Szlachetna BIŻU!Piękna! Kocia i nie-kocia! Na pomoc Opolu!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob kwi 06, 2013 15:47 Re: Szlachetna BIŻU!Piękna! Kocia i nie-kocia! Na pomoc Opol

no to czekam na nowy bazarek... :mrgreen:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob kwi 06, 2013 16:15 Re: Szlachetna BIŻU!Piękna! Kocia i nie-kocia! Na pomoc Opol

izydorka pisze:no to czekam na nowy bazarek... :mrgreen:

i ja :mrgreen:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob kwi 06, 2013 16:59 Re: Szlachetna BIŻU!Piękna! Kocia i nie-kocia! Na pomoc Opol

konkurencja nie śpi :mrgreen:

izydorka

Post » Nie kwi 07, 2013 16:22 Re: Szlachetna BIŻU!Piękna! Kocia i nie-kocia! Na pomoc Opol

Bardzo mnie dziewczyny podtrzymujecie na duchu!

Poczekam aż przyjdą do mnie wszystkie zakupione rzeczy i wtedy wrzucę wszystko. Dostałam też parę fajnych, nowiuśkich książek i trochę nie-nowiuśkich, także będzie jeszcze bazarek książkowy. Te bazarki to jedyne źródło pomocy opolskim schroniskowcom. Bardzo Wam dziękuję, że ze mną jesteście!
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pon kwi 08, 2013 7:42 Re: Szlachetna BIŻU!Piękna! Kocia i nie-kocia! Na pomoc Opol

przepiękny ten pierścionek :love:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Śro kwi 10, 2013 13:05 Re: Szlachetna BIŻU!Piękna! Kocia i nie-kocia! Na pomoc Opol

zamówione koteczki doszły :)
PRZEPIĘKNE :)

Tiama

Od: Pon cze 20, 2011 8:01

Post » Śro kwi 10, 2013 14:35 Re: Szlachetna BIŻU!Piękna! Kocia i nie-kocia! Na pomoc Opol

Bardzo się cieszę i bardzo dziękuję!

Mam nadzieję, że reszta przesyłek też tak grzecznie dojdzie. Szybko, cała i zdrowa :)

Zostało jeszcze kilka rzeczy, może jednak ktoś coś zakupi? Fajne i ładne rzeczy a kotki bardzo, bardzo głodne :(
Obrazek

Boo

Post » Śro kwi 10, 2013 16:25 Re: Szlachetna BIŻU!Piękna! Kocia i nie-kocia! Na pomoc Opol

doszło :)
piękne :1luvu:

izydorka

Post » Czw kwi 11, 2013 7:47 Re: Szlachetna BIŻU!Piękna! Kocia i nie-kocia! Na pomoc Opol

Kolejna zadowolona Klientka ;) :D

A wczoraj przyleciały do mnie kolczyki z kotami, jakich jeszcze nie było. CUDOWNE! PIĘKNE! RE-WE-LA-CJA!!!! :D
Obrazek

Boo

Post » Czw kwi 11, 2013 7:48 Re: Szlachetna BIŻU!Piękna! Kocia i nie-kocia! Na pomoc Opol

Boo pisze:
Obrazek

Podoba się Wam?

A do tego pierścionka pojawiły się do kompletu kolczyki :)
Obrazek

Boo

Post » Czw kwi 11, 2013 12:24 Re: Szlachetna BIŻU!Piękna! Kocia i nie-kocia! Na pomoc Opol

Otrzymałam bransoletkę. Jest przepiękna - zdjęcie ani w części nie oddaje jej urody.
Srebrne ogniwa kształtem przypominają buddyjskie stupy przedzielone ciemnofioletowymi kamieniami ( ametysty ?) I ten niezwykły kolor srebra.
Jak niektóre dalekowschodnie wyroby, jest pełna magii. Nie sądzę, żebym chciała się z nią rozstawać.
Z niecierpliwoscią czekam na bazarek :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Czw kwi 11, 2013 12:35 Re: Szlachetna BIŻU!Piękna! Kocia i nie-kocia! Na pomoc Opol

Boo pisze:13. Złota zawieszka z "rubinami", licytacja do 10 kwietnia, do 21.00:
:arrow: Gretta - 15zł

Czy to znaczy, że kupiłam? :)
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Czw kwi 11, 2013 12:36 Re: Szlachetna BIŻU!Piękna! Kocia i nie-kocia! Na pomoc Opol

Tak, tak! Oczywiście! PW wyślę najszybciej jak się uda.
Obrazek

Boo

Post » Czw kwi 11, 2013 14:38 Re: Szlachetna BIŻU!Piękna! Kocia i nie-kocia! Na pomoc Opol

Do mnie też dziś doszły. Przez dobrą godzinę zastanawiałam się, który kolor sobie zostawic, a który komuś sprezentować (bo z takim założeniem kupiłam dwa). Po czym, jako osoba wielce inteligentna, postanowiłam spróbować, jak będą wyglądały dwa obok siebie - no i teraz mam zawieszone dwa na jednym łańcuszku (fioletowy i przezroczysty) i tak jest najładniej. Choć myślę, że największe wrażenie by robiły, gdyby był to zestaw przezroczysty + błękitny. No ale jak jest się gapą, to tak się ma. Natomiast, kto wie, może dokupię sobie jeszcze różowy, no bo w sumie to mam trzy koty.
A, od "lewej" strony kotek też jest piękny (wypukły, fakturowany, cały srebrny) i spokojnie można go nosić jako prawą stronę, więc jest to zawieszka 2 w 1.

Boo, proponowałabym jednak nie wrzucać na jeden bazarek zbyt wiele biżuterii, bo nadmierna podaż powoduje, że licytacja jest słaba. Jeśli zrobisz dwa lub więcej bazarków w pewnym odstępie czasowym, to pewnie też więcej dziewczyn się skusi na większą liczbę bizuterii.

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Czw kwi 11, 2013 14:57 Re: Szlachetna BIŻU!Piękna! Kocia i nie-kocia! Na pomoc Opol

Boo pisze:Zostało jeszcze kilka rzeczy, może jednak ktoś coś zakupi? Fajne i ładne rzeczy a kotki bardzo, bardzo głodne :(

Nie wycofuj ich, to naprawde piękne rzeczy. Wtedy okres przedświateczny i nie wszystkie potencjalnie zainteresowane dziewczyny były na bazarkach.

koteczekanusi pisze:Boo, proponowałabym jednak nie wrzucać na jeden bazarek zbyt wiele biżuterii, bo nadmierna podaż powoduje, że licytacja jest słaba. Jeśli zrobisz dwa lub więcej bazarków w pewnym odstępie czasowym, to pewnie też więcej dziewczyn się skusi na większą liczbę bizuterii.

Też tak myslę :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

[poprzednia][następna]