anulka111 pisze::lol: Koty beda spaly- moge to zagwarantowac![]()
Włoczniaczek od MariaD kochaja
Ja nie robię tak pięknie jak Maria

Moderator: Moderatorzy
anulka111 pisze::lol: Koty beda spaly- moge to zagwarantowac![]()
Thorkatt pisze:anulka111 pisze::lol: Koty beda spaly- moge to zagwarantowac![]()
Ja nie robię tak pięknie jak Maria
EVA2406 pisze:To ja może złożę oficjalne zamówienie na rudego kota zakładnika i szarą myszę dla tych i innych kotów w domku i obiecuję, że będą z myszką w przyjaźni![]()
EVA2406 pisze:U mnie są i dziewczynki też
Tylko nie mogę zamówić 8 myszek.....jakoś będą się musieli podzielić ....
anulka111 pisze:A ja bedac dzieckiem bardzo czesto, mama juz wtedy chorowala-podobalo mi sie,bo wychodzilam nie wiadomo po co i wracalam z dziwnymi rzeczami z polowania
Thorkatt pisze:anulka111 pisze:A ja bedac dzieckiem bardzo czesto, mama juz wtedy chorowala-podobalo mi sie,bo wychodzilam nie wiadomo po co i wracalam z dziwnymi rzeczami z polowania
w liceum wychodziłam na długiej przerwie do samu "Stodoła" - w czwartki była kolejka po 6 jaj i kawałek sera salami
a wyobraźcie sobie, że jako maturzystka bardzo drobnej postury przydźwigałam do domu ok. 4 km wykładzinę 3x 4 metry.
Niosłam, bo do tramwaju wejść nie chciała, a właściwie to moje szczęście ją niosło.
Dzięki bojowym zaprawom i poczta mi niestraszna, tylko szydełko trzeba mieć ze sobą
anulka111 pisze:Thorkatt pisze:anulka111 pisze:A ja bedac dzieckiem bardzo czesto, mama juz wtedy chorowala-podobalo mi sie,bo wychodzilam nie wiadomo po co i wracalam z dziwnymi rzeczami z polowania
w liceum wychodziłam na długiej przerwie do samu "Stodoła" - w czwartki była kolejka po 6 jaj i kawałek sera salami
a wyobraźcie sobie, że jako maturzystka bardzo drobnej postury przydźwigałam do domu ok. 4 km wykładzinę 3x 4 metry.
Niosłam, bo do tramwaju wejść nie chciała, a właściwie to moje szczęście ją niosło.
Dzięki bojowym zaprawom i poczta mi niestraszna, tylko szydełko trzeba mieć ze sobą
Dywan z ŁOdzi do swego pokoju przywiozlam 3mx4mna wlasnych plecach-mialysmy podobne pomysly
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości