Żabunia [*], Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 10, 2013 23:48 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

barbarados pisze:I jak wyglądał debiut ?

Ja i mama przechodziłyśmy "przyśpieszony kurs obsługi kota" a zwierzaki od razu załapały, że teraz jest ich sztuk dwie i maja się kochać.

Maciek "roztapiał nas" tym spojrzeniem
Obrazek
Obrazek

Pakt o nieagresji od razu został podpisany :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Współpraca kwitła
Ty mały ja pilnuje

Obrazek
A ty ćwicz zdolności manualne :mrgreen:
Obrazek

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Czw kwi 11, 2013 0:01 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

:ryk: :1luvu: Taaak . Zdolności manualne . Dobrze powiedziane . :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie kwi 14, 2013 18:36 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Teraz doczytałam,tak mi przykro z powodu Iwonki,biedna kotunia ona chyba młodziutka była :cry: biedna koteczka...

yolaantaa

Od: Śro lis 14, 2012 14:10

Post » Nie kwi 14, 2013 20:37 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

yolaantaa pisze:Teraz doczytałam,tak mi przykro z powodu Iwonki,biedna kotunia ona chyba młodziutka była :cry: biedna koteczka...

Uwierz mi na samo wspomnienie Iwonki i Jaszeńki serce mi pęka. Kochałam te moje bure kurczaczki jak nikt na świecie. Strasznie za nimi tęsknię, strasznie :cry: I nigdy nie zrozumiem dlaczego musiałam w tak krótkim czasie pożegnać oba te moje skarbeczki, czym one zawiniły, że dane im było tak krótkie życie i co ja zrobiłam nie tak, że one ode mnie uciekły tam, gdzie nie mogę ich już odnaleźć, gdzie na nic moje poszukiwania, płacz, tęsknota i poczucie winy....
Jak ja za nimi tęsknię :cry:

Grosziwo

Post » Nie kwi 14, 2013 20:41 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Wierzę , że one do Ciebie wrócą . Bo przecież trafiły po to , żeby zaznać co to miłość i wspaniały dom . Odchodziły kochane i kochające .
One od Ciebie nie uciekły , one poszły informować inne biedy , gdzie się udać po pomoc . :1luvu:

barbarados

Post » Nie kwi 14, 2013 20:50 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

barbarados pisze:Wierzę , że one do Ciebie wrócą . Bo przecież trafiły po to , żeby zaznać co to miłość i wspaniały dom . Odchodziły kochane i kochające .
One od Ciebie nie uciekły , one poszły informować inne biedy , gdzie się udać po pomoc . :1luvu:

Basiu dzięki za słowa otuchy. Nie chciałam ,żeby odchodziły kochane, ja chciałam je kochać długie lata :cry: Strasznie się rozkleiłam i nie wiem jak taka zaryczana wyjdę z Żabą.

Grosziwo

Post » Nie kwi 14, 2013 20:56 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

O , to Tobie też od wiatru oczy łzawią ? Bo mnie tak . :twisted: A wieje dziś , coś , no nie ? I ciemno jest .
Wszyscy chcemy , żeby były jak najdłużej . Ale los bywa innego zdania . :cry: Musimy bardziej kochać te , co zostały . :1luvu:

barbarados

Post » Nie kwi 14, 2013 22:42 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

barbarados pisze:O , to Tobie też od wiatru oczy łzawią ? Bo mnie tak . :twisted: A wieje dziś , coś , no nie ? I ciemno jest .
Wszyscy chcemy , żeby były jak najdłużej . Ale los bywa innego zdania . :cry: Musimy bardziej kochać te , co zostały . :1luvu:

Kocham te moje pozostałe przeogromnie. całą kocią trójcę i Żabulindę zacałowałabym ...one to wiedzą i włażą mi dosłownie na głowę :1luvu:

Grosziwo

Post » Pon kwi 15, 2013 20:07 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Taa , u mnie też dyscyplina , że hej ! :wink: Futra robią co chcą . :roll:

barbarados

Post » Nie kwi 21, 2013 22:28 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

ale zaniedbałam ten watek :oops:

Już się poprawiam :)

Wracając jeszcze do mojego pierwszego kota to tu widać jaki był z niego mikrus i jak Żaba go adoptowała :1luvu:
Obrazek

a obecnie sypiają tak :mrgreen:
Obrazek

lub tak :mrgreen:
Obrazek
Ostatnio edytowano Nie kwi 21, 2013 22:34 przez Grosziwo, łącznie edytowano 1 raz

Grosziwo

Post » Nie kwi 21, 2013 22:32 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

jesteś ! :1luvu: Żaba jest super ! Uwielbiam takie krótkołapkowce ! :1luvu: Kocio śliczny . :1luvu:

barbarados

Post » Nie kwi 21, 2013 22:41 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

barbarados pisze:jesteś ! :1luvu: Żaba jest super ! Uwielbiam takie krótkołapkowce ! :1luvu: Kocio śliczny . :1luvu:

Maciej jest śliczny szczególnie tu :ryk:
Obrazek
albo w serii "raaatuunku !!! mysz mnie atakuje :strach: "
Obrazek
Obrazek

Grosziwo

Post » Nie kwi 21, 2013 22:44 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

O matko , jakie też myszy złośliwe ! kotku się umyć nie dadzą :twisted:

barbarados

Post » Nie kwi 21, 2013 22:49 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

To jeszcze i takie zdjątko tu wkleję i zaraz idę nyny
Obrazek

Basiu dzięki, że tu zaglądasz :) , ja zaniedbałam nie tylko wątek moich potffforów ale i na Twoim mam zaległości w lekturze, nadrobię :oops:

Grosziwo

Post » Nie kwi 21, 2013 22:50 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Grosziwo pisze:
barbarados pisze:jesteś ! :1luvu: Żaba jest super ! Uwielbiam takie krótkołapkowce ! :1luvu: Kocio śliczny . :1luvu:

Maciej jest śliczny szczególnie tu :ryk:
Obrazek
albo w serii "raaatuunku !!! mysz mnie atakuje :strach: "
Obrazek
Obrazek

No,tego jeszcze nie grali :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Atakująca musz :ryk: :ryk: :ryk:
Mina Maćka :ryk: bezcenna :ryk: :ryk:
Fantastyczne zdjęcia :mrgreen:
I jaka moja Żabula rozkoszna :1luvu: A ten zadek w roli podusi :!: :ryk: Kapitalne :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

[poprzednia][następna]