Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Przede wszystkim gdy odkarmi małe sterylizacja kotki bo wkrótce będą następne maluchy.
iweta5 pisze:czy to normalne.kotka poszła rano i jeszcze jej nie ma!!!!nie wiem czy była w miedzyczasie.wychowała normalnie 2 mioty.czy koty sa głodne.spia sobie cichutko.wsadziłam butelke z woda ciepła co robić?//?
iweta5 pisze:12 kwietnia urodzone 3 kotki będa do oddania w odpowiednim czasie.urodziły się u mnie pod krzaczkiem.mieszkaja teraz w budce na tarasie.chronie je jak moge przed kocurami.ale musze pracowac .kotka jest dzika ale mi ufa.potrzebuje pomocy w umieszczeniu ich u dobrych ludzi.jak to bedzie za długo trwało to rozszarpia je tu dzikie koty.(tak juz kiedys było)jak zawioze do schroniska to je uspiapotrzebuje pomocy od kogos kto sie na tym zna.kotki przyzwyczaje do ludzi nie beda dzikie.juz mi kotka pozwala wziać je do reki.sa jeszcze slepe.poprosze o uwagi i wskazówki co dalej.szkoda je zmarnowac a ja nic nie wiem o kotach i nie mam wogóle czasu dla siebie co mówic dla kotków
horacy 7 pisze:Przede wszystkim gdy odkarmi małe sterylizacja kotki bo wkrótce będą następne maluchy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2 i 26 gości