Nasze białaczkowce (FELV) cz.4

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 09, 2013 20:28 Re: Potrzebny DT/DS pilne-s.12 Nasze białaczkowce cz.4

ALETT-KOSZT LECZENIA STADA BIAŁACZKOWEGO iNTERFERONEM LUDZKIM 70ZŁ miesięcznie,co za głupoty Ci gadają :strach:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro kwi 10, 2013 7:19 Re: Potrzebny DT/DS pilne-s.12 Nasze białaczkowce cz.4

Ja za miesięczną terapię interferonem ludzkim płaciłam 80 zł (czyli dwie serie 7 po 7).
1000 zł ? Ktoś z choinki się urwał 8O
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Śro kwi 10, 2013 18:41 Re: Potrzebny DT/DS pilne-s.12 Nasze białaczkowce cz.4

Czy ktos ma odsprzedać/podarować Interferon R dla jednego kota-Elmo z Zielonej Góry?.Tomek ma się tutaj odezwać.Znaleźlismy pomoc specjalistyczna-kotek jest po transfuzji i ma dostać własnie Interferon R.
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro kwi 10, 2013 18:56 Re: Potrzebny DT/DS pilne-s.12 Nasze białaczkowce cz.4

Witam. Tutaj Tomek z ZG, pilnie potrzebuję interferonu dla kociaka Elma. Walczy o życie i potrzebuje waszej pomocy. Jestem nowy więc nie mogę pisać PW. Mój tel to 500.062.373 mail tdybicz@gmail.com. Mogę dojechać po interferon w każde mce w PL, proszę pisać, dzwonić o każdej porze dnia i nocy. Bardzo proszę o pomoc, bo temat jest wyjątkowo pilny!

tomaszdybicz

Od: Nie kwi 07, 2013 15:44

Post » Śro kwi 10, 2013 20:17 Re: Potrzebny DT/DS pilne-s.12 Nasze białaczkowce cz.4

tomaszdybicz pisze:Witam. Tutaj Tomek z ZG, pilnie potrzebuję interferonu dla kociaka Elma. Walczy o życie i potrzebuje waszej pomocy. Jestem nowy więc nie mogę pisać PW. Mój tel to 500.062.373 mail tdybicz@gmail.com. Mogę dojechać po interferon w każde mce w PL, proszę pisać, dzwonić o każdej porze dnia i nocy. Bardzo proszę o pomoc, bo temat jest wyjątkowo pilny!
BOZENAZWISNIEWA pisze:Czy ktos ma odsprzedać/podarować Interferon R dla jednego kota-Elmo z Zielonej Góry?.Tomek ma się tutaj odezwać.Znaleźlismy pomoc specjalistyczna-kotek jest po transfuzji i ma dostać własnie Interferon R.

podnoszę wątek :kotek:witaj w końcu...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro kwi 10, 2013 22:09 Re: Potrzebny DT/DS pilne-s.12 Nasze białaczkowce cz.4

Nasz wet ma aktualnie (i chyba nawet na bieżąco) dostępny cykloferon.
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Śro kwi 10, 2013 22:28 Re: Potrzebny DT/DS pilne-s.12 Nasze białaczkowce cz.4

Czym się różni cykloferon od interferonu i czy jest równie skuteczny? Czy jest to bezpieczny lek ?

tomaszdybicz

Od: Nie kwi 07, 2013 15:44

Post » Śro kwi 10, 2013 22:32 Re: Potrzebny DT/DS pilne-s.12 Nasze białaczkowce cz.4

Adria pisze:Nasz wet ma aktualnie (i chyba nawet na bieżąco) dostępny cykloferon.

kotek jest słaby po transfuzji,cykloferon za silny...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw kwi 11, 2013 9:03 Re: Potrzebny DT/DS pilne-s.12 Nasze białaczkowce cz.4

Witam.
Bardzo proszę o pomoc czy ktoś ma na stanie lub zna kogoś
potrzebny interferon ludzki dla Neli koteczki białaczkowej
BARDZO BARDZO PROSZĘ O POMOC

Kicia wcześniej brała lek i można powiedzieć wyszła z choroby teraz po 2 latach nastąpił nawrót.
BARDZO WASZ PROSZĘ
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Czw kwi 11, 2013 9:07 Re: Potrzebny DT/DS pilne-s.12 Nasze białaczkowce cz.4

rene010 pisze:Witam.

