Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarno-czarni pisze:baba Nelly startuje w konkursie miss
viewtopic.php?f=20&t=152180
ostatnio Miciusiowa wygrana przyniosła 70 zł, może i tym razem się uda? Przypomnę, gdy rozpocznie się głosowanie
jessi74 pisze:taką wiadomość dostałam, czy ktoś jest w stanie może pomóc? ja niestety ostatnio całymi dniami w pracy ...
W pobliżu mojego miejsca pracy jest kotka, prawdopodobnie w ciąży. Wcześniej zajmowali się nią pracownicy z budowy, ale budowa została zakończona.
Kotka jest pozostawiona sama sobie.
Ma co prawda budę, ale jak wiadomo to nie wystarczy.
Czy podjęłaby się Pani wzięcia jej pod swoją opiekę lub przynajmniej przewiezienia do schroniska.
Ja już nie dysponuję autem.
jessi74 pisze:jessi74 pisze:taką wiadomość dostałam, czy ktoś jest w stanie może pomóc? ja niestety ostatnio całymi dniami w pracy ...
W pobliżu mojego miejsca pracy jest kotka, prawdopodobnie w ciąży. Wcześniej zajmowali się nią pracownicy z budowy, ale budowa została zakończona.
Czy podjęłaby się Pani wzięcia jej pod swoją opiekę lub przynajmniej przewiezienia do schroniska.
szkoda że nikt nie może pomóc
michalinadzordz pisze:jessi74 pisze:jessi74 pisze:taką wiadomość dostałam, czy ktoś jest w stanie może pomóc? ja niestety ostatnio całymi dniami w pracy ...
szkoda że nikt nie może pomóc
wszyscy zakoceni... ja jutro jadę po jeszcze jednego kota
jessi74 pisze:no też mam taką nadzieję... tutaj na wątku nikt się nie zgłosił
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 336 gości