Kociara82 pisze:o zesz kur.... obys sie tym razem mylila
Oby ! Przed chwilką jej zdjęłam pampersa i umyłam , nadal kupal czarny jak smoła Ale apetyt dopisuje , dostała mniej niż zawsze bo jutro o 12 tej jade do weta, a je tylko swoja lekkostrawną karmę I/D .
smolisty kupal to zwykle objaw krwawienia z górnego odcinka przewodu pokarmowego. może pękło naczynko a może dzieje się coś innego. to może być coś niefajnego i coś niegrożnego. pęknięte naczynko załatwią przeciwkrwotoczne i ulgastran osłonowo do wygojenia. coś innego .... to juz diagnostyka.
tak, tak, koniecznie, lepiej niech wet na wszelki wypadek obejrzy kotunie. Zwlaszcza, ze takie objawy moga oznaczac, ze cos bardzo zlego sie dzieje, wiec lepiej nie bagatelizowac takich spraw
Noemciu, skarbie, mam nadzieje, ze bedzie dobrze Trzymam kciuki za Ciebie, wierze, ze jestes silna za Twoje zdrowko, malenka pieknotko zwariowana Kocham Cie i cokolwiek sie wydarzy-sercem i myslami jestem z Toba
wygląda jakby naczynko jakieś pękło i zasklepiło się samoistnie. pytanie dlaczego jest takie kruche? bakteria? zrost po stanie zapalnym? połknęła coś? uderzyła się skoro tak biega? warto się dowiedzieć. dobrze, że się zamknęło samo.
nie zdziwilabym sie, jakby to od uderzenia bylo, bo ta mala to wariatka, ADHD to malo powiedziane Tak czy siak, moim zdaniem lepiej niech ja obejrzy wet
Noemi była badana dziś i ma jeszcze troszkę wzdęty brzuch , dostała leki , na razie nie miała badań krwi , można je zrobić jak będzie wyciszona no i obserwacja jej ...
A teraz Bartuś z Noemi chce przedłożyć swój gatunek ale te paskudne pampersy nie pozwalają Musze któregoś nich zamknąć bo mi za bardzo szaleją