Były sobie kotki cztery-RYSIA, PYSIO i KOKO i GUMIŚ cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 22, 2013 8:53 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

agusialublin pisze:Ceść Ciocie :1luvu:

Ciocie ja to musę się poskarzyc :? my z Ryśkom to jus nie dajemy rady :cry: my to jus chodzimy takie zmęcone :cry:

Ta nasa duza to nas zamęcy :evil: wiecie co myśmy musiały wczoraj robić 8O
A spsątałyśmy cały dzień o :evil: myłyśmy okna, odkuzałyśmy, myłyśmy podłogę, wycierałyśmy kuze. No mówię Wam na wiecór to padłyśmy zmęcone. Same widzicie Kochane Ciocie ze urobione po same łapki byłyśmy pses całą sobote :roll:
I nawet nie miałyśmy siły żeby coś z Duzą napisac :roll:
Bo Duza tes padła, na pysk :mrgreen:

Kokuniu pakuj plecaczek i do cioci do Chełma :lol: ta Duża chyba nie ma serca,gdzież takie małe fajne kotki gnać do roboty :wink: to skandal :ryk: :ryk: :ryk:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pon kwi 22, 2013 10:44 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

rudy kociak pisze:
agusialublin pisze:Ceść Ciocie :1luvu:

Ciocie ja to musę się poskarzyc :? my z Ryśkom to jus nie dajemy rady :cry: my to jus chodzimy takie zmęcone :cry:

Ta nasa duza to nas zamęcy :evil: wiecie co myśmy musiały wczoraj robić 8O
A spsątałyśmy cały dzień o :evil: myłyśmy okna, odkuzałyśmy, myłyśmy podłogę, wycierałyśmy kuze. No mówię Wam na wiecór to padłyśmy zmęcone. Same widzicie Kochane Ciocie ze urobione po same łapki byłyśmy pses całą sobote :roll:
I nawet nie miałyśmy siły żeby coś z Duzą napisac :roll:
Bo Duza tes padła, na pysk :mrgreen:

Kokuniu pakuj plecaczek i do cioci do Chełma :lol: ta Duża chyba nie ma serca,gdzież takie małe fajne kotki gnać do roboty :wink: to skandal :ryk: :ryk: :ryk:

Ciocia na prawdę mozemy psyjechać do Ciebie :1luvu:
Superowo, :ok:
To my się z Ryśkom i Pysionem zacynamy pakować i pedziemy do Ciebie :D
Tylko tak myśle co mamy spakować 8O najwazniejse to będą chyba misecki na jedzonko :ok:
ALe bedzie fajosko :ok:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pon kwi 22, 2013 10:46 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

Ewa L. pisze:A Pysio też balkonował? :mrgreen:

No pewnie Ciocia :ok:
TYlko było na zmianę bo duza ma tylko dwie pary selek. Musi kupić jesce mi selecki. Najlepiej cerwoniutkie :D
A jak fajnie bylo na balkonie :ok: normalnie az mi sie buzia otwozyła ze zdziwienia 8O
Obrazek

agusialublin

Post » Pon kwi 22, 2013 10:48 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

kalair pisze:
agusialublin pisze:
kalair pisze:Kokuniu, i Ty się tak dajesz?? Musimy Ci pomóc! :ok: :ok:
Kretki Pomocne

Ciocia z Kretkami :1luvu: pomózcie pomózcie bo ja to jus nie mam siłów, normalnia ta nasa zamęcy :evil:

Duża, a Ty wiesz, że tak nie wolno zapracowywowywać koteczków!? 8O
Kretki Oburzone

Kokuniu, odpoczęłaś Skarbie?? :1luvu:

JUs odpocełam Ciocia :D w niedziele z Ryskom odpocywałyśmy :ok: powiedziałyśmy duzej ze protestujemy i pomagac w gotowaniu obadu nie będziemy o :evil: sama sobie niech gotuje o :evil:
no tylko tak trosecke łapkami sprawdzałyśmy z Ryśkom cy dobre jedzonko duza gotuje :D
Obrazek

agusialublin

Post » Pon kwi 22, 2013 11:06 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

A duża nie może wam siateczki na balkonik założyć co byście w trójkę balkonowali ile kocia duszyczka zapragnie :?: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon kwi 22, 2013 11:08 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

Zuzia i Pola tak mają i są baaaardzo zadowolone.Nawet nie muszę zamykać jak wychodzę z domu balkoniku.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon kwi 22, 2013 11:10 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

No własnie Ciocia Ewcia duze mówiły ze w tym roku zrobią nam balkonik i będziemy mogli wychodzić ile tylko bedziemy chciały.
Bo na tym balkonie to jest superowo :D tyle zecy do obejzenia ze fiu fiu :D no ja nie wiem cy cas bedzie na jedzenie nawet 8O
Obrazek

agusialublin

Post » Pon kwi 22, 2013 11:17 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

To dobrze trzymam kciuki za balkonik :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon kwi 22, 2013 11:23 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

Ewa L. pisze:To dobrze trzymam kciuki za balkonik :ok: :ok: :ok: :ok:

a my tsymamy wsystkie 12 łapek za duzego :ok: bo to ona ma ten balkonik robić :D
duza tylko mu trajgoce nieustannie o tym balkoniku :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Pon kwi 22, 2013 11:23 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

Helołki! :1luvu: Kokuniu, masz rację, nie gotuj obiadku, ale sprawdzić zawsze trzeba! :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon kwi 22, 2013 11:29 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

kalair pisze:Helołki! :1luvu: Kokuniu, masz rację, nie gotuj obiadku, ale sprawdzić zawsze trzeba! :ok: :ok:

No właśnie, tseba było sprawdzić cy smacne :ok:
no i to mięsko z piersi kurcaka :love: nie mozemy sie mu opseć :love:
Obrazek

agusialublin

Post » Pon kwi 22, 2013 11:48 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

agusialublin pisze:
kalair pisze:Helołki! :1luvu: Kokuniu, masz rację, nie gotuj obiadku, ale sprawdzić zawsze trzeba! :ok: :ok:

No właśnie, tseba było sprawdzić cy smacne :ok:
no i to mięsko z piersi kurcaka :love: nie mozemy sie mu opseć :love:

Ja też Kokuniu,,Uwielbiam..
Safi :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon kwi 22, 2013 19:01 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

Ceść Koko.
Ja na balkon wychodze w szeleczkach. I Mili tes. Ale tylko jak susarka nie stoi bo tak to nam się smycki pląncom i Duża nie lubi nas rozplontywać.
A nad siateczka tez myśli. Ale by musiała być dluga, do balkonu sąsiada na górze przymocowana bo my takie zgrabne jesteśmy i skacemy na parapecik. I Duża sie o nas boi i pilnuje
Amy
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon kwi 22, 2013 19:04 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

To tak jak nasa duza :D
tes sie o nas strasnie boi :D
ale z tych nasych duzych bojuchy co nie Amusia :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Pon kwi 22, 2013 19:05 Re: Były sobie kotki trzy-RYSIA, PYSIO i KOKO cz.2

Mrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]