Iwonami pisze:meg11 pisze:Smerfetkę siwą plis
Szkoda, że nie wiedziałam, bo przesyłka do Ciebie już poszła.
Trudno. Gapowe się płaci. Kasa poszła dzisiaj, napisz jakby trzeba było dopłacić. Płaciłam z pamięci.
Iwonami pisze:meg11 pisze:Smerfetkę siwą plis
Szkoda, że nie wiedziałam, bo przesyłka do Ciebie już poszła.

EVA2406 pisze:Iwonko, jaką wysokość ma ten koreczek w klapeczkach?
Iwonami pisze:EVA2406 pisze:Iwonko, jaką wysokość ma ten koreczek w klapeczkach?
Koreczek ma 2,5 cm wysokości.
EVA2406 pisze:Iwonami pisze:EVA2406 pisze:Iwonko, jaką wysokość ma ten koreczek w klapeczkach?
Iwonko, to zaryzykuję te klapeczki. Mam nadzieję, że będą dobre
Mam zawsze problem z klapeczkami, bo nie lubię japonek, a tych jest multum. Poza tym mam dość krótkie palce i z przodu mi dużo wolnego miejsca zostaje, a to brzydko wygląda.
Migotka123 pisze:Pytałam już kiedyś o wymiary garsonki r. 46, mam jeszcze pytanie dotyczące długości rękawów
Iwonami pisze:EVA2406 pisze:Iwonami pisze:EVA2406 pisze:Iwonko, jaką wysokość ma ten koreczek w klapeczkach?
Mam zawsze problem z klapeczkami, bo nie lubię japonek, a tych jest multum. Poza tym mam dość krótkie palce i z przodu mi dużo wolnego miejsca zostaje, a to brzydko wygląda.
O.k. Wyślę Ci te klapki. Też mam nadzieję, że będą dobre i będziesz zadowolona.
EVA2406 pisze:Iwonami pisze:EVA2406 pisze:Iwonami pisze:EVA2406 pisze:Iwonko, jaką wysokość ma ten koreczek w klapeczkach?
O.k. Wyślę Ci te klapki. Też mam nadzieję, że będą dobre i będziesz zadowolona.
A może się zobaczymy
Iwonami pisze:O.k. Wyślę Ci te klapki. Też mam nadzieję, że będą dobre i będziesz zadowolona.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości