Nie ma to jak porządne, wschodnie korzenie
Moderator: Estraven
AYO pisze::piwa:![]()
![]()
Tatry z własnego mieszkania widziałam rzadko bo od 1990 roku mieszkam w Warszawie, teraz już nie mam dostępu do mieszkania brata bo jego syn po skończeniu pierwszego etapu na UJ kontynuuje studia zagranicą i musiało zostać wynajęte a Krzyś się wyprowadzićMonika_Krk pisze:Villenie - Bracie - widzisz co siostra Kussad napisała, ja tam nikogo nabierać nie lubię.[/u]![]()
Żartować tak, kłamać nie.
Nie nasza krakusów wina, że casem widać samiućkie Tatry w "sprzyjających okolicznościach przyrody".
A'propos - jak nas smoki wkurzająto my w Krakowie mamy przepis na barana spécialité de la maison ...
PS balkon mam płn-zach na rogu - na 90 % jestem pewna stron świataw tym wypadku.
AniHili pisze:AYO pisze::piwa:![]()
![]()
Si, tak wschodnie, że część z dzisiejszej Białorusi
Hikiko pisze:Ha, moje korzenie też wschodnie - przesiedleńcy z Ukrainy po mieczu i kądzieli;]
Z tambylcami pić nie powinnam, bo mi się krew burzy "pod wpływem" i sarmata łeb podnosi "Oddajcie nam nasz Lwów!" i tym podobne![]()
A tak wracając do kraju-raju, to się zastanawiam, czy nie zgłosić Ewy-mrau, bo dziewczyny w Spale mają niezły kocioł. Problem w tym, że wyjeżdżam, wrócę w maju i ktoś by musiał o formalności zadbać.
Maupa pisze:myślałam, że kuźwicy dostanę z logowaniem dziś rano![]()
pomogło dopiero wyczyszczenie ciasteczek...

...
A tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cqMulesia pisze:Maupa pisze:myślałam, że kuźwicy dostanę z logowaniem dziś rano![]()
pomogło dopiero wyczyszczenie ciasteczek...
Mnie wyczyszczenie cisteczek nie pomogło. Zadziałał dopiero link podany przez admina ( kliknęłam słowo "tutaj")
AYO pisze:No, ja mam chrome i jako kompeltny tuman informatyczny pytam się was nieśmiało Siostry CO TO SĄ MIANOWICIE TE CIASTECZKA![]()
![]()
Prosze powoli i dużymi literami
AYO pisze:I co się z tym robi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: koszka, sebans i 38 gości