MISZ MASZ - zebrane po różnych bazarkach Tatum KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon kwi 15, 2013 12:22 Re: MISZ MASZ - zebrane po różnych bazarkach - na tymczasy

po_prostu_kaska pisze:
Misiowa pisze:Witam
Poproszę nr 12 - głośniczki, nr 19 - kolczyki no i nr 20 bransoletka. Za wywoławczą można?

Dziękuję :1luvu:

Ceny są "kup teraz" więc wszystko Twoje :)

Za chwilę napiszę pw.

Bardzo dziękuję za tak szybką wpłatę, środki są już na koncie, zrobiłam też już przelew bezpośrednio do Basi.
Przesyłka też już ruszyła w drogę :)

I bardzo, bardzo dziękuję za nadwyżkę :1luvu: Wszystko zostało przekazane do Basi :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pon kwi 15, 2013 20:12 Re: MISZ MASZ - zebrane po różnych bazarkach Tatum Reserved

O, to fajnie :) bo ja właśnie usiłowałam "wydłubać" z banku potwierdzenie przelewu :D
Pozdrawiam :kotek:

Misiowa

Od: Wto maja 25, 2010 17:27

Post » Pon kwi 15, 2013 20:42 Re: MISZ MASZ - zebrane po różnych bazarkach Tatum Reserved

Rano nadałam przesyłkę, a środki weszły jeszcze przed południem :)
Teraz wszystko w rękach poczty ;)
po_prostu_kaska

Post » Wto kwi 16, 2013 18:53 Re: MISZ MASZ - zebrane po różnych bazarkach Tatum Reserved

zapraszam :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pon kwi 22, 2013 11:52 Re: MISZ MASZ - zebrane po różnych bazarkach - na tymczasy

po_prostu_kaska pisze:
po_prostu_kaska pisze:
Misiowa pisze:Witam
Poproszę nr 12 - głośniczki, nr 19 - kolczyki no i nr 20 bransoletka. Za wywoławczą można?

Dziękuję :1luvu:

Ceny są "kup teraz" więc wszystko Twoje :)

Za chwilę napiszę pw.

Bardzo dziękuję za tak szybką wpłatę, środki są już na koncie, zrobiłam też już przelew bezpośrednio do Basi.
Przesyłka też już ruszyła w drogę :)

I bardzo, bardzo dziękuję za nadwyżkę :1luvu: Wszystko zostało przekazane do Basi :ok:

Dziękuję za dodatkową wpłatę z tytułu bazarku na rzecz tymczasów Basi, dziś weszły środki :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Czw kwi 25, 2013 19:53 Re: MISZ MASZ - zebrane po różnych bazarkach Tatum Reserved

up :)
po_prostu_kaska

Post » Wto kwi 30, 2013 22:11 Re: MISZ MASZ - zebrane po różnych bazarkach Tatum Reserved

zapraszam :)
po_prostu_kaska

Post » Nie maja 05, 2013 14:30 Re: MISZ MASZ - zebrane po różnych bazarkach Tatum Reserved

:ok:
po_prostu_kaska

Post » Wto maja 07, 2013 15:49 Re: MISZ MASZ - zebrane po różnych bazarkach Tatum Reserved

Poproszę nr 9 (spinka), 22 (okulary) i 60 (sukienka). Czekam na dane do przelewu ;)

Aniki

Od: Czw wrz 04, 2008 17:55

Post » Wto maja 07, 2013 18:18 Re: MISZ MASZ - zebrane po różnych bazarkach Tatum Reserved

Dziękuję :)

Już pisze dane na pw :ok:
po_prostu_kaska

Post » Śro maja 08, 2013 11:36 Re: MISZ MASZ - zebrane po różnych bazarkach Tatum Reserved

Wpłata weszła w dniu dzisiejszym. Bardzo dziękuję za nadwyżkę :1luvu:
Przesyłka już też ruszyła w drogę :ok:
po_prostu_kaska

Post » Czw maja 09, 2013 20:49 Re: MISZ MASZ - zebrane po różnych bazarkach Tatum Reserved

po_prostu_kaska

Post » Pt maja 10, 2013 21:28 Re: MISZ MASZ - zebrane po różnych bazarkach Tatum Reserved

po_prostu_kaska

Post » Sob maja 11, 2013 18:31 Re: MISZ MASZ - zebrane po różnych bazarkach Tatum Reserved

i jeszcze raz :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pon maja 13, 2013 19:23 Re: MISZ MASZ - zebrane po różnych bazarkach Tatum Reserved

:ok:
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]