WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie kwi 14, 2013 12:16 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

katarzyna1207 pisze:
Ewa L. pisze:Za mięsiwo dziewczyny mi się jeszcze nie łapią ale był czas że podprowadzały mi wędlinę z kanapki ale tylko połeć bo innej nie ruszały i do tej pory nagminnie wylizują mi serek z kanapki albo dżem - słodkie dziewczyny. :mrgreen: :mrgreen:

Buster żłopie mi czarną kawę ... :roll: często muszę pić na stojąco ...O Bubusiu nie wspomnę ... spuszczenie na moment kanapki z oka kończy się tym, że jem suchy chleb ...Ostatni jego wyczyn to salami czosnkowe z dwóch kromek ... :evil: :evil: łykał w takim tempie, że myślałam, że się udławi ...I śmierdział potem czosnkiem przez 2 dni ... :mrgreen: :mrgreen:

Ja o kawce z mleczkiem już nie wspomnę-Pola sprawdzała czy oby nie za słodka i czy mleczka odpowiednią ilość dodałam :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie kwi 14, 2013 15:09 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

U nas kultura, najwyżej można slad łapy na kanapce z twarogiem czy masłem zobaczyć, ale jak ktoś kanapke pod szafką w kuchni zostawia :ryk:
natomiast w dziecństwie - mieli przyjść do nas goście, na stole talerz z kanapkami, wpuszczamy gości, a na środku stołu siedzi Florenz i zjada z pazurka plasterek jajka, który przed chwilą ściągnęła z kanapki.
Goście wtedy nie byli zbyt głodni :ryk:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Nie kwi 14, 2013 15:55 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

Thorkatt pisze:U nas kultura, najwyżej można slad łapy na kanapce z twarogiem czy masłem zobaczyć, ale jak ktoś kanapke pod szafką w kuchni zostawia :ryk:
natomiast w dziecństwie - mieli przyjść do nas goście, na stole talerz z kanapkami, wpuszczamy gości, a na środku stołu siedzi Florenz i zjada z pazurka plasterek jajka, który przed chwilą ściągnęła z kanapki.
Goście wtedy nie byli zbyt głodni :ryk:

Ciekawe dlaczego :twisted:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie kwi 14, 2013 16:11 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

Oj tam, oj tam,
moja kociarnia wlezie wszędzie, po stole łazi, tu powącha tam powącha :D
Ja po kocie zjem :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie kwi 14, 2013 16:13 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

a u mnie są rygory. moje jedzenie jest MOJE i nie pozwalam go kraść, bo jest MOJE. wiadomo, że i tak często dostanie coś tam do spróbowania, ale jak próbuje podwędzić, to za karę nie ma nic.
zrzucam więc kota z blatu, kiedy robię kanapki czy coś tam, kot już odpuścił i grzecznie czeka na swoje... po czym przychodzi babcia i zaprasza go do wskoczenia na blat, żeby "sobie popatrzył".
i jak tu nie zwariować :evil:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Nie kwi 14, 2013 16:24 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

Zuzię 2 razy zdejmowałam i za trzecim wiedziała że można patrzeć co robię z wysokości krzesła i po dziś dzień tego się trzyma .Pola to insza inszość to kot co drzwiami go wyrzucisz to oknem wejdzie,oknem go wyrzucisz to wejdzie lufcikiem i tak w nieskończoność. A zgodnie z tym że z kotem nie wygrasz po którymś razie z kolei odpuściłam. :twisted:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie kwi 14, 2013 18:09 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

Ewa L. pisze:
Ewa L. pisze:
AnnikAKrk pisze:O matko, jak tu pomidorowo! :ryk:

Fani pomidorówki łączcie się! :ryk:

Tak więc, Filip i ja się wpisujemy (ja naprawdę lubię pomidorówkę, nie wiedziałam, że tyle osób również... :wink: )

To witaj w pomidorówkowym klubie - przewodniczy Dori z nad gara :ok: :ryk:

Kiedy w końcu zobaczymy Filipka w akcji????
Obiecujesz,obiecujesz a w kandydatach go wciąż brak :twisted:
My chcemy Filipa,my chcemy Filipa!!!!! :ok: :ok: :ok:

Przepraszam :oops: obiecuję poprawę... Ja po prostu mam za krótko kota i zbyt ubogą kolekcję jego zdjęć ;)

Po prostu trudno jest dziada dorwać przy jedzeniu, a jeszcze żeby dobre zdjęcie z tego było... No i jak jestem w pracy to nikt w domu nie jest na tyle rąbnięty, żeby leżeć na podłodze i wtykać kotu aparat do nosa :lol:

AnnikAKrk

Od: Nie mar 31, 2013 12:03

Post » Nie kwi 14, 2013 18:39 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

Czy fajna fota - oceniać będą forumowicze podczas głosowania, a liczy się tak naprawdę kot na zdjęciu a nie samo zdjęcie :D
Poza tym każdy kot kiedyś je i nie trzeba na niego czatować. :ok:
Strzel fotkę i wysyłaj na konkurs.
Naprawdę nie będziemy oceniać fotografa tylko kota. :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie kwi 14, 2013 21:26 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

agusialublin pisze:Oj tam, oj tam,

To tak jak ja, moje dziewczynki jedzą z mojego widelca :wink: i miseczki :D
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Nie kwi 14, 2013 21:54 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

KITA - RZESZÓW pisze:
agusialublin pisze:Oj tam, oj tam,

To tak jak ja, moje dziewczynki jedzą z mojego widelca :wink: i miseczki :D

Albo ty z ich :wink:
Mnie to też nie przeszkadza - w końcu to człowiek śpi w ich łóżku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon kwi 15, 2013 15:30 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

Wymiękłam jak zobaczyłam tego kociego złodziejaszka z kurzym skrzydełkiem w pyszczku,jakie zacięcie,jaki błysk w oku :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pon kwi 15, 2013 16:26 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

jak tam kocie glodomorki kochane? Nie spac, wiosna sie budzi, wiec i wy sie buddzcie by wziac udzial w naszej zabawie :ok:
tu zawsze jest wesolo, wiec zapraszamy :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto kwi 16, 2013 9:16 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

Witajcie wiosennie i słonecznie!
Jeszcze tylko 3,5 dnia na zgłaszanie mniamniuśnych koteczków do konkursu. Nie zwlekajcie - dajcie szansę swoim futerkom na zaprezentowanie ich wdzięków.
Zapraszamy!
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto kwi 16, 2013 16:37 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

Obrazek Cześć! To ja, Delta!
Tym razem kazałam wystąpić w konkursie mojej zołzowatej kumpeli, Kici Krakowiance, bo mi tu nie dają dużo punkcików : (
<foch>
A dużej kazałam zapłacić za foty zołzowatej i właśnie zrobiła przelew:) <niefoch>

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Wto kwi 16, 2013 17:07 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

mavi pisze:Obrazek Cześć! To ja, Delta!
Tym razem kazałam wystąpić w konkursie mojej zołzowatej kumpeli, Kici Krakowiance, bo mi tu nie dają dużo punkcików : (
<foch>
A dużej kazałam zapłacić za foty zołzowatej i właśnie zrobiła przelew:) <niefoch>

Nie prawda Deltuniu - ja ci dałam duuużo punkcików [urażona]
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]