Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILNE!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 19, 2013 18:50 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Dopiero teraz wypatrzyłam wątek. To nasze okolice, a Ty Alienor przychodzisz do nas i nic nie mówisz kobieto! :wink:
Zagadam do Ani jednej i drugiej, czy nie zorganizowałybyśmy jakiegoś DT na nieco dłużej. Ale czeba burzę mózgów zrobić :wink:
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pt kwi 19, 2013 19:06 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Zosik pisze:Dopiero teraz wypatrzyłam wątek. To nasze okolice, a Ty Alienor przychodzisz do nas i nic nie mówisz kobieto! :wink:
Zagadam do Ani jednej i drugiej, czy nie zorganizowałybyśmy jakiegoś DT na nieco dłużej. Ale czeba burzę mózgów zrobić :wink:

Napisałam na wątku u vip - u niej większość częstochowianek bywa. A ty się dopiero co dokociłaś, więc wolałam nie sugerować następnego tymczasa :oops: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt kwi 19, 2013 19:17 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Ja nie wezmę na tymczas. Ale wespół z Aniami coś może uradzimy. Zadzwonię, a co :)
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt kwi 19, 2013 20:33 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Ale póki co naprawdę nie trzeba się spieszyć.
Jest czas, zeby coś dobrze wymyślić.
Może akurat uda się jakiś DS załatwić.
No chyba, że od razu - to oczywiście:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt kwi 19, 2013 22:02 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Lidka :ok:
Tymczas u Twojej siostry to bardzo dobre rozwiązanie :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob kwi 20, 2013 14:07 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Silver zawieziony:) Tymczas super:)

Obrazek

Obrazek

Teraz szukamy DS!

jesis

Od: Śro wrz 08, 2010 20:16

Post » Sob kwi 20, 2013 14:53 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

O mamciu, jaki on śliczny :1luvu:
Kciuki za poszukiwania domku!

Erin

Post » Sob kwi 20, 2013 15:20 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Pięęęękny :D Podobny do mojego Wasiolka.
Wygląda na zadowolonego i spokojnego :D Brawo dziewczyny :D
My też będziemy rozglądać się za domkiem. A nuż znajdzie się coś w okolicy.
Głaski dla srebrnego szczęściarza :)
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Sob kwi 20, 2013 18:02 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Był taki grzeczny. Przed kastracją pogłaskałam go kilka razy i zasnął biedaczek:) Gdy go znaleźliśmy ważył ponad 2kg. Dziś waży 3,8 kg:) a nadal sterczą mu wszędzie kości. To chyba jest wielkie kocisko:)

jesis

Post » Sob kwi 20, 2013 18:06 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Będzie chyba podobny do mojego Przystojniaka :)
Żeby tylko znalazł się szybko dom :ok:

Erin

Post » Sob kwi 20, 2013 18:56 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Cieszę się, ze już po przeprowadzce.
Narazie nie rozmawiałam z siostrą ale wiadomości będę miała codziennie, bo codziennie gadamy:)
Siostra ma tendencje do pilnowania jedzenia w nadmiarze, wiec napewno go szybko podkarmi.

A śliczny jest niesamowicie. Jak nasz Malenka. Tylko, ze Maleńka jest naprawe maleńka.

Lidka

Post » Nie kwi 21, 2013 8:41 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

jesis pisze:Silver zawieziony:) Tymczas super:)

Obrazek

Obrazek

Teraz szukamy DS!

Srebrne Cudo :!: :!: :!:

Trzymamy za najlepszy DS :ok: :ok: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Nie kwi 21, 2013 14:19 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Dzwoniła Pani Basia:) Silver póki co przestraszony, ale je i pije. Zamiast do kuwety zrobił kupę w miejscu, gdzie leżał po kastracji i gdzie się posiusiał nieprzytomny...mam nadzieję, że to ostatni raz. Tabletkę zjadł i chowa się gdzie tylko można:) Trzeba mu chyba trochę czasu:)

jesis

Post » Nie kwi 21, 2013 14:41 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

No właśnie siostra się bardzo martwi, ze on sie tak chowa.
Trochę strachu sie najedli jak się schował.
No ale z drugiej strony obudził się w zupełnie innym, obcym pomieszczeniu to jak się nie bać.
Byle teraz tylko spod wanny wyszedl.
Dobrze, że je tak jak trzeba.
Mamnadzieję, że Adaś, znaczy wnuczek dogada się jakoś z Silverem i będzie juz na pokojach.

Lidka

Post » Nie kwi 21, 2013 18:55 Re: Silver cały w ropie.DOM NA CITO,LUBLINIEC i OKOLICE.PILN

Zadzwonię jeszcze jutro kontrolnie...

jesis

[poprzednia][następna]