WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob kwi 13, 2013 23:27 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

Ewa L. pisze:No wiesz , a tak nam pomidorowo fajnie szło :ryk: :ryk: :ryk:
Ale cebulowa....też dobra. :wink:

cebulowa to na drugie danie :ok:
pomidorowa to najlepsze wspomnienia z dzieciństwa
Moja mama zawsze brała słój pomidorowej na ogródek, kiedyś makaron podczas drogi "urósł" i omal słoika nie rozsadził.

a tak w miedzyczasie to jeszcze jakieś nowe mistrzowskie kociambry by sie przydały
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob kwi 13, 2013 23:38 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

Dla mnie też pomidorówka to zupka nr.1.
U mnie w domu jak nie wiadomo było co wymyśleć na obiad to wszyscy głosowali za pomidorówką i tak stała się zupą dyżurną nie do znudzenia.
Fakt przydałoby się jeszcze paru kandydatów. Prawie na każdym wątku na który zaglądam namawiam na cykanie fotek i zgłaszanie do konkursu. Jeszcze 5 dni na zgłoszenie więc może coś się ruszy. :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie kwi 14, 2013 9:33 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

Ewa L. pisze:Zapytajmy Dori!
Może da się namówić na spółę :ryk:

zróbmy casting :D i Dori wybierze skład członków :wink:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Nie kwi 14, 2013 9:37 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

Dobry pomysł :wink:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie kwi 14, 2013 9:56 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

Zgłosiłam dwa moje ...Bąbla (to dziewczynka :mrgreen: ) i Bubusia Leniwca ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie kwi 14, 2013 10:49 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

Kasia, jak zobaczyłam minke Twojej Bąbeli to aż śmiechem parsknęłam :ryk: :ryk:
Tyle szczęścia na tym umazanym pysiu :ryk: :ryk:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie kwi 14, 2013 11:03 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

agusialublin pisze:Kasia, jak zobaczyłam minke Twojej Bąbeli to aż śmiechem parsknęłam :ryk: :ryk:

Szkoda, że padła mi bateria w aparacie, kiedy kociejstwo zarąbało mi rozmrażającą się wątróbkę ... :strach: :strach: Kuchnia wyglądała jak po zamordowaniu kogoś, koty też ... Niestety, pełnia kociego szczęścia skończyła się, jak wątróbka zaczęła "wracać" ... :evil:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie kwi 14, 2013 11:07 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

katarzyna1207 pisze:
agusialublin pisze:Kasia, jak zobaczyłam minke Twojej Bąbeli to aż śmiechem parsknęłam :ryk: :ryk:

Szkoda, że padła mi bateria w aparacie, kiedy kociejstwo zarąbało mi rozmrażającą się wątróbkę ... :strach: :strach: Kuchnia wyglądała jak po zamordowaniu kogoś, koty też ... Niestety, pełnia kociego szczęścia skończyła się, jak wątróbka zaczęła "wracać" ... :evil:

No sama widzisz jakie masz mądre kotecki i z dobrymi serduszkami :D
Bo kotecki sumienie ruszyło, przykro im się zrobiło że buchnęły Ci całą wątróbkę i postanowiły jednać Ci oddać :ryk: chociaż część :ryk:
Obrazek

agusialublin

Post » Nie kwi 14, 2013 11:10 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

I od razu ciepła była :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie kwi 14, 2013 11:12 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

Ewa L. pisze:I od razu ciepła była :mrgreen:

i namoczona :D i właściwie gotowa na patelnię :ryk: :ryk:
Obrazek

agusialublin

Post » Nie kwi 14, 2013 11:14 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

agusialublin pisze:
Ewa L. pisze:I od razu ciepła była :mrgreen:

i namoczona :D i właściwie gotowa na patelnię :ryk: :ryk:

Jakie mądre i pomocne w kuchni kotecki :wink:
I zadbały żeby duża poćwiczyła przy sprzątaniu kuchni :twisted:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie kwi 14, 2013 11:24 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

Mi kiedyś Ryśka buchnęła żeberka z kuchni. :D

Wyciągnęłam z zamrażalnika co by się na drugi dzień rozmroziły. To były początki posiadanie kotecka w domu no więc ja jeszcze nie obyta byłam z możliwościami tych potforków 8O
No wiec rano patrzę na talerz a tam dwa kawałki żeberek leżą. A na wieczór połozyłam przecież trzy.No ale sobie pomyślałam że może coś mi się umamiło z tymi tzrena żeberkami, że to moja skleroza galopująca daje się we znaki. 8O
Dopiero później jak sprzątałam kuchnię zobaczyłam ten trzeci kawałek żeberek głęboko w kąciku pod ławą :mrgreen:
Jednak ja byłam zdrowa na umyśle :ok: to Ryśka kradziejka podprowadziła mi żeberka :mrgreen:
Teraz juz wiem że wszystko trzeba chowac i pod klucz zamykać :ok:
Obrazek

agusialublin

Post » Nie kwi 14, 2013 11:35 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

Za mięsiwo dziewczyny mi się jeszcze nie łapią ale był czas że podprowadzały mi wędlinę z kanapki ale tylko połeć bo innej nie ruszały i do tej pory nagminnie wylizują mi serek z kanapki albo dżem - słodkie dziewczyny. :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie kwi 14, 2013 12:08 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

Ewa L. pisze:
AnnikAKrk pisze:O matko, jak tu pomidorowo! :ryk:

Fani pomidorówki łączcie się! :ryk:

Tak więc, Filip i ja się wpisujemy (ja naprawdę lubię pomidorówkę, nie wiedziałam, że tyle osób również... :wink: )

To witaj w pomidorówkowym klubie - przewodniczy Dori z nad gara :ok: :ryk:

Kiedy w końcu zobaczymy Filipka w akcji????
Obiecujesz,obiecujesz a w kandydatach go wciąż brak :twisted:
My chcemy Filipa,my chcemy Filipa!!!!! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie kwi 14, 2013 12:10 Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"

Ewa L. pisze:Za mięsiwo dziewczyny mi się jeszcze nie łapią ale był czas że podprowadzały mi wędlinę z kanapki ale tylko połeć bo innej nie ruszały i do tej pory nagminnie wylizują mi serek z kanapki albo dżem - słodkie dziewczyny. :mrgreen: :mrgreen:

Buster żłopie mi czarną kawę ... :roll: często muszę pić na stojąco ...O Bubusiu nie wspomnę ... spuszczenie na moment kanapki z oka kończy się tym, że jem suchy chleb ...Ostatni jego wyczyn to salami czosnkowe z dwóch kromek ... :evil: :evil: łykał w takim tempie, że myślałam, że się udławi ...I śmierdział potem czosnkiem przez 2 dni ... :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

[poprzednia][następna]