Ewa L. pisze: Nie prawda Deltuniu - ja ci dałam duuużo punkcików [urażona]
Aaaa, prawda! Było trochę punkcików.
Duża kazała przeprosić za tę insynu-coś tam-ację, cokolwiek to znaczy. To przepraszam! <mały foszek>
Moderator: Moderatorzy
Ewa L. pisze: Nie prawda Deltuniu - ja ci dałam duuużo punkcików [urażona]
A o co chodzi z tym ściemnianiem i oszukiwaniem, bo nie załapałam?Kociara82 pisze:Deltunia, mam nadzieje, ze dopilnujesz, zeby Duza uczciwie zaglosowala w tym konkursie? Wiesz, zadnego sciemniania, oszukiwania... Ludzie czasem potrafia cos mieszac, niby "przypadkiem". Dlatego zawsze prosze ich koty, by nad tym glosowaniem czuwaly uwaznie, bo koty sa uczciwe i nigdy nie oszukuja, poprostu nie potrafia oszukiwac.
Szanowne Kociaste Duzych Glosujacych w tym konkursie! Pilnujcie glosowania swoich ludzi bardzo uwaznie! Zeby potem nikt nigdy nie miau watpliwosci, zastrzezen itp, ze wszystko jest uczciwie, zgodnie z regulaminem![]()
mavi pisze:A o co chodzi z tym ściemnianiem i oszukiwaniem, bo nie załapałam?Kociara82 pisze:Deltunia, mam nadzieje, ze dopilnujesz, zeby Duza uczciwie zaglosowala w tym konkursie? Wiesz, zadnego sciemniania, oszukiwania... Ludzie czasem potrafia cos mieszac, niby "przypadkiem". Dlatego zawsze prosze ich koty, by nad tym glosowaniem czuwaly uwaznie, bo koty sa uczciwe i nigdy nie oszukuja, poprostu nie potrafia oszukiwac.
Szanowne Kociaste Duzych Glosujacych w tym konkursie! Pilnujcie glosowania swoich ludzi bardzo uwaznie! Zeby potem nikt nigdy nie miau watpliwosci, zastrzezen itp, ze wszystko jest uczciwie, zgodnie z regulaminem![]()
<Duża Delty>
mavi pisze:A o co chodzi z tym ściemnianiem i oszukiwaniem, bo nie załapałam?
<Duża Delty>
czarno-czarni pisze:zgłaszam babę Nelly i czekam na pw co dalej, zdjęcie mailem prześle, prosze o adres
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości