Gąska pojechała dopiero dzisiaj. bardzo schudła przez ten tydzień...
Do domu poszedł też Nils i Asterix i chyba w tygodniu Agat (ale to trzeba jeszcze potwierdzić)
Dzisiaj dużo ludzi w schronisku. Przed gabinetem długo trzeba było czekać. Z Pysią na spacerku jeszcze byłam.. I tak jakoś zleciało, że właściwie nie porobiłam zdjęć. Tylko jednej Kici, ale później napiszę coś więcej.
Zrobię ogłoszenie Kici nr 89 Kica jest niby wolno żyjąca. dokarmia ją para młodych ludzi. Podobno Kicia znalazła się w schronisku przez jednego sąsiadów, który zawiadomił SM. Mam już info o kotce od tych młodych ludzi i zrobię jej ogłoszenie.
Kotka jest bardzo zestresowana
I były też podarunek od KOTYliona - kociakowe jedzenie. bo Kociaki już zaczynają się pojawiać.
Co jakiś czas się przypominamy Gorące pozdrowienia od Mony - RoBerty i Tofika- Stefana wziętych ze schroniska po koniec sierpnia 2012 i mieszkających w szczęśliwym domku
Moneczka - na macie mojej córeczki - ulubione miejsce wypoczynku
Tofik - uwielbia krzesło z kocykiem idealnie dobranym pod kolor sierści Duże głaski dla Koteczków ze schronu z życzeniami znalezienia równie szczęśliwych domków.
Toffee, ośmiolatek, jest bardzo przyjacielski i grubaskowaty Kicia nr 89, Marta, ona jest taka spokojna i grzeczna, szkoda, żeby wróciła na ulicę:( Kalipso- nr 105- zrobię jej ogłoszenie Matylda, nr 101, jednoczka.
Tosia- cudowna mała psina Skarpetka- pamiętacie małego dzikusa z klatki? Dziś był w szoku ten kociak, bo był poddawany terapii dotykiem:) Niestety- Kotka z małymi Wszystkie Zuzie są na luzie Matylda u ruru