Adopcje...młode persiaki nadchodzą!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon kwi 15, 2013 21:43 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

cypisek pisze:Angelina znaczy...pani z tych co to całują na śmierć. Chyba by pasowało..?
niom, i musi czytać Angelinie..dużo czytać, :mrgreen:

Najlepiej o aferach mjensnych :mrgreen: :ok:

PS Cypisku -a gdzie jest wątek z Angeliną ??? :roll:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pon kwi 15, 2013 21:45 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

:smiech3:

Angelina gościnnie na wątkach kotkinsa :oops:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pon kwi 15, 2013 21:49 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Gościnnie czy nie, ale w końcu domek krąży :D
Ja tylko pytałam dlatego , bo myślałam, że nie umiem znaleźć.
Ważne, że domek się w końcu znalazł zainteresowany.
Kotkins go przemagluje tak, że można być pewnym, iż jak przejdzie
przez ten magiel to znaczy , jest OK .
:ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Wto kwi 16, 2013 10:02 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

No to kciuki za nowe domki, wyadoptowane koty i zębiska rezydentów :ok: :ok: :ok:
A Karmelek by może dał radę polizać mięsnego gerberka? Ja dawałam gerberka Ofelii, jak miała anginę i też nic nie chciała brać do pyska.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto kwi 16, 2013 16:50 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Dostałam zdjęcia wysterylizowanej już Balbiny - wkleimy:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto kwi 16, 2013 17:45 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Monka, Meduza kotka, która układa się do snu wykonując kosmiczne akrobacje swoimi alienowymi nogami, tak że inny kot by chyba złamał sobie je w pięciu miejscach, rujka już się skończyła, apetyt jest tylko kupala nie widać :?
jo.anna

Post » Wto kwi 16, 2013 19:29 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

A co jej dajesz " nakupnego"?

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto kwi 16, 2013 19:31 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

jeszcze nic nie dostała, jak mąż wróci z pracy to pojadę do weta po coś na kupę, ostatnią zrobiła w niedzielę ( taką normalną ) a wczoraj mały kawałeczek na podłodze leżał ( dywan ), póki co ją masuję, no ale jak do 22 nic nie zrobi to podjadę, podjadę
jo.anna

Post » Wto kwi 16, 2013 19:46 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Masz pw.

kotkins

Post » Wto kwi 16, 2013 19:49 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

ha ! pomasowałam brzuch, Monka Meduza się wyrwała, wskoczyła do kuwety i pięknego kupala zrobiła :ok:
jo.anna

Post » Wto kwi 16, 2013 19:53 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Proponuję Meduzię.
Tak bardziej domowo:)

Chwała Wielkiemu Gołębiowi!!!
Mamy kupę...uff...!!! :mrgreen:

kotkins

Post » Wto kwi 16, 2013 21:47 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

kotka biega albo skacze jak królik za laserkiem 8O 8O 8O
jo.anna

Post » Wto kwi 16, 2013 21:54 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

kotkins pisze:(...)

Chwała Wielkiemu Gołębiowi!!!
(...)

Normalnie czuję się, jak w Loży Masońskiej :ok:

- Niech mądrość gwiazdy prostuje ścieżki Twoje... i takie tam.
Suuuper , będziecie teraz cichociemni 8) jak za okupacji.

Monika_Krk

Post » Wto kwi 16, 2013 21:56 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

jo.anna pisze:kotka biega albo skacze jak królik za laserkiem 8O 8O 8O

A dla Monki to trzeba puścić teraz przebój : Wyginam śmiało ciało.
Ona jest niesamowita, niby ciut niepełnosprawna, a żadnych barier dla niej nie ma.
Ekstra Moc w tym kocie drzemie.

Monika_Krk

Post » Śro kwi 17, 2013 18:55 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Marzena, która przywiozła białą napisała m dziś tak :

" w poniedziałek byłam u dr Ady z moim tymczasem i pokazałam jej filmiki jakie nakręciłaś. Powiedziała, ze na jej oko, to nie jest neurologia związana z głową, tylko albo jakieś problemy rdzeniowe odcinka w okolicach bioder (uszkodzony rdzeń, jakiś upadek, uraz...) albo problemy ortopedyczne (typowa dla persów dysplazja) albo mix tych dwóch."

no ciekawe ciekawe
jo.anna

[poprzednia][następna]