Pytanie do Tinki: Tinko, czy agnesos mogłaby liczyć z Twojej strony na pomoc w kwestii materiałów edukacyjnych?
agnesos: wet Ci kazał ładować 4 jednostki Lantusa raz dziennie? Dobrze, że zmniejszyłaś dawkę. Pomyśl o rozbiciu jej na rano i wieczorem.
Moderator: Moderatorzy
taizu pisze:Przepraszam, a czy ja mogłabym liczyć na materialy edukacyjne? Mam kotkę zagrożoną cukrzycą, a bardzo się boję, że ten wątek zniknie...![]()
Albo przynajmniej namiary na nowy watek, gdziekolwiek będzie
Małgorzata i Toffee pisze:taizu pisze:Przepraszam, a czy ja mogłabym liczyć na materialy edukacyjne? Mam kotkę zagrożoną cukrzycą, a bardzo się boję, że ten wątek zniknie...![]()
Albo przynajmniej namiary na nowy watek, gdziekolwiek będzie
Pisz PW z prośbą do Tinki. Podaj jej swój adres mailowy.
agnesos pisze:Będę czekać z niecierpliwością na emaila żeby sprawdzić jakie karmy mogę mojej obżarej kotce w zamian za Royala podsunąć DZIEKUJĘ dziewczyny !
Małgorzata i Toffee jak rozbić tego LANTUSA 2 x dziennie po 2 jednostki ?
Czy ten tydzień podawać 1 x dziennie 2 jednostki i poczekać co będzie?, oczywiście mierzyć cukier i wprowadzać dietę.
Czy 2 x dziennie po 2 jednostki ?
Nie chcę sama podejmować decyzji, a weterynarza pytać nie będę bo same widzicie co zalecił, a chce spróbować od ludzi ktorzy to przerabiali już i mają na ten temat praktyczną wiedzę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 17 gości