Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 13, 2013 12:28 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Pomyśl, pomyśl a ja też spadam.
Miłego dzionka! :D
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie kwi 14, 2013 6:53 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Witajcie w ten niedzielny deszczowy poranek!
Miziaczki dla kochanych futerek od cioci z Łodzi :ryk: :ryk: :ryk: - ale mi się rymnęło :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie kwi 14, 2013 12:45 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Cześć Słonka! Macie słoneczko na niebie??
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie kwi 14, 2013 16:59 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Nareszcie u nas zaświeciło słonko!!!! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie kwi 14, 2013 22:14 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dobranoc koteczki i duża!!
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon kwi 15, 2013 9:21 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

dzień dobry :)
Jakoś tak się zrobiło, że to znowu poniedziałek, i koteczki musiałam zostawić w domu, a sama iść do pracy. Moje cudeńka pewnie sie na słońcu wylegują, grzeją futerka. :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pon kwi 15, 2013 10:03 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Niech grzeją - tak długo na ciepełko czekały! :ok: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon kwi 15, 2013 12:32 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Cześć Dorotko i futerka! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon kwi 15, 2013 19:01 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Hej :)
Dopiero wróciłam. Dziś miałam dzień - niespodziankę. Poszłam po pracy do biblioteki. I na jej drzwiach czytam ogłoszenie, że dziś spotkanie z Andrzejem Poniedzielskim. Co za fart, że właśnie dziś poszłam do tej biblioteki i nie zmieniłam zamiaru, co mi się często zdarza! No kocham tego pana, więc do 17-tej błąkałam się po mieście, bo mi się do domu wracać nie opłacało, mam trochę drogi. No i poszłam. Każde spotkanie z tym panem to przyjemność. Czy to w radio, czy telewizji, a na żywo to sama cudowność. Bardzo jestem zadowolona, że tam poszłam.
A potem zaszłam do sklepu, bo mi znajomy pożyczył kartę rabatową i kupiłam sobie butki. Takie:
http://sportowysklep.pl/?md=products&pr ... ffee-spray
Po przecenie (bo w sklepie akurat jakieś przeceny) i dodatkowym rabacie buciki wyniosły mnie niecałą stówkę. Fajne?
Przyszłam do domu do moich wytęsknionych koteczków i musiałam się tłumaczyć, że znowu nie zdążyłam na pocztę po odbiór baranków.... Mam nadzieję, że jutro to już zdążę. :)

Sihaja

Post » Pon kwi 15, 2013 19:06 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:Hej :)
Dopiero wróciłam. Dziś miałam dzień - niespodziankę. Poszłam po pracy do biblioteki. I na jej drzwiach czytam ogłoszenie, że dziś spotkanie z Andrzejem Poniedzielskim. Co za fart, że właśnie dziś poszłam do tej biblioteki i nie zmieniłam zamiaru, co mi się często zdarza! No kocham tego pana, więc do 17-tej błąkałam się po mieście, bo mi się do domu wracać nie opłacało, mam trochę drogi. No i poszłam. Każde spotkanie z tym panem to przyjemność. Czy to w radio, czy telewizji, a na żywo to sama cudowność. Bardzo jestem zadowolona, że tam poszłam.
A potem zaszłam do sklepu, bo mi znajomy pożyczył kartę rabatową i kupiłam sobie butki. Takie:
http://sportowysklep.pl/?md=products&pr ... ffee-spray
Po przecenie (bo w sklepie akurat jakieś przeceny) i dodatkowym rabacie buciki wyniosły mnie niecałą stówkę. Fajne?
Przyszłam do domu do moich wytęsknionych koteczków i musiałam się tłumaczyć, że znowu nie zdążyłam na pocztę po odbiór baranków.... Mam nadzieję, że jutro to już zdążę. :)

Oj tłumacz się duża tłumacz :twisted: a buciki fajne i wyglądają na wygodne.
Ja znów lubuję się w naikach - od lat kupuję ten sam model. Nie zamieniłabym je na inne. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon kwi 15, 2013 19:12 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

No właśnie ktoś mi kiedyś powiedział, że nigdy nie kupiłby pum. A ja mierzyłam i adidasy i reboki i najki i najwygodbniejsze dla mnie te pumy. Mam już inny fason i dobrze mi służą.... właściwie ze sportowych butów mam tylko pumki. Zawsze wyczekuję na dobre promocje i jeszcze ten znajomy z tą kartą spadł mi z nieba :)

Sihaja

Post » Pon kwi 15, 2013 19:22 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Oj, zazdroszczę spotkania z P. Andrzejem P. :D Bardzo Go lubię! A wyobraź sobie, że też byłamw bibliotece! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon kwi 15, 2013 19:25 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

No widzisz, mamy podobne myśli biblioteczne :) A Pan Andrzej P. to nawet mówić nie musi - jego postawa, jego mina wystarczą. Jest niesamowity! Mam farta :)

Sihaja

Post » Pon kwi 15, 2013 19:30 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Oj zazdroszczę :)
Tez lubię Poniedzielskiego. Takie głupoty z ogromną powagą to tylko on potrafi wygadywać :)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon kwi 15, 2013 19:32 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

No, jakby się tak wsłuchać, to znowu nie takie głupoty... :)

Sihaja

[poprzednia][następna]