Mruczeńka1981 pisze:Zamówienie? Napisz mi proszę dane do wysyłki, mail i telefon. Jutro będę miała borowinkę i skomponuję Twoje zamówienie
wysłałam
Mruczeńka1981 pisze:Zamówienie? Napisz mi proszę dane do wysyłki, mail i telefon. Jutro będę miała borowinkę i skomponuję Twoje zamówienie
Betelgeuse pisze:Hej, a próbował ktoś Mydła dla prawdziwych facetów?
Skusiłam się tym wątkiem i robię właśnie zamówienie dla siebie, a TŻ coś ostatnio narzeka, że ma skórę suchą po prysznicu.
Zastanawiam się nad "Nature Janek Bond"Próbował ktoś? Przyznam, że ten piżmowy zapach mnie kusi
Betelgeuse pisze:No dobra, to może następnym razem, bo jednak przegnę z budżetem, który sobie na te przyjemności założyłam.
Puściłam zamówienie przez sklep, w komentarzu do zamówienia wpisałam jaki paczkomat.

Nirris pisze:Mruczeńko powiedz mi,czy jeśli zrobię teraz zamówienie I wyślę Ci potwierdzenie zapłaty,czy dałabyś radę wysłać to jeszcze dzisiaj? W sobotę jade do przyszłej teściowej I chciałabym dać jej "mały" prezentAle czy zdąży dojść do piątku do krakowa?
I za gratisik!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości