Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Ja to bym chciała żeby była taka grupa dużych panów na zlecenie którzy by zajmowali się takimi ludźmi w odpowiedni sposób. Skoro nikt inny nie potrafi.
KITA - RZESZÓW pisze:CatAngel pisze:Ja to bym chciała żeby była taka grupa dużych panów na zlecenie którzy by zajmowali się takimi ludźmi w odpowiedni sposób. Skoro nikt inny nie potrafi.
Nie jestem dużym panem, ale chętnie wzięłabym ch... w swoje ręce.
Wiedziałabym co z nim zrobić!!!
Sihaja pisze:No, no, okrutności w Was wiele
CatAngel pisze:Ja to bym chciała żeby była taka grupa dużych panów na zlecenie którzy by zajmowali się takimi ludźmi w odpowiedni sposób. Skoro nikt inny nie potrafi.
rysiowaasia pisze:Sihaja pisze:No, no, okrutności w Was wiele
Jakiej okrutnosci ?![]()
Przecież nikomu nie zrobiłyśmy krzywdy!
puszatek pisze:CatAngel pisze:Ja to bym chciała żeby była taka grupa dużych panów na zlecenie którzy by zajmowali się takimi ludźmi w odpowiedni sposób. Skoro nikt inny nie potrafi.
świetna propozycja, chętnie bym taką grupę stworzyłagdybym była młodsza......
wyobrażasz sobie takiego śmiecia w schroniskuprzecież nikt by za nim nie chodził, wtedy dopiero by się wyżył
Sihaja pisze:No, no, okrutności w Was wiele.... Nie dajcie się tak ponosić, nie upodabniajcie się do takich osób, jak ten facet. Ja bym chciała, żeby spotkała go za to kara i to dotkliwa, nie jakaś w zawieszeniu. Więzienie, do tego prace w schronisku jakimś i do tego jeszcze kara finansowa, na jakiś cel zwierzęcy. A psu tego pana to szczerze współczuję. To nie jego wina, że ma pana palanta. Kazałabym dać psa do jakiegoś behawiorysty na przeszkolenie. Wszystko łącznie może by coś dało. Powinni zaprzestać karania w zawieszeniu jeśli chodzi o przestępstwa na zwierzętach. Żadnych kar w zawieszeniu.
Koki-99 pisze:Widziałam po południu na Polsacie ten film. Puścili bez ostrzeżenia. Do teraz nie mogę się otrząsnąć. Ciągle widzę zataczającą się kocinę
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Google [Bot], Maniek19 i 633 gości