Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
WeraW pisze:Animalion, co z Ptysiami?
WeraW pisze:Afirmacja kabelka:
Kabelka, kabelka potrzebuje Nelka!
Pokaż nam gdzie jesteś, nawet na migi,
bo chcemy zobaczyć zdjęcia małej Igi!
animalon pisze: Witaj kochaniutka... powiem, że wiem, że nic nie wiem, bo Małgosia się odcięła . Nie pisze na forum. W związku z tym nie mam żadnych, kompletnie żadnych wiadomości
Jednak cicho liczę na to , że ochłonie i odezwie się. Przecież niekoniecznie trzeba się od razu odcinać od ludzi, którzy chcą wszystkiego najlepszego dla pupili, które zostały uratowane, wypielęgnowane i "poszły " w świat z kawałkiem mojego serducha
Domyślam się , że Małgosia miała już zaplanowaną przyszłość dla Ptysi , a gdy usłyszała od nas coś innego i nikt nie poprał jej pomysłu - zwyczajnie się wkurzyła .... i tyle. Na zasadzie i tak zrobię co JA będę chciała....
WeraW pisze:Nelka, Bartek ni jak mi się nei rymował, a poza tym Ty go potrzebujesz pośrednio:)
Co do tego co napisała Animalion, to ja nie wiem komu Małgosia chce zrobić na złość, stracą na tym tylko koty. W głowie mi się to nie mieści:(
nelka83 pisze:Wera, wszystko jest w porządkuJa tez się martwiłam i już czarne scenariusze miałam w głowie, ale jest dobrze
![]()
Iga z dnia na dzień coraz bardziej zaprzyjaźnia się z Bartkiem i MonikąCiągle się z nią bawią bo energia ją roznosi
Ma już drapak, z którego chętnie korzysta i ma już ulubione miejsca w mieszkaniu. Kupkowo też jest dobrze
![]()
Niestety Bartek zamówił za małą siatkę co okazało się dopiero jak ją dostali, ale zrobił już wymiankę - w tym tygodniu będzie większa i od razu zostanie zainstalowanaBędą fotki, ale dopiero jak się kabelek od telefonu znajdzie więc wysyłajcie kabelkowi telepatyczną prośbę aby wylazł z ukrycia
Ja już się zdjęć doczekać nie mogę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości