Adopcje...młode persiaki nadchodzą!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 12, 2013 1:37 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

No bez przesady, żwirki są już co najmniej 20 lat. Fakt, że jak babcia, to pewnie sypała zwykłego piachu, bo za darmo.
A ta Joanna? Miała napisać na puchate w spr. Angeliny - nie napisała?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pt kwi 12, 2013 6:20 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

koteczekanusi pisze:No bez przesady, żwirki są już co najmniej 20 lat. Fakt, że jak babcia, to pewnie sypała zwykłego piachu, bo za darmo.

Matuśku Ania zaczynam się Ciebie bać - Ty każde słowo rozważasz na 10 stronę i bierzesz dosłownie.
Jak to dobrze, że w moim zawodzie tak nie mamy:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt kwi 12, 2013 9:04 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Neigh pisze:
koteczekanusi pisze:No bez przesady, żwirki są już co najmniej 20 lat. Fakt, że jak babcia, to pewnie sypała zwykłego piachu, bo za darmo.

Matuśku Ania zaczynam się Ciebie bać - Ty każde słowo rozważasz na 10 stronę i bierzesz dosłownie.
Jak to dobrze, że w moim zawodzie tak nie mamy:-)

:D Neigh, a może Koteczekanusi - Ania jest spod znaku Panny ?
Panny zodiakalne tak mają, są precyzyjne do bólu.
Nic nie zrobisz- mają takie opcje w pakiecie podstawowym.
Córka znajomej ( jeździ konno - córka ) będąc przed jakimiś zawodami u wróżki 8O zadała pytanie czy wygra.
Wróżka jej , że tak.
A ta córka : Zaraz, zaraz- ale kiedy, proszę o dokładną datę, gdzie - miejsce , no i na jakim koniu ? :ryk:
Ekhm - ona jest właśnie zodiakalną Panną.
Ania - very good :ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pt kwi 12, 2013 9:51 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Na puchate napisała jakaś Ewa, odpisałam.

KAŻDY KTO NAPISZE W SPRAWIE KOTA NA PUCHATE DOSTAJE ODPOWIEDŹ.
Tylko nie każdy pozytywną.

Ania potrzebuję łatwego (pani słabo czyta) poradnika "jak żywić kota"- karmy i dlaczego.
Pani ma szansę przeczytania tego. Szansę , bo tego co ja piszę - nie czyta.
Ona tylko chce kotka, chce kotka, chce kotka...
Miałbyś jakiś link??

A ma ktoś może jakiś sensowny link do zabezpieczeeń okien i balkonów??

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt kwi 12, 2013 10:12 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Kotkins- bardzo proszę, cóś znalazłam dla Ciebie ( a raczej dla Pani :D ) :

Nie wiem czy owej Pani to wyda się sensowne , na naszym forum jest link do informacji :
http://miau.pl/zabezpieczenia/balkony.php

A tutaj kto i w jakim województwie/mieście takową usługę wykonuje:
viewtopic.php?t=97189

No ale trochę poczytać by musiała. Nie ma zmiłuj.
Jedną stronę chociaż.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Pt kwi 12, 2013 10:34 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Była jakaś taka książka, bodajże "Kot - instrukcja obsługi". Dużo rysunków, mało tekstu. Nie czytałam ale przeglądałam w księgarni.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt kwi 12, 2013 13:24 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Mnie powala społeczeństwo obrazkowe. Oni ogladają i chcą. Nie pokusza się, zeby doczytać nagłowek ......a tam jak wól "w nowym domu". Oni takiego jak z obrazka chca.....

Czy ci mnie znają, wiedzą ze jestem podła, złośliwa małpa. I ja mam tego pełną świadomośc, także można sobie odpuscic uświadamianie:-), I za nic w świecie nie jestem sobie w stanie odpuścić konwersacji jak poniższa. Przysięgam prawdziwa.

sms ktos - gdzie po kota?
ja sms - gdzie po kota co?
sms - przyjechać
ja - tam
sms ktos: ?gdzie?
ja - no tam!

jestem belfrem - to u mnie odruch.........
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt kwi 12, 2013 13:56 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Monika_Krk pisze: :D Neigh, a może Koteczekanusi - Ania jest spod znaku Panny ?
Panny zodiakalne tak mają, są precyzyjne do bólu.
Nic nie zrobisz- mają takie opcje w pakiecie podstawowym.
Córka znajomej ( jeździ konno - córka ) będąc przed jakimiś zawodami u wróżki 8O zadała pytanie czy wygra.
Wróżka jej , że tak.
A ta córka : Zaraz, zaraz- ale kiedy, proszę o dokładną datę, gdzie - miejsce , no i na jakim koniu ? :ryk:
Ekhm - ona jest właśnie zodiakalną Panną.
Ania - very good :ok:

Oj ty ty!
Ja też jestem Panna, a wcale tak nie mam!

kotkins pisze:A ma ktoś może jakiś sensowny link do zabezpieczeeń okien i balkonów??

