♥ ♥ ♥ baba Nelly ma DS :) ♥ ♥ ♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 15, 2013 9:33 Re: >prawieBezproblemowaKotka w podeszłym wieku>SZUKA PILNIE

grzmię. Tak po cichu. ale skutecznie! A potem cza wycierać kanapę albo prac kordłe ... eee... kołdrę czy coś i mi d.. wycierać.
Aha - baba idzie na badanie krwi takie lepsze, coby sprawdzić czy ma nowotfora czy coś. I jeszcze dostanie jakieś leki na wzmocnienie. Serię. Po co - to nie wiem, bo jest mocna, potrafi mje z liścia czepnać. Brzydka ale w sumie git baba.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon kwi 15, 2013 12:05 Re: >prawieBezproblemowaKotka w podeszłym wieku>SZUKA PILNIE

czarno-czarni pisze:grzmię. Tak po cichu. ale skutecznie! A potem cza wycierać kanapę albo prac kordłe ... eee... kołdrę czy coś i mi d.. wycierać.

Może Morf chce w ten sposób powiedzieć "i masz ci, babo, placek"? :wink:
Obrazek Obrazek

bakakaj

Od: Pon mar 26, 2012 7:37

Post » Pon kwi 15, 2013 12:08 Re: >prawieBezproblemowaKotka w podeszłym wieku>SZUKA PILNIE

masz babo baton heheheh

a nikt nie podziwia Nelly na fotkach? Niiikt?
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon kwi 15, 2013 12:17 Re: >prawieBezproblemowaKotka w podeszłym wieku>SZUKA PILNIE

Ja podziwiam :1luvu:
czarno-czarni pisze: Obrazek

ależ ma cudowne to spojrzenie, kochana babuleńka :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon kwi 15, 2013 12:17 Re: >prawieBezproblemowaKotka w podeszłym wieku>SZUKA PILNIE

my podziwiamy :ok:
piękna baba z niej jest
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon kwi 15, 2013 12:18 Re: >prawieBezproblemowaKotka w podeszłym wieku>SZUKA PILNIE

I ja podziwiam.
A najbardziej to :D
Obrazek

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon kwi 15, 2013 12:20 Re: >prawieBezproblemowaKotka w podeszłym wieku>SZUKA PILNIE

Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon kwi 15, 2013 12:24 Re: >prawieBezproblemowaKotka w podeszłym wieku>SZUKA PILNIE

to jest "obrobione" nie widać więc jaka baba krzywa i paskudna nieco :-)
:-) baba ma weselsze oczka, pamiętacie jak okropnie smutno patrzyła na początku. A wczoraj balkon się tak podobał :-)
Czasem ma takie dni, że żyje w swoim świecie - jakby nie słyszała, nie kojarzyła, bawi się, ale do człowieka nie ciągnie. A wczoraj i dziś rano zagadywała i zaczepiała.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon kwi 15, 2013 12:25 Re: >prawieBezproblemowaKotka w podeszłym wieku>SZUKA PILNIE

Bazyliszkowa pisze:I ja podziwiam.
A najbardziej to :D
Obrazek

Mnie też zachwyciło właśnie TO zdjęcie :ok:
Obrazek Obrazek

bakakaj

Od: Pon mar 26, 2012 7:37

Post » Pon kwi 15, 2013 15:00 Re: >prawieBezproblemowaKotka w podeszłym wieku>SZUKA PILNIE

Morf, a Ty swojego wątku nie masz? 8O Gdzie się babie na zdjęcia wciskasz?

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Pon kwi 15, 2013 21:16 Re: >prawieBezproblemowaKotka w podeszłym wieku>SZUKA PILNIE

podczytuję co u baby Nelly co by porównać z moją babą Pietruchą (rycząca dwudziestka)
u mnie coś dziwnego bo Pietrucha ... sika do miski z jedzeniem - z chrupkami
po za tym z kuwety korzysta bezbłędnie
alzhaimer?
micha jest na blacie kuchennym, niedaleko jest woda
pije wodę, je, pije wodę, je i nagla odwraca się do michy i sika do niej

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Pon kwi 15, 2013 21:22 Re: >prawieBezproblemowaKotka w podeszłym wieku>SZUKA PILNIE

Zbadaj jej nerki i... uszy. Kotka nerkowa JaEwki sikała do cukierniczki i robiła kupę do patelni, bo miała świerzba i tak ją to wnerwiało że tak się zachowywała.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon kwi 15, 2013 21:53 Re: >prawieBezproblemowaKotka w podeszłym wieku>SZUKA PILNIE

Gibutkowa pisze:Zbadaj jej nerki i... uszy. Kotka nerkowa JaEwki sikała do cukierniczki i robiła kupę do patelni, bo miała świerzba i tak ją to wnerwiało że tak się zachowywała.

nerki zbadane - chore - na razie nie ma dramatu - znaczy nie trzeba podawać kroplówek - uszy czyste - nie drapie się zupełnie
ale wydaje mi się, że jest głucha - jak śpi to można odkurzać jej przy nosie i nic

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Pon kwi 15, 2013 22:30 Re: >prawieBezproblemowaKotka w podeszłym wieku>SZUKA PILNIE

Cammi pisze:
Gibutkowa pisze:Zbadaj jej nerki i... uszy. Kotka nerkowa JaEwki sikała do cukierniczki i robiła kupę do patelni, bo miała świerzba i tak ją to wnerwiało że tak się zachowywała.

nerki zbadane - chore - na razie nie ma dramatu - znaczy nie trzeba podawać kroplówek - uszy czyste - nie drapie się zupełnie
ale wydaje mi się, że jest głucha - jak śpi to można odkurzać jej przy nosie i nic

Jak nerki chore to tak może sikać.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto kwi 16, 2013 10:12 Re: >prawieBezproblemowaKotka w podeszłym wieku>SZUKA PILNIE

michalinadzordz pisze:Morf, a Ty swojego wątku nie masz? 8O Gdzie się babie na zdjęcia wciskasz?

bo mje wnerwia.
M

baba póki co ożywiła się bardzo, spaceruje, szaleńczo bawi się sznurkami, drapakiem, tasiemką, robi ładne już kupy, mniej kaszle.
Dostała lydium, pobrano krew na rozmaz/cytologię. Zobaczymy. Ważne, ze się cieszy życiem :-)
Obrazek

czarno-czarni

[poprzednia][następna]