TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 09, 2013 12:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne pampersy i ręczniki papiero

o ja pier... 8O :roll: 2 marcujace kotki w jednym momencie 8O :roll:

Fibi, spokojnie :D Bo sie przeforsujesz :piwa:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto kwi 09, 2013 12:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne pampersy i ręczniki papiero

Fibisiu, zdrówka kochanie! :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto kwi 09, 2013 18:41 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne pampersy i ręczniki papiero

Po 10 dniach podawania Wincentemu Niwalinu , było 10 dni przerwy i znów zaczynamy 10 dniowa kuracje :) no i objawowo dostaje tez rozkurczowo nospe .
Niestety odparzenia goja sie powoli bo je ciągle podrażnia przemieszczając sie :| i od dziś zakładam mu majtki psie a dokładniej majtki na cieczkę dla suń , a do środka idzie podpaska , a dlaczego wole takie rozwiązanie od pampersa , ponieważ w pampersie nie miał by dostępu powietrza a teraz ma i to spory :)
Wysłałam wczoraj mmsy do Nowa-Sztno i jak tylko znajdzie chwile to wstawi fotki :)

Bartuś już nie sika z krwią :lol: , choć nadal jest wyciskany , ale oby tylko takie problemy były i będzie trzeba go za niedługo na kastracje umówić :twisted:

Huragan Noemi sie budzi :twisted: , a ja jeszcze muśże wyjść z Larysą i Fibim zanim wypuszczę to niszczycielskie tornado :twisted: :roll:

Fibi jeszcze obolały :(

Bona chyba bez weta sie nie obejdzie :(

Jutro wielki dzień dla Plamki :ok: , przed chwilka wróciłam od niej , wymiziałam ją a tak pięknie się tuliła do reki :lol: ( zaniosłam tez mięso dla pozostałych mieszkańców )

Jutro lub w czwartek bede jechać do weta i pojadą :
Węgielek na kastracje ( mam nadzieje że tym razem sie nie wywinie gagatek jeden :twisted: )
Bona bo kaszle i kicha i nie czuje sie najlepiej :(
Karolka na obcinanie zębów .
A Leo ma problem z gruczołem :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto kwi 09, 2013 23:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne pampersy i ręczniki papiero

:piwa: za zdrowko fooooterek :)

Kociara82

Post » Wto kwi 09, 2013 23:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne pampersy i ręczniki papiero

Gaja sie drze jak opętana :roll: , ja za chwile zwariuje a w klatce teraz jest zamknięty Węgielek ( bo jeszcze pełno jajeczny ) i tez śpiewa a do tego wtóruje im Noemi , dom wariatów :roll: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro kwi 10, 2013 0:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne pampersy i ręczniki papiero

Justynko Ty to masz ciekawe życie. No nie ma dnia, by coś się nie działo.
:P :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro kwi 10, 2013 7:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne pampersy i ręczniki papiero

No co za paskudniki, tak się drzeć:D Nie ma to jak kotki.

Bona, co się dzieje? Oby to nic poważnego

Plamka - powodzenia:D :ok:

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Śro kwi 10, 2013 10:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne pampersy i ręczniki papiero

Bardo Was prosze zaglądajcie do niego , do kota bezimiennego , bo ma czas do końca tyg , a kot ma problem z sikaniem , ale chodzi samodzielnie , może by była potrzebna operacja , może badanie moczu itp , ale on chodzi ( widać to na filmie ) błagam rozsyłajcie do fundacji i gdzie sie tylko do , nie dajmy mu odejść , bezimienny chce żyć !!!
Watek bezimiennego
viewtopic.php?f=1&t=152216&p=9751604#p9751604
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro kwi 10, 2013 13:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne pampersy i ręczniki papiero

Justa&Zwierzaki pisze:Bardo Was prosze zaglądajcie do niego , do kota bezimiennego , bo ma czas do końca tyg , a kot ma problem z sikaniem , ale chodzi samodzielnie , może by była potrzebna operacja , może badanie moczu itp , ale on chodzi ( widać to na filmie ) błagam rozsyłajcie do fundacji i gdzie sie tylko do , nie dajmy mu odejść , bezimienny chce żyć !!!
Watek bezimiennego

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: mega wazne, wiec cytuje, zeby ktos nie przegapil :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kociara82

Post » Śro kwi 10, 2013 17:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne pampersy i ręczniki papiero

Kociara82 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Bardo Was prosze zaglądajcie do niego , do kota bezimiennego , bo ma czas do końca tyg , a kot ma problem z sikaniem , ale chodzi samodzielnie , może by była potrzebna operacja , może badanie moczu itp , ale on chodzi ( widać to na filmie ) błagam rozsyłajcie do fundacji i gdzie sie tylko do , nie dajmy mu odejść , bezimienny chce żyć !!!
Watek bezimiennego

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: mega wazne, wiec cytuje, zeby ktos nie przegapil :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Już nie aktualne , został uśpiony [*] :cry: :cry: :cry:

A Karolka sika krwią :cry: :cry: :cry:

Plamka wyruszyła do swego wspaniałego DS :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro kwi 10, 2013 17:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne pampersy i ręczniki papiero

:cry: :cry: [*][*] biedny kotus, nie tak to mialo byc... :cry: :cry:

Karola 8O 8O 8O 8O

Plamciu :ok: :ok: szerokiej drogi, sloneczko kochane :1luvu: Fajny domek Ci sie trafil, mysle, ze bedziesz zadowolona :ok:

Kociara82

Post » Śro kwi 10, 2013 18:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne pampersy i ręczniki papiero

No i od DS Plamki dostałam wielką rolkę ręczników papierowych , pampersy , podkłady , sudokremy , i wózeczek po sparaliżowanym Placku [*]
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw kwi 11, 2013 15:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne pampersy i ręczniki papiero

Plamcia, doczekałaś się dziewczyno :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Justa&Zwierzaki pisze:Wysłałam wczoraj mmsy do Nowa-Sztno i jak tylko znajdzie chwile to wstawi fotki :)

Już wstawiam :ok:

Wincenty po kąpieli i codziennej pielęgnacji:
Obrazek
Obrazek

A tu szaleje z myszką na sznurku:
Obrazek

Noemi:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Czw kwi 11, 2013 16:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne pampersy i ręczniki papiero

Noemcia, jak ty rozkosznie spisz :1luvu:

Kociara82

Post » Czw kwi 11, 2013 17:30 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne pampersy i ręczniki papiero

Nowa_Sztno dzięki za wstawienie fotek :lol:

Wieści po wizycie u weta :

Bona oprócz kaszlu i kichania w nocy zaczęła wymiotować , i prawie nie jadła :(
Miała dziś pobrana krew i dostała antybiotyk , na kolejne dni też ...

Węgielek już odjajczjony :twisted: , on nie jest tym zachwycony i ma focha na mnie :twisted: kastracje pokryje fundacja Zwierzęca Arkadia :)

Leo musi być smarowany lekiem , ale jeśli to nie pomoże to kastracja :|

Karolka dostała lek przeciw zapalny i ma obcięte ząbki :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]