Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Kicie wstały , zjadły , oburzone tym , że kolacja sie spóżniła o godzinkę .Teraz sie myją i drzemią . Pewnie zaczną szaleć o 23 .
Aparat i komórka naszykowane .
Justa&Zwierzaki pisze:barbarados pisze:Kicie wstały , zjadły , oburzone tym , że kolacja sie spóżniła o godzinkę .Teraz sie myją i drzemią . Pewnie zaczną szaleć o 23 .
Aparat i komórka naszykowane .
Oj kocia służba nawala czasami nawala![]()
u mnie też jak oś z opóźnieniem to mam te nagadane ze ho ho ho
barbarados pisze:Chyba by mnie w nocy zjadły z kapciami razem ! Bez kolacyjki ?!?A póżniej by w wiadomościach podawali o ataku wygłodniałych kotów na właścicieli , którzy je głodzili .
I kolacji nie dali !
barbarados pisze:Ugotowane miąsko dla kotów mam w lodówce i rozgrzewam ciepłą wodą . No i sie zaczyna : są wszędzie ! Kiedyś je w łazience zamknęłam , bo się bałam , że się poparzą .Przy otwieraniu saszetek już się zaczyna : Wyrywanie człowiekowi z rąk , nawoływanie ,poganianie , podcinanie nóg i te spojrzenia ! No po prostu , jak można się oprzec tak głodnym koteckom .
![]()
Za opóżnienie moje też mi nagadają .Aż mi w piety pójdzie .
Suche cały czas w miseczce .
barbarados pisze:U mnie trzeba pilnować , bo sobie wyjadają z misek . Czesio nie broni , to objedzą jego . Jak one odejda od misek na chwilkę ( sprawdzić , co ma druga do jedzenia ) to im wyjada .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Gosiagosia, Lifter, Marmotka, nfd, zuza i 30 gości