Maciuś po właściwej stronie okna. Nowe foty.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 08, 2013 16:58 Re: Maciuś po właściwej stronie okna. Prosimy o kciuki.

Ta cisza jest niepokojąca....
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Czw mar 14, 2013 22:35 Re: Maciuś po właściwej stronie okna. Prosimy o kciuki.

tiniminitojfi pisze:Nareszczie cie znalazlam ,pare dni szukalam naszego watku i w koncu mnie olsnilo .Maczo to super kot ,tak sie spoufalil z moim facetem ze zyc bez siebie nie moga .Wieczorami ogladaja razem telewizje a maczo podgryza swoja mordusia uszy i glowe pana heheh .To grzeczny i ulozony kocurek .Dwa ´miesiace temu zaginela nasza szefowa Tina ,6 tygodni jej szukalismy ,ogloszenia w gazetach ,slupach sklepach i przystankach i wetach .Maczo wtedy zaczynal obejmowac wladanie ,walczyc ,sikac i pokazywac ze teraz on tu rzadzi .Tine znalazlam niedaleko w piwnicy (6 tygodni bez zarelka ,wode miala ,bo to mokra piwnica .)Szczescie nieopisane ,placz z radosci ,ale Maczo probowal dalej rzadzic .Tina szybko doszla do siebie ,pokazala mu co i jak i Maczulek zostal zdetronizowany .Znowu jest grzeczny ulozony ,przytulasny .Kochamy go i sasiedzi wokolo bo zawsze idzie sie przywitac i nie ucieka jak reszta .
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

Post » Czw mar 14, 2013 22:55 Re: Maciuś po właściwej stronie okna. Prosimy o kciuki.

ankacom pisze:
tiniminitojfi pisze:Nareszczie cie znalazlam ,pare dni szukalam naszego watku i w koncu mnie olsnilo .Maczo to super kot ,tak sie spoufalil z moim facetem ze zyc bez siebie nie moga .Wieczorami ogladaja razem telewizje a maczo podgryza swoja mordusia uszy i glowe pana heheh .To grzeczny i ulozony kocurek .Dwa ´miesiace temu zaginela nasza szefowa Tina ,6 tygodni jej szukalismy ,ogloszenia w gazetach ,slupach sklepach i przystankach i wetach .Maczo wtedy zaczynal obejmowac wladanie ,walczyc ,sikac i pokazywac ze teraz on tu rzadzi .Tine znalazlam niedaleko w piwnicy (6 tygodni bez zarelka ,wode miala ,bo to mokra piwnica .)Szczescie nieopisane ,placz z radosci ,ale Maczo probowal dalej rzadzic .Tina szybko doszla do siebie ,pokazala mu co i jak i Maczulek zostal zdetronizowany .Znowu jest grzeczny ulozony ,przytulasny .Kochamy go i sasiedzi wokolo bo zawsze idzie sie przywitac i nie ucieka jak reszta .

a zdjęcia będą :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt mar 15, 2013 0:09 Re: Maciuś po właściwej stronie okna. Prosimy o kciuki.

mgj pisze:Ta cisza jest niepokojąca....

A co cię tak bardzo niepokoi ? :)
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pt mar 15, 2013 9:37 Re: Maciuś po właściwej stronie okna. Prosimy o kciuki.

Kotika z powrotem w necie i niepokoj znika :D
Oto jeden z kotów wystraszony wielką liczbą cisnacych się do klatki widzów, wyrwał się z niej i skoczył na otwarte okno. Rozszalałe zwierzę udało się jednak niebawem ułaskawić i sprowadzić z powrotem do klatki, zanim pomyślało o dalszej ucieczce. (z wystawy kotów - Bruksela styczeń 1894 r.)

tomek_k

Od: Wto wrz 27, 2011 15:38

Post » Sob mar 16, 2013 22:47 Re: Maciuś po właściwej stronie okna. Prosimy o kciuki.

tomek_k pisze:Kotika z powrotem w necie i niepokoj znika :D

żartujemy sobie jak widzę. :wink:
Obrazek

kotika

Post » Nie mar 17, 2013 10:11 Re: Maciuś po właściwej stronie okna. Prosimy o kciuki.

Zdjecia, :kotek: oczywiscie tylko musze na czejegos imeila wyslac bo ja sie jeszcze nie nauczylam .Mam teraz mala bande kotow 7 sztuk (2 od sasiada gdyz czesto nie ma go w domu )i roboty ,z ogrodka sie nosi ,sofa osiersciona przez Maczo (najwiecej siersci traci ) wet nie moze pomoc ,testuje rozne karmy no i czesanko ktore uwielbia .Jednym slowem czekamy na wiosne ........wtedy beda sie wygrzewac w ogroku ,zamierzamy sklecic im pietrowy domek w ktorym beda mogly sie schowac gdyby im slonka bylo za duzo .Prosze podajcie imeila na ktore moge wyslac zdjecia .

tiniminitojfi

Od: Czw lut 02, 2012 11:41

Post » Nie mar 17, 2013 10:23 Re: Maciuś po właściwej stronie okna. Prosimy o kciuki.

