1. Kot musi bronić człowieka przed roślinami doniczkowymi.
2. Kot musi stale utrzymywać człowieka w dobrej kondycji, powodując, by się często ruszał i schylał zbierając długopisy, skarpetki, zapalniczki i inne drobne przedmioty.
3. Kot musi mocno trzymać zębami długopis, gdy człowiek próbuje pisać.
4. Kot musi stale przeprowadzać kontrolę i inwentaryzację w lodówce, nawet wtedy, gdy człowiek się temu sprzeciwia. Jeśli się sprzeciwia, to znaczy, że coś tam chowa i należy się tym zająć.
5. Kot musi w nocy co godzinę sprawdzać czy pod kołdrą człowieka nie łazi jakaś żmija.
6. Kot musi systematycznie trenować na wypadek niespodziewanego występu w cyrku. W tym celu kot musi od czasu do czasu urządzać skoki z karnisza na lampę, z lampy na zasłony oraz inne wskoki, przeskoki i przeloty.
7. Kot musi pomagać człowiekowi w czynności słania łóżka, uważnie sprawdzając czy żaden przedmiot nie dostał się pod prześcieradło.
8. Kot musi pamiętać, że sen dla człowieka to strata czasu, dlatego na widok śpiącego człowieka powinien natychmiast go obudzić, wskakując mu na brzuch, a jeszcze lepiej – na głowę.
9. Kot musi odganiać od człowieka złe sny. Jeżeli kot zauważy, że człowiek w łóżku przewraca się z boku na bok – powinien wskoczyć mu na głowę i rozpocząć egzorcyzmy.
10. Kot ma obowiązek każdego ranka przypominać człowiekowi, że „kto rano wstaje temu Pan Bóg daje” oraz że im wcześniej człowiek wstanie, tym więcej da mu Pan Bóg (i kotu też).
11. Kot musi dzielić się z człowiekiem wszystkim, co posiada. Ma obowiązek stałego oddawania mu części swojej sierści i wywalania z miseczki połowy jedzenia.
12. Kot ma obowiązek śpiewania, żeby dostarczać człowiekowi radość. Nawet, jeśli piosenka jest smętna.
13. Kot musi sprawdzać dlaczego ktoś nie domknął szafy albo szuflady.
14. Kot musi wiedzieć, co znajduje się we wszystkich pudełkach. Musi osobiście przekonać się, że są tam rzeczy bezpieczne i prawidłowo ułożone.
15. Kot ma obowiązek podczas snu człowieka, zagłuszać wszystkie dźwięki, głośno mrucząc mu do ucha.
16. Kot musi wysypiać się za człowieka, wszystkich jego krewnych, przyjaciół i sąsiadów razem wziętych.

Obrazek

ŚWIETNE
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Wto kwi 23, 2013 6:48 Re: Kotomania XV-Timurku bądź szczęsliwy w swoim DS!

:D też mi się podoba, więc tu wkleiłam, żeby i inni się usmiechnęli, może komuś to poprawi dzisiaj nastrój, bo poranek szary i smutny-słonkoooo-gdzie jesteś? :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto kwi 23, 2013 7:35 Re: Kotomania XV-Timurku bądź szczęsliwy w swoim DS!

Fajne :D Kasieńko, u nas raniutko było brzydko, a teraz świeci słoneczko. Może i u Ciebie niebo się rozchmurzy, czego z całego serca życzę :ok:
Obrazek

bulba

Post » Wto kwi 23, 2013 16:14 Re: Kotomania XV-Timurku bądź szczęsliwy w swoim DS!

Kasieńko-cały dzień było ładnie-rozchmurzyło się jak byłyśmy z Mamą i Siostrą na cmentarzu(dzisiaj imieniny Taty) , a teraz znów szarówa, ale za to ciepło!

Dostałam wczoraj wieczorkiem maila od Anusi-przysłała mi zdjęcia Maciusia-oto kilka z nich-podziwiajcie jak urósł ten słodki szkrabek! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A taki był malutki, jak go znalazłam:

Obrazek

Jest tak podobny do Belli!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto kwi 23, 2013 17:01 Re: Kotomania XV-Timurku bądź szczęsliwy w swoim DS!

widać, że mu tam dobrze :1luvu:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Wto kwi 23, 2013 17:10 Re: Kotomania XV-Timurku bądź szczęsliwy w swoim DS!

Na pewno! :D -Ania i Wojtek go kochają i cierpliwie znoszą fanaberie rozpaskudzonego słodziaka, nawet nocne wspinaczki po lampie i zrzucanie róznych rzeczy w srodku nocy-bo sie kotecek obudził i bawić mu sie zachciało!
Oby jak najwięcej takich domków było!!!
Anusiu i Wojtku-dziękuję po stokroć za taki dom dla Budynia-Maciusia! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto kwi 23, 2013 20:45 Re: Kotomania XV-Timurku bądź szczęsliwy w swoim DS!

Ale słodki :1luvu: :1luvu: :1luvu: Widać, że szczęśliwy bardzo jest :1luvu: :1luvu: Oby jak najwięcej takich wspaniałych domków :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Śro kwi 24, 2013 12:08 Re: Kotomania XV-Timurku bądź szczęsliwy w swoim DS!

Kasiu, co u Was?? :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro kwi 24, 2013 16:58 Re: Kotomania XV-Timurku bądź szczęsliwy w swoim DS!

Nic nowego Moniś-w piątek kastracja Pandusia i przeżywam jak zwykle :oops:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]