Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sebapop pisze:Mieszkam w okolicach Poznania i poszukuję kolorowej kotki. Szukam kotki w wieku do 3 miesięcy urodzonej i wychowanej w domu. Nie interesują mnie koty "z ulicy", ponieważ chcę kociaka wychować na "domowego kanapowca" a takich kotów, moim zdaniem, nie da się tak wychować. Posiadałem już 2 koty z ulicy. Zdjęcia kotów proszę przesyłać na maila sebapop@interia.pl
ASK@ pisze:Mam kolorową kotkę...z ulicy. Ktoś ją wyciepał .Piękna tri ma ok 4 miesiecy.
Jest z ulicy więc nie nadaje się. Ale pochwalę się Trunią. Tak ku podziwowi tłumu.![]()
Trusia- takie koty lądują na ulicy![]()
Dziewczyny dobrze napisały. U nas koty się nie rodzą. Wszystko co mamy w domach i co szuka domów to koty z ulicy co je "ludzki pan" wyciepał .
Również uważam, że kota się nie wychowa. By mieć pewność, że kot będzie miziakiem to należy adoptować starszego kociaka.Wiadomo już jaki ma charakter.
nelka83 pisze:ASK@Jakie cudne cudo masz, normalnie się zakochałam
![]()
Trunia... moje marzenie...Jest tak piękna, że aż mnie w brzuchu załaskotało
sebapop pisze:... Szukam kotki w wieku do 3 miesięcy urodzonej i wychowanej w domu. ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości