Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tiniminitojfi pisze:Nareszczie cie znalazlam ,pare dni szukalam naszego watku i w koncu mnie olsnilo .Maczo to super kot ,tak sie spoufalil z moim facetem ze zyc bez siebie nie moga .Wieczorami ogladaja razem telewizje a maczo podgryza swoja mordusia uszy i glowe pana heheh .To grzeczny i ulozony kocurek .Dwa ´miesiace temu zaginela nasza szefowa Tina ,6 tygodni jej szukalismy ,ogloszenia w gazetach ,slupach sklepach i przystankach i wetach .Maczo wtedy zaczynal obejmowac wladanie ,walczyc ,sikac i pokazywac ze teraz on tu rzadzi .Tine znalazlam niedaleko w piwnicy (6 tygodni bez zarelka ,wode miala ,bo to mokra piwnica .)Szczescie nieopisane ,placz z radosci ,ale Maczo probowal dalej rzadzic .Tina szybko doszla do siebie ,pokazala mu co i jak i Maczulek zostal zdetronizowany .Znowu jest grzeczny ulozony ,przytulasny .Kochamy go i sasiedzi wokolo bo zawsze idzie sie przywitac i nie ucieka jak reszta .
ankacom pisze:tiniminitojfi pisze:Nareszczie cie znalazlam ,pare dni szukalam naszego watku i w koncu mnie olsnilo .Maczo to super kot ,tak sie spoufalil z moim facetem ze zyc bez siebie nie moga .Wieczorami ogladaja razem telewizje a maczo podgryza swoja mordusia uszy i glowe pana heheh .To grzeczny i ulozony kocurek .Dwa ´miesiace temu zaginela nasza szefowa Tina ,6 tygodni jej szukalismy ,ogloszenia w gazetach ,slupach sklepach i przystankach i wetach .Maczo wtedy zaczynal obejmowac wladanie ,walczyc ,sikac i pokazywac ze teraz on tu rzadzi .Tine znalazlam niedaleko w piwnicy (6 tygodni bez zarelka ,wode miala ,bo to mokra piwnica .)Szczescie nieopisane ,placz z radosci ,ale Maczo probowal dalej rzadzic .Tina szybko doszla do siebie ,pokazala mu co i jak i Maczulek zostal zdetronizowany .Znowu jest grzeczny ulozony ,przytulasny .Kochamy go i sasiedzi wokolo bo zawsze idzie sie przywitac i nie ucieka jak reszta .
mgj pisze:Ta cisza jest niepokojąca....
tomek_k pisze:Kotika z powrotem w necie i niepokoj znika
tiniminitojfi pisze:Porobilam swieze foty Maczolowi ,bo on sie ciagle zmienia ,to nie ten sam kot co pol roku temu on kwitnie po prostu .Czasem mysle sobie jak ten ukochany kocur mogl mieszkac na dworze .On nie znosi zamknietych okien ,jesli chce wyjsc albo wejsc pucuje lapami az trzeszczy po szybach ,a z drzwiami nauczyl sie radzic po prostu skaczac na klamke ,wiec trzeba zamykac Minke na klucz .Zdjecia przesle niedlugo ,musze wrzucic na kompa z karty SD ale mam problem bo moj komp nie chce jej czytac ,jak usune problem zaraz przesle a jak sie nie uda to zrobie to inaczej .moze uda mi sie jeszcze nalapac ujec Maczo-Paczo
tiniminitojfi pisze:Na pierwszym zdjeciu Macio ze swoim panem do tulenia .
Drugie zdjecie to moje krolestwo .
Trzecie zdjecie Maczo ze swoim sasiadem popisuje sie "Ja mam wieksza lape "
Na czwartym ....Nienawidze zamknietych okien wpusc mnie bo mi smutno
Na piatym te sarenki mieszkaja za naszym domem w zaroslach znam je dobrze ,szkoda ze to nie myszy napewno sa apetyczne .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 70 gości