Nim6..EMIR z guzem w uchu-po operacji, jest DOM u fifi2005!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 19, 2013 20:49 Re: Nim6..Malinowa taka cichutka...schr.Łódź już w DOMU! :))

sorceress-nadira pisze:I obiecane zdjęcie:
Obrazek
Na razie bliżej się nie da :D

Gratulacje :ok:
To jest naprawdę blisko-integracja na całego :ryk:
Oby tak dalej :1luvu:

as_animali

Od: Sob sty 29, 2011 15:06

Post » Sob kwi 20, 2013 12:06 Re: Nim6..Malinowa taka cichutka...schr.Łódź już w DOMU! :))

ariel pisze:Dziewczyny, nie pamiętam na którym wątku pytałyście o Kluseczkę, mam wiadomości z wczoraj
U Maluszka wszystko w najlepszym porządku - wciąż mieszka ze mną, wyniki badań piękne i mam przykazane od dr Jagielskiego żeby jej ograniczyć jedzenie, bo ma już 5 kg a przy drobnej posturze daje to efekt pucołowatego pączka.

Paulina.

Czyli u Klusi wszystko jak najlepiej :)

:ok: :ok: :ok: :ok: coś mi się wydaje, że tu jest kwestia małej determinacji w chęci szukania domku :kotek:

Malinkowa Lilu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob kwi 20, 2013 16:16 Re: Nim6..Malinowa taka cichutka...schr.Łódź już w DOMU! :))

JoannElle- Jak bardzo malutka musi być ta koteczka,bo ja mam do adopcji Frankę Cyganke ma 6m-cy.Cudna przylepka i gadułka, tydzien temu wysterylizowana.Zapraszam,mam jeszcze inne kociaki młodziaki np dymną i whiskasa.

Dorato

Od: Pt sty 28, 2011 19:07

Post » Sob kwi 20, 2013 20:00 Re: Nim6..Malinowa taka cichutka...schr.Łódź już w DOMU! :))

Dorato pisze:JoannElle- Jak bardzo malutka musi być ta koteczka,bo ja mam do adopcji Frankę Cyganke ma 6m-cy.Cudna przylepka i gadułka, tydzien temu wysterylizowana.Zapraszam,mam jeszcze inne kociaki młodziaki np dymną i whiskasa.

Dzięki, będę miała na uwadze :) Franka-Cyganka jest czarna? Jutro idziemy do lecznicy poznać malutką biało-burą, ale ponieważ kotka będzie musiała ułożyć sobie stosunki ze starszą, dość charakterną kocicą, to chyba lepiej, żeby nie była tak zupełnie malutka...
Obrazek

JoannElle

Od: Pt wrz 21, 2012 20:00

Post » Sob kwi 20, 2013 21:25 Re: Nim6..Malinowa taka cichutka...schr.Łódź już w DOMU! :))

Kolejnym kandydatem do Nim... jest
EIMIR
Obrazek
zwyczajny burasek, z guzem wewnątrz ucha :( :(
a wiadomo, takie guzy trzeba jak najszybciej usuwać...
ale żeby to zrobić dobrze byłoby mieć dom,
który później zadba, będzie kochał...
no ale kto będzie chciał zwykłego buraska z guzem w uchu...

Obrazek
Emir ma nr 147
jest w schronisku od 1.06.12, miał wtedy ok. 1 roku
przyszedł do schroniska po śmierci Pana- wraz z 10 innymi kotami,
wśród tych kotów minn.była też Borutka
Emir doskonale dobrze czuje się w kocim towarzystwie
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Nie kwi 21, 2013 8:43 Re: Nim6..EMIR zwykły burasek z guzem w uchu w schronisku :(

Emirku, niech Ci pomoże ten wątek :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Nie kwi 21, 2013 13:46 Re: Nim6..EMIR zwykły burasek z guzem w uchu w schronisku :(

Tak Franka jest czarniutka tylko w uszkach ma piękne białe pędzelki.Super dogaduje się z innymi kotami nawet psów sie nie boi.JoannElle jesli chcesz to na maila wyśle Ci fotki.

Dorato

Od: Pt sty 28, 2011 19:07

Post » Nie kwi 21, 2013 17:50 Re: Nim6..EMIR zwykły burasek z guzem w uchu w schronisku :(

Dorato pisze:Tak Franka jest czarniutka tylko w uszkach ma piękne białe pędzelki.Super dogaduje się z innymi kotami nawet psów sie nie boi.JoannElle jesli chcesz to na maila wyśle Ci fotki.

Kurcze, dzisiaj do lecznicy przyjechało miauleństwo-ideał, dokładnie takie, jak moja koleżanka chciała... Ale fotki wyślij proszę: kontakt@smokticket.pl Wrzucę na fb, może inni znajomi się zainteresują :)
Obrazek

JoannElle

Od: Pt wrz 21, 2012 20:00

Post » Nie kwi 21, 2013 18:43 Re: Nim6..EMIR zwykły burasek z guzem w uchu w schronisku :(

Emirku :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie kwi 21, 2013 18:53 Re: Nim6..EMIR zwykły burasek z guzem w uchu w schronisku :(

bulba pisze:Emirku :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Pon kwi 22, 2013 10:42 Re: Nim6..EMIR zwykły burasek z guzem w uchu w schronisku :(

Emirek, którego nikt nie kocha...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Pon kwi 22, 2013 16:40 Re: Nim6..Malinowa taka cichutka...schr.Łódź już w DOMU! :))

ruru pisze:Kolejnym kandydatem do Nim... jest
EIMIR
Obrazek

Ile w tych pięknych, Emirkowych oczach jest tęsknoty...
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Wto kwi 23, 2013 7:48 Re: Nim6..Malinowa taka cichutka...schr.Łódź już w DOMU! :))

Blekitny.Irys pisze: Ile w tych pięknych, Emirkowych oczach jest tęsknoty...

Tęsknoty, smutku, zwątpienia :(
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto kwi 23, 2013 8:55 Re: Nim6..EMIR zwykły burasek z guzem w uchu w schronisku :(

Trzeba będzie Emirkowi fb zrobić.
Ale mam pytanie o tego guza. Czy jest możliwość aby zoperować go jeszcze teraz, jak wygląda sprawa np. płatnego szpitaliku aby wydobrzał po operacji, może uda się zebrać prę groszy i mu to zapewnić. To zwiększy moim zdaniem jego szanse na adopcje.
Ja w tym tygodniu pracuję do późna, więc wieczorem doczytam.
Ruru i jeszcze jakieś zdjęcia zrób Emirkowi przy okazji.Im więcej zdjęć na fb tym lepiej. Codziennie trzeba wrzucać zdjęcie i garść informacji, bo inaczej wydarzenie ginie wśród setek innych.
No i myślę, że piękny banerek cioci ruru dopomoże Emirkowi :ok: Czy ma jakieś ogłoszenie żeby ściągnąć jeszcze jakieś informacje, na stronie schronu czy Kotyliona.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto kwi 23, 2013 11:00 Re: Nim6..EMIR zwykły burasek z guzem w uchu w schronisku :(

ruru pisze:Emirek, którego nikt nie kocha...
Obrazek

Emirku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Oby domek znalazł Ciebie jak najszybciej!

as_animali

Od: Sob sty 29, 2011 15:06

[poprzednia][następna]