Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
edu pisze:Dziewczynka ma się dobrze. Domek potwierdził się, że jest zdecydowany na 110%ale jeszcze nie jest ustalona data adopcji, ponieważ domek się będzie przeprowadzał.
Blekitny.Irys pisze:Za 110%-wy domek
wiiwii pisze:Edytko, dzieki ze piszesz. Ja od dwoch dni czuje sie fatalnie. Mam zapalenie pluc, zaczelam brac antybiotyk. Kolezanka kociara z rodzinnego miasta pytala mnie czy mi poslac unidox
edu pisze:Trzymamy wszystkie kciuki za Twoje zdrówko wiiwiiTen koci katar bardzo zaraźliwy...
wiiwii pisze:Bardzo Wam dziękuję, kochane! :*
Na szczęście mogłam podjechać samochodem do domu, mam tu felinoterapię jako dodatek do antybiotyku (jednak nie unidox)
Mała Fli okupuje moje łóżko i ani myśli z niego złazić, a tym bardziej ze mnie, kiedy w nim leżę. I jak tu nie powiedzieć że koty są słodkie... A taka z niej kiedyś była cholera!
Ale co tam o mnie... Muszę poprosić Iwonkę o wydarcie jakichś świeżych zdjęć Lusi od opiekunki, skoro wiemy już gdzie i do kogo Lusia pojedzie...
AgaS1987 pisze:wiiwii pisze:Bardzo Wam dziękuję, kochane! :*
Na szczęście mogłam podjechać samochodem do domu, mam tu felinoterapię jako dodatek do antybiotyku (jednak nie unidox)
Mała Fli okupuje moje łóżko i ani myśli z niego złazić, a tym bardziej ze mnie, kiedy w nim leżę. I jak tu nie powiedzieć że koty są słodkie... A taka z niej kiedyś była cholera!
Ale co tam o mnie... Muszę poprosić Iwonkę o wydarcie jakichś świeżych zdjęć Lusi od opiekunki, skoro wiemy już gdzie i do kogo Lusia pojedzie...
Czyli Lusia będzie Warszawiaka?
A wiadomo kiedy Lusie zabiora?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 63 gości