Agneska pisze:Moja Droga, jest tu kilka sztuk, ktore nie dadza Ci zginac. Spoko.
Kurczę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:Moja Droga, jest tu kilka sztuk, ktore nie dadza Ci zginac. Spoko.
Agneska pisze:Jeden nawet, ten przez ścianę, ma duży banner, ze sprzeda dom.
Agneska pisze:O 7 rano panowie zaczęli ćwiczenia w ogrodzie z wyżynarką i piłą spalinową. Chyba mnie sąsiedzi pokochają jeszcze bardziej.![]()
Jeden nawet, ten przez ścianę, ma duży banner, ze sprzeda dom. To szybko może kupca nie znaleźć.![]()
Może jakiś forumowicz zechciałby zamieszkać po sąsiedzku? Zrobilibyśmy sobie wspólną wolierę.
Agneska pisze:O 7 rano panowie zaczęli ćwiczenia w ogrodzie z wyżynarką i piłą spalinową. Chyba mnie sąsiedzi pokochają jeszcze bardziej.![]()
Jeden nawet, ten przez ścianę, ma duży banner, ze sprzeda dom. To szybko może kupca nie znaleźć.![]()
Może jakiś forumowicz zechciałby zamieszkać po sąsiedzku? Zrobilibyśmy sobie wspólną wolierę.
Agneska pisze:Słać Wam namiary na pana sąsiada?![]()
Morf, Ty musiałbyś sobie kilka babek obstalować. Nawet parę zgrabnych brunetek miałbyś po sąsiedzku.![]()
A ja nie miałam ani bogatego spadkodawcy ani farta w grach losowych, co by się tu wynieść ze stolicy. Ja sprzedałam zaledwie 50 m na Ochocie. No, dobra, może osiedle było wypasione, ale przelicznik metra warszawskiego na śródborowski do tej pory jest niezły.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 455 gości