Olaboba Tylko mnie kilka dni nie było i tyle muszę nadrabiać Więc przywitam sie tylko i mizianki prześlę A napiszę noś więcej jak już doczytam zaleglości i będę w temacie
Witam ! Pochmurno , jakoś tak dziwnie się zrobiło na dworku . Ale cieplutko cały dzień dzisiaj . Koty śpią a mój mąż domaga się dostępu do neta . Witamy Halinko1403 , Dobra , zajrzę póżniej
No cóż . wypada , by okrągły wpis był na własny wątku . Zaraz spacerek z psami , kolacja i standard . dziś moja mamunia , będąca z wizyta u kotów skapitulowała . Jutro przynosi im ugotowane miącho z kurczaka . Dziś koty znów chciały ją zjeść . Krwiożercze bestie .
No , wreszcie mam trochę czasu . Przyszłam z pracuni i poszłam do rodziców . Pogoda super , jutro ma być chłodniej . Łatek sie awanturuje jak mamunia gdzieś pójdzie i go zostawi na dłużej . To , że nie siedzi sam ,tylko z ojcem , to się nie liczy . Ma być całe stado na usługi kota . . Moje standardowo - zerwały firankę . miałam zrobić zdjęcie ale ... poszłam ratować firankę . Dopiero pózniej pomyslałam o fotce
A wiecie , że się wstyd przyznać ? bo jak sie widzi takiego kota na firance , to człowiek jest bardziej rozbawiony niż zły ?trochę na zasadzie : jak on ładnie psoci . I jak tu wyciągać konsekwencje i wychowywać kociarstwo ? Rozpuszczone są strasznie .