Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto kwi 16, 2013 20:34 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

Aniada pisze:No i widać, ile warte Twoje "słowo skauta". :evil: Nastawiłam się na LINKI, których nie będę otwierać. I co?
Żeby Cię zeźlić napiszę, że mieszkanko mam w świeżutkich wrzosach, delikatnych szarościach, jaśniutkich fioletach. I pachnie farbą! :twisted:

a czy ja gdziekolwiek twierdziłam, że kiedykolwiek byłam w skautach?..... :rudolf:
zestaw kolorów fajny u Ciebie. Z tym, że u mnie chybaby nie przeszedł, mimo tej delikatności, bo moje mieszkanko jest bardzo niskie i ogólnie niewielkie pomieszczeniowo - mam wrażenie, że kolory, jakie mogą to wnętrze nieco powiększyć i rozjaśnić bardziej, siłą rzeczy muszą się zawierać w palecie oliwkowo-beżowo-kawowej...

Kotkinsiu, co mają długie szczurze noski do posiadania rozumku?... 8O
KotkaWodna

Post » Wto kwi 16, 2013 20:49 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

No bo jakby były perskie scury to ja bym zaadoptowała...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto kwi 16, 2013 21:03 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

KotkaWodna pisze:
Kotkinsiu, co mają długie szczurze noski do posiadania rozumku?... 8O

Duża powtarza, że długość noska jest wprost proporcjonowywalna do wielkości rozumku, ale ja nie wiem, co to znaczy

Miś o Krótkim, eeee, Nosku.

Głupieję z tęsknoty...
Aniada

Post » Wto kwi 16, 2013 21:07 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

A ludzi to też dotyczy? - zapytała Hańka z nadzieją...
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Wto kwi 16, 2013 21:09 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

Hańka pisze:A ludzi to też dotyczy? - zapytała Hańka z nadzieją...

Tak , ale tylko perskich...

kotkins

Post » Wto kwi 16, 2013 21:38 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

kotkins pisze:No bo jakby były perskie scury to ja bym zaadoptowała...

lypa, pani dobrodziejko - paczałam, ale nie znalazłam nic o szczurach perskich. Wszystko ma włos krótki, ryło długie, za to wibrysów całe piękne mnóstwo.
Czy piękne, dorodne wibrysy kwalifikują się może na częściowoperskość?...
Aniada pisze:Głupieję z tęsknoty...

zanim zajarzyłam, że to nie za mną, zdążyłam pokraśnieć :mrgreen:

kotkins pisze:
Hańka pisze:A ludzi to też dotyczy? - zapytała Hańka z nadzieją...

Tak , ale tylko perskich...

takich ło?
Obrazek
Obrazek

edit:

a ten gość ubawił mnie dziś setnie :ryk:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 2728_n.jpg
Ostatnio edytowano Śro kwi 17, 2013 5:52 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: za duże zdjęcie zamienilam na link
KotkaWodna

Post » Wto kwi 16, 2013 22:48 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

Piesek skocial?
Ciastusiu i Haskellku [*]

Discordia

Od: Nie sie 12, 2007 12:34

Post » Wto kwi 16, 2013 23:29 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

zetknęłam się już kiedyś z opinią, że hasiory to takie trochę kocie psy ;)
KotkaWodna

Post » Śro kwi 17, 2013 5:59 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

Co to hasiory?
Ciastusiu i Haskellku [*]

Discordia

Od: Nie sie 12, 2007 12:34

Post » Śro kwi 17, 2013 12:14 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

no, husky właśnie. Czyli to, co na zdjęciu. (chyba, że to malamut, ale nie jestem aż takim znawcą)
Haszczaki, hasiory - to takie obiegowe określenia.
KotkaWodna

Post » Śro kwi 17, 2013 18:17 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

Husek.
Pies husycki.

Szczur perski ma : płaski nos, duuuże oczka i dłuuugie kłaczesy.
Nie wiem co z ogonem , jeszcze myślę.
Bo ja jestem fanką ogonów (wiecie?) i mam osionmgnieńcia w dziedzinie ogonowej olbrzymie.
Najbardziej u pewnej Amelii...
Szkoda ,że nie mogę Wam go narysować, Kotkins ładnie rysuje, ma w repertuarze tzw. "szczura schematycznego"...na bazie kształtu kropli...

Też poproszę o wsparcie: od niedzieli żyję bez kuchni.
Nie będzie nawet lodówki, w pokoju stanie tylko ekspres do kawy i czajnik elektryczny.
Małż używi się w mieście. Kotkins umrze z głodu bo tylko przy jednym gabinecie ma coś na kształt jadłodajni.

Zapiszę Wam moje persy...

kotkins

Post » Śro kwi 17, 2013 20:57 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

Ale masz fajne muzeum w tej Bydgoszczy http://podroze.gazeta.pl/podroze/1,1141 ... l#BoxLSTxt
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Śro kwi 17, 2013 21:33 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

kotkins pisze: Kotkins ładnie rysuje, ma w repertuarze tzw. "szczura schematycznego"...na bazie kształtu kropli...

Też poproszę o wsparcie: od niedzieli żyję bez kuchni.
Nie będzie nawet lodówki, w pokoju stanie tylko ekspres do kawy i czajnik elektryczny.
Małż używi się w mieście. Kotkins umrze z głodu bo tylko przy jednym gabinecie ma coś na kształt jadłodajni.

Zapiszę Wam moje persy...

a Melona komu?....
Drozd z kolei rysować w ogóle nie umie, prostej kreski przy linijce nie naskrobię. Ale dwie rzeczy umię narysować - kurczaka pieczonego z frytkami i śpiącego kotka :kotek:
Serdecznie i hurtowo współczuwam Kotkinsowi braku!!! Brak kuchni to zmora, klątwa, sraczka i zaraza, podzielam rozpacz - znam rzecz z autopsji.
nie umieraj z głodu, bo kto będzie persy dopieszczał?...
Hańka, muzeum jest fajne, ale fajniejsze chyba jest w Zielonej Górze - wina i tortur! :twisted:
KotkaWodna

Post » Śro kwi 17, 2013 21:55 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

W torturach byłam u Włochatych (Italia) fajne było...

Na Melona jest casting, bo jest świeżo wykąpany i dopiero produkuje woń jamniczą...

kotkins

Post » Śro kwi 17, 2013 22:05 Re: Polinda już u Felisaquatici z Piksą i Nocusiem

puszkuj i sprzedawaj! a część magazynuj. Będzie jak znalazł na wypadek 3 światowej :mrgreen:
KotkaWodna

[poprzednia][następna]