Wysłałam adresik na pw. :D
Obrazek

kotika

Post » Nie mar 31, 2013 19:47 Re: Maciuś po właściwej stronie okna. Prosimy o kciuki.

Porobilam swieze foty Maczolowi ,bo on sie ciagle zmienia ,to nie ten sam kot co pol roku temu on kwitnie po prostu .Czasem mysle sobie jak ten ukochany kocur mogl mieszkac na dworze .On nie znosi zamknietych okien ,jesli chce wyjsc albo wejsc pucuje lapami az trzeszczy po szybach ,a z drzwiami nauczyl sie radzic po prostu skaczac na klamke ,wiec trzeba zamykac Minke na klucz .Zdjecia przesle niedlugo ,musze wrzucic na kompa z karty SD ale mam problem bo moj komp nie chce jej czytac ,jak usune problem zaraz przesle a jak sie nie uda to zrobie to inaczej .moze uda mi sie jeszcze nalapac ujec Maczo-Paczo :D

tiniminitojfi

Post » Sob kwi 20, 2013 20:18 Re: Maciuś po właściwej stronie okna. Nowe foty.

Zdjecia swiezutkie wyslalam do Kotiki .

tiniminitojfi

Post » Sob kwi 20, 2013 20:34 Re: Maciuś po właściwej stronie okna. Prosimy o kciuki.

tiniminitojfi pisze:Porobilam swieze foty Maczolowi ,bo on sie ciagle zmienia ,to nie ten sam kot co pol roku temu on kwitnie po prostu .Czasem mysle sobie jak ten ukochany kocur mogl mieszkac na dworze .On nie znosi zamknietych okien ,jesli chce wyjsc albo wejsc pucuje lapami az trzeszczy po szybach ,a z drzwiami nauczyl sie radzic po prostu skaczac na klamke ,wiec trzeba zamykac Minke na klucz .Zdjecia przesle niedlugo ,musze wrzucic na kompa z karty SD ale mam problem bo moj komp nie chce jej czytac ,jak usune problem zaraz przesle a jak sie nie uda to zrobie to inaczej .moze uda mi sie jeszcze nalapac ujec Maczo-Paczo :D

Chyba Tiniminitojfi ma rację, to nie ten sam kot. :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

kotika

Post » Sob kwi 20, 2013 22:58 Re: Maciuś po właściwej stronie okna. Nowe foty.

Maciuś to kawał kota :D
Tiniminitojfi dzięki za zdjęcia :1luvu:
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

Post » Nie kwi 21, 2013 10:37 Re: Maciuś po właściwej stronie okna. Nowe foty.

Na pierwszym zdjeciu Macio ze swoim panem do tulenia .
Drugie zdjecie to moje krolestwo .
Trzecie zdjecie Maczo ze swoim sasiadem popisuje sie "Ja mam wieksza lape "
Na czwartym ....Nienawidze zamknietych okien wpusc mnie bo mi smutno
Na piatym te sarenki mieszkaja za naszym domem w zaroslach znam je dobrze ,szkoda ze to nie myszy napewno sa apetyczne .

tiniminitojfi

Post » Nie kwi 21, 2013 10:40 Re: Maciuś po właściwej stronie okna. Nowe foty.

tiniminitojfi pisze:Na pierwszym zdjeciu Macio ze swoim panem do tulenia .
Drugie zdjecie to moje krolestwo .
Trzecie zdjecie Maczo ze swoim sasiadem popisuje sie "Ja mam wieksza lape "
Na czwartym ....Nienawidze zamknietych okien wpusc mnie bo mi smutno
Na piatym te sarenki mieszkaja za naszym domem w zaroslach znam je dobrze ,szkoda ze to nie myszy napewno sa apetyczne .

Możliwe, że zamknięte okno przypomina mu czas, gdy mieszkał po przeciwnej stronie okna. :(

A z ząbkami Macio nie ma problemu ?
Obrazek

kotika

Post » Nie kwi 21, 2013 16:39 Re: Maciuś po właściwej stronie okna. Nowe foty.

Zadnego ,suche polyka bez problemu no i nie moze zagryzc myszy heheh przynosi Tinie zywe a ona hap i nie ma myszy .Jak widac nie jest chudziutki bo jest wszystko zerny mokre czy suche smakuje mu bez problemu .

tiniminitojfi

[poprzednia][następna]