Przy okazji dobrałam kilka koralików coby mieć darmową wysyłkę i będzie jeszcze jeden komplet dla większych pań - kolor limonkowy/kiwi - będzie naszyjnik bardzo podobny do tego granatowego i do tego kolczyki. Czekam na fotografa

Moderator: Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Kułko pisze:Dostałam swoją przesyłkę!! komplecik jest przecudny. Gibutkowa nie przestawaj robic tych rzeczyczekam z niecierpliwoscia na nastepny bazarek
Jak mi wyczarujesz 36-godzinną dobę to będę robiła
Kułko pisze:Gibutkowa pisze:Kułko pisze:Dostałam swoją przesyłkę!! komplecik jest przecudny. Gibutkowa nie przestawaj robic tych rzeczyczekam z niecierpliwoscia na nastepny bazarek
Jak mi wyczarujesz 36-godzinną dobę to będę robiła
Jest jeszcze jedna opcja. Może po prostu przestaniesz sypiać ?To będzie łatwiejsze niż dodatkowe skombionowanie dodatkowych 12h
![]()
jej siostra pisze:pierwszy raz ubrałam czarne lilie i jestem oczarowana.
Poproszę jeszcze jeden komplet, jeśli jest.
Gibutkowa pisze:jej siostra pisze:pierwszy raz ubrałam czarne lilie i jestem oczarowana.
Jest![]()
EDIT: Który? Czarny z krótkimi kolczykami, czy z miodowym prześwitem z kolczykami na krótkim łańcuszku?
jej siostra pisze:Gibutkowa pisze:jej siostra pisze:pierwszy raz ubrałam czarne lilie i jestem oczarowana.
Jest![]()
EDIT: Który? Czarny z krótkimi kolczykami, czy z miodowym prześwitem z kolczykami na krótkim łańcuszku?
to jest pytanie
jej siostra pisze:jej siostra pisze:Gibutkowa pisze:jej siostra pisze:pierwszy raz ubrałam czarne lilie i jestem oczarowana.
Jest![]()
to jest pytanie
oba
jej siostra pisze:Może lepiej nie, jadę w sobotę na tydzień na wycieczkę z dziećmi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości