Wczoraj w nocy postanowiłam z synami, że musimy koniecznie, Calineczkę wyciągnąć z pod wanny.
Po pół godziny nam się udało, nie jest agresywna wręcz przeciwnie, została wymyziana, wycałowana i oczywiście puszczona

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wioleta71 pisze:Witam Wszystkich
Wczoraj w nocy postanowiłam z synami, że musimy koniecznie, Calineczkę wyciągnąć z pod wanny.
Po pół godziny nam się udało, nie jest agresywna wręcz przeciwnie, została wymyziana, wycałowana i oczywiście puszczonaPodeszła pod okno balkonowe i wyglądała sobie, Mój syn ją głaskał, a ona się kładła i mruczała cichutko, uwielbia jak się ją głaska po brzuszku
Niestety nadal się chowa po kątach, w dzień Jej w ogóle nie widać
Chowa się. W nocy skorzystała z kuwety i wreszcie zjadła jedzonko
Jak dziś wróciłam do domu, też śniadanko zjadła
Udało mi się nawet zrobić jej dwie fotki, ale nie wiem jak je tu dołączy, żebyście mogli zobaczyć śliczną gwiazdeczkę
Pozdrawiam
terenia1 pisze:edisza pisze:Hejczy podziękowanie dla gimnazjum jest w Chatce do odbioru już?
Upewniam się, bo jak przyjedziemy z rzeczami to bym wzięła przy okazji
Podzękowanie już dawno czeka w kociarni
terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 08.04.2013r. do 14.04.2013 r.
08.04. pon. rano Ania wiecz. Teresa
09.04. wtorek rano Beatka wiecz. Mara
10.04. środa rano Depo wiecz. Teresa
11.04. czwartek rano Mirka wiecz. Marta
12.04. piątek rano Ania wiecz. KasiaMaskotka
13.04.sobota rano Beatka wiecz.Iwona
14.04 niedziela rano Ewa wiecz. Wiola
Iwona11 pisze:terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 08.04.2013r. do 14.04.2013 r.
08.04. pon. rano Ania wiecz. Teresa
09.04. wtorek rano Beatka wiecz. Mara
10.04. środa rano Depo wiecz. Teresa
11.04. czwartek rano Mirka wiecz. Marta
12.04. piątek rano Ania wiecz. KasiaMaskotka
13.04.sobota rano Beatka wiecz.Iwona
14.04 niedziela rano Ewa wiecz. Wiola
Czy ktoś się ze mną zamieni na dyżury? Jutro nie mogęMogę w niedzielę. Może Ewa? Please
The Szops pisze:Lilka była na kontroli, chyba się mocno wylizywała, bo przy kubraczku miała wylizane łyse placki w kilku miejscachTeraz zamiast kubraka ma kołnierz, za tydzień na zdjęcie szwów. Brzuszek i paszcza wyglądają ok.
The Szops pisze:Teresa, są może jakieś wieści z domu Nutki ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 404 gości