My korzystaliśmy z tej strony.
Krótko, jasno i na temat.
TŻ dzięki instrukcjom sam ręcami własnemi dokonał wyboru materiałów, konstrukcji i montażu (a jakimś wybitnym inżynierem nie jest...)
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pt kwi 12, 2013 14:27 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Neigh i Kotkins Obrazek - jesteście niesamowite.
I szybsze od pędzącego pocisku.
Ktoś właśnie opuścił schron 8O
Edit : albo opuścił Facebook schronu - sprawdzam. :twisted:
Ostatnio edytowano Pt kwi 12, 2013 21:09 przez Monika_Krk, łącznie edytowano 2 razy

Monika_Krk

Post » Pt kwi 12, 2013 18:06 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

E tam, zodiakalne głupoty - panną to jestem z przekonania, a z zodiaku Rakiem :mrgreen:
Który kot ze schroniska? Bo ja to już się gubię.

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob kwi 13, 2013 9:04 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Jeezusicku najsłodszy , za co ?Obrazek

Ja mam pod oknami szkołę i tam jest próba kapeli grającej w stylu Nergala.
Ja nie mam nic przeciw próbom i kapelom, no ale:

Czy oni muszą tak fałszować 8O ?
Grzmocą w perkusję , pitolą na gitarze i coś wyją - a to fszyysko bez ładu i składu.
A wokalista normalnie fałszuje, a drze się jakby mu ... coś ucinali.

"Nie do rymu, nie do taktu , włóż se palec do kontaktu"- mam ochotę zakrzyknąć z okna.
No nie umisz i się nie naumisz, bo ni masz talyntu do tyj roboty, jeden z drugim.
Szkoda czasu marnować mojego i waszego.

Taaaa... dziewczyny - a jak już będziecie coś wiedzieć o "białym króliku", dajcie znać, dobrze ?
Obrazek

koteczekanusi pisze:E tam, zodiakalne głupoty - panną to jestem z przekonania, a z zodiaku Rakiem :mrgreen:
Który kot ze schroniska? Bo ja to już się gubię.

A ja jestem Baranem i z zodiaku i z przekonania :mrgreen:

Monika_Krk

Post » Sob kwi 13, 2013 12:26 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Neigh pisze:Mnie powala społeczeństwo obrazkowe. Oni ogladają i chcą. Nie pokusza się, zeby doczytać nagłowek ......a tam jak wól "w nowym domu". Oni takiego jak z obrazka chca.....

Czy ci mnie znają, wiedzą ze jestem podła, złośliwa małpa. I ja mam tego pełną świadomośc, także można sobie odpuscic uświadamianie:-), I za nic w świecie nie jestem sobie w stanie odpuścić konwersacji jak poniższa. Przysięgam prawdziwa.

sms ktos - gdzie po kota?
ja sms - gdzie po kota co?
sms - przyjechać
ja - tam
sms ktos: ?gdzie?
ja - no tam!

jestem belfrem - to u mnie odruch.........

:smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3:
a to dobre!!!
niestety GŁUPOTY ludzkiej nie da się wytępić - a szkoda!

Miłego dnia wszystkim

szzepty

Od: Sob mar 23, 2013 11:27

Post » Sob kwi 13, 2013 17:44 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Też jestem Baranem. Jestem szybka.
A potem myślę...

No doooobra.

Ania nie musisz nic rozumieć, bo sprawa już ogarnięta, kot ma DT.
Chodzi o białego różnookiego ze schronu z Krakowa.
Jedzie do DT, będzie miał badania.

Powalczyliśmy i się udało.

Firma Neigh- Kotkins & Co. z oparciem o KŚ działa całkiem sprawnie.
No i mamy Was- przecież Jo.anna kota bierze do siebie a my tylko skoordynowałyśmy ją i KŚ w sprawie transportu i badań.
Nie dzwonią, że coś nie gra , więc chyba gra.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob kwi 13, 2013 18:29 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

kotkins pisze:Też jestem Baranem. Jestem szybka.
A potem myślę...
.

Z ust mi wyjęłaś :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob kwi 13, 2013 19:09 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

wszystko gra, kotka dojechała cała i zdrowa, co tu napisać...aż taka chuda nie jest ( znaczy jest chuda, ale Karmel był w gorszym stanie jeśli chodzi o "chudość " ) wszystko wygląda na to, że ma rujkę 8O Marzena, która ją przywiozła tak sądzi, miauczy, mruczy, ociera się i zadek wypina i rozkłada te swoje koślawe nóżki :( na parkiecie to jej się całkiem rozjeżdżają na boki, na dywanie zarzuca nimi, dziwnie to wygląda...nagram filmik i Wam pokażę

w schronie była karmiona strzykawką u mnie chrupek nie chce, ale wrąbała 1/3 saszetki, więc convalescence chyba na razie nie będzie potrzebne, w razie co jutro podjadę do lecznicy i zakupię

ogólnie mizia się okropnie, żąda dotyku i jak nie siedzę z nią w pokoju to woła mnie głośnym miauczeniem
jo.anna

[poprzednia][następna]