Anett84 pisze:Wiolu,a jak tam Calineczka? robi postępy dziewczyna?
No niestety trudno ją ogarnąć

Pozdrawiam wszystkich
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anett84 pisze:Wiolu,a jak tam Calineczka? robi postępy dziewczyna?
terenia1 pisze:Dzwoniła do mnie Ala z adopcji wraca niestety Ziutuśbędzie dla niego potrzebny dom tymczasowy.
CatAngel pisze:W boksie jest dzika kotka Mała Mi do sterylki. Możliwe że kotka ma rujke więc prosze ją obserwować jak sie zachowuje. I uwaga przy otwieraniu boksu. Na dniach będzie ustalana data zabiegu.
anksunamun pisze:Proszę o jakis namiar na fajne ,SPRAWDZONE forum o psiakach albo cos podobnego gdzie ludzie mogą jakoś pomóc,cos sensownego doradzić.
terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 15.04.2013r. do 21.04.2013 r.
15.04. pon. rano brak wiecz. Teresa
16.04. wtorek rano Kasia wiecz. Mara
17.04. środa rano brak wiecz. brak
18.04. czwartek rano Beatka wiecz. brak
19.04. piątek rano brak wiecz. brak
20.04.sobota rano Iwonka wiecz. brak
21.04 niedziela rano brak wiecz. brak
terenia1 pisze:anksunamun pisze:Proszę o jakis namiar na fajne ,SPRAWDZONE forum o psiakach albo cos podobnego gdzie ludzie mogą jakoś pomóc,cos sensownego doradzić.
http://www.dogomania.pl to jest coś takiego jak miau tylko właśnie dla psów
Mara S pisze:Na zdrowej 2 nowe koty od tej starszej, chorej kobiety - kotka ma 8 lata a na imię: Tajga, a kocurek (czarny) - 9 lat zwany jest Mielon. Książeczkę ma tylko kotka. Jedzą podobno wszystko -znaczy jadły tylko suche ale i mokrym nie powinny pogardzić ale nie wiem jak w stresie - na razie nie jadły....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek, puszatek i 113 gości