Adopcje...młode persiaki nadchodzą!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro kwi 17, 2013 20:02 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Ja już nie mogę się doczekać diagnozy Monki/Meduzy. Płonę z ciekawości prawdę mówiąc.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Śro kwi 17, 2013 20:09 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

ja też :kotek: dziś ją nagram jak za laserkiem gania i Wam pokażę :D
jo.anna

Post » Śro kwi 17, 2013 20:11 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Dobrze :D - ona jest w tej niezgrabności taka słodka.

A powiedz Jo.anno jak Karmelek ?
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Śro kwi 17, 2013 20:41 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Karmelek jutro ekg i jak wetka da to paszczę zrobimy, bo ma delikatnie mówiąc bałagan :cry:
ogólnie Karmel to nie kot, to po prostu Karmel, wiele tomów można napisać o jego zachowaniu, płaska twarz jest zastępcą Kulki policjanta, który średnio dogaduje się z samym policjantem, za resztą kotów biega z prędkością światła tylko po to, aby dogonić i pofukać, machnąć łapą w powietrzu i czekać co będzie dalej. Karmel ma przerwy w myśleniu ( jednak ma ) wleci z impetem do pokoju, wyhamuje na środku po czym wraca tak skąd przyszedł i nie było by w tym nic dziwnego gdyby taka sytuacja nie powtórzyła się kilka razy pod rząd. Ostatnio obudził mnie o 7 rano takim dziwnym miauczeniem z mruczeniem, darł się tak głośno, że myślałam, że coś się dzieje...a on leżał sobie w swoim posłanku i łapę trzymał na pustej misce ( nie wiem czy to zbieg okoliczności czy 8O ) dałam mu jeść, zjadł na wpół leżąco i poszedł spać, no i taki właśnie jest Karmuś
jo.anna

Post » Śro kwi 17, 2013 20:46 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

:ryk: Kocham tego kota. Jo.anno wpadłaś, to jest tzw. fatalne zauroczenie.
Persy są cudowne, dlatego ja się czymam od nich z daleka, póki co.
Można faktycznie obserwować godzinami co kombinują, ale zapewniam Cię
w tym szaleństwie jest metoda.
Karmel prawą ręką policjanta Kulki powiadasz :lol: Kulka musi mieć mocne nerwy
oraz cierpliwość nieziemską.
No a już jedzenie na w pół leżąco to jest mistrzostwo świata.

Monika_Krk

Post » Śro kwi 17, 2013 20:53 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Taaa i dlatego jest tyle zbrodni na Świecie: Karmel zapomina ,że ma łapać sprawców.

To są normalne zachowania perskie...z tym,że o jedzeniu na leżąco słyszę po raz pierwszy! :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro kwi 17, 2013 21:17 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

raz mu się to zdarzyło, ostatnio na tapecie jest ukrywanie paszczy pod ogonem podczas snu i warczenie na każdego kto wskoczy na kanapę nawet nie wynurzając paszczy spod ogona ( a warczy już tylko na Kulkę ) tzw warczenie profilaktyczne
jo.anna

Post » Śro kwi 17, 2013 21:25 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Byś pokazała Miszcza...
Taki z niego teraz puchatek...
A jak tam Medusia?

kotkins

Post » Śro kwi 17, 2013 21:37 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

miszczu puchatkiem nie jest niestety, wiem, że tego się jestę persę nie robi, ale filc był za duży abym sama mogła coś z nim zrobić :|

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

a małą białą nagrałam i jak małżon na tubę wrzuci to dam linka, u niej bardzo dobrze, kupę dziś sama zrobiła, apetyt ma i uwielbia być na tulona na rękach
jo.anna

Post » Śro kwi 17, 2013 21:39 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

:!: No najwyżej Neigh i Kotkins mi przywalą za kukułcze jajo.
Żoliborz Warszawa i niebieski, chyba plaskacz ? Dla mnie tak. Jest sam w mieszkaniu, dokarmiany przez sąsiadkę-
bo Pani w szpitalu i już stamtąd ie wróci , wątek tutaj :
viewtopic.php?f=13&t=152413

:roll:

Monika_Krk

Post » Śro kwi 17, 2013 21:52 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Już widziałam, myślę...

kotkins

Post » Śro kwi 17, 2013 22:23 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Karmel jest persem śpiącym :D z gatunku leniwców.
On jest uroczy, ale wygodny i taki wymagający : weź, podaj, przynieś ...
A Meduza jest niesamowita, bawi się jak dziecko.
Ona jest bardzo dziarska i ruchliwa jak na warunki zdrowotne.
Niesamowita i zabawowo-zabawna kotka.

Monika_Krk

Post » Śro kwi 17, 2013 22:53 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Zbrodniarze znowu ogolili persa!! :D

kotkins

Post » Śro kwi 17, 2013 23:40 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Meduza z tymi łapkami tylnymi wygląda, jakby jej wcale nie przeszkadzały. Coś, jak ogon, co za nią się ciągnie 8O

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

[poprzednia][następna]