Kicia wcześniej brała lek i można powiedzieć wyszła z choroby teraz po 2 latach nastąpił nawrót.
BARDZO WASZ PROSZĘ

Tak jak pisałam,jesli ma dobre wyniki podaj jej cykloferon,tu masz kontakt:

Adria pisze:Nasz wet ma aktualnie (i chyba nawet na bieżąco) dostępny cykloferon.

Interferon R.ma do oddania/sprzedania boni4 wiec pisz do niej jesli się zdecydujesz na ten rodzaj terapii,osobscie w takim przypadku jak Twój podałabym kotu cykloferon,a Interferon R zostawiła na kolejna próbe walki w przyszłości...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw kwi 11, 2013 10:28 Re: Potrzebny DT/DS pilne-s.12 Nasze białaczkowce cz.4

Czy ktoś miał już styczność z tym lekiem CYLKOFERON i może mi więcej powiedzieć strasznie się boje podać coś nowego o czy pierwszy raz słyszę.
ObrazekObrazek

rene010

Post » Czw kwi 11, 2013 10:55 Re: Potrzebny DT/DS pilne-s.12 Nasze białaczkowce cz.4

rene010 pisze:Czy ktoś miał już styczność z tym lekiem CYLKOFERON i może mi więcej powiedzieć strasznie się boje podać coś nowego o czy pierwszy raz słyszę.

Podawałam cykloferon 2 kotom z pozytywnym skutkiem,ale neich się inni ludzie wypowiedza...Moje koty były w b.ciezkim stanie,tutaj masz lepsza sytuację...

Prrzepraszam,ze to napisze,ale od dwóch dni niestety ciagle odpisuje na te same pytania na pw,na e-mala i telefonicznie.
Nie dublujcie pytań i informacji w róznej formie,bo ja juz nawet z tego wszystkiego nicki mylę,kto co pisze.
Umówmy sie tak,że piszemy o naszych kotach TUTAJ,a pytania indywidualne no to tak,ale pamietajcie,że JA NIE JESTEM WETEM I EKSPERTEM OD BIAŁACZKI.KAZDY KOT =INNA HISTORIA,INNY PRZYPADEK-JA NIE WEZME NA SIEBIE ODPOWIEDZIALNOSCI RADZENIA CO KTO MA KOTU PODAĆ :!: TAKIE DECYZJE MUSICIE SAMI PODJĄĆ Z WETEM PROWADZACYM KOTA... :roll:

Podałam mój e-maila z mysla o osobach jakie szukaja pomocy NATYCHMIAST i sa tu swiezo zalogowani i nie moga korzystac z pw...Przepraszam,ale mam chore koty -to raz i mam dzieci ,musze się tym zajmowac w pierwszej kolejności.Nie pisze tego,żeby kogos urazić,ale prosze o zrozumienie.Bede odbierac poczte 2xdzieńnie,ale wczoraj dostałam ponad 50-e-maili i nie mam czasu na to odpowiedzieć,lub przemyslec co madrze poradzić :oops:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw kwi 11, 2013 19:39 Re: Potrzebny DT/DS pilne-s.12 Nasze białaczkowce cz.4

rene010 pisze:Witam.

BARDZO WASZ PROSZĘ

Mam interferon ludzki rozrobiony, mogę się podzielić, ale nie podejmuję się wysyłki bo gonię w piętkę. Do odbioru we Wrocławiu. kasarna@op.pl

kasarna1

Od: Czw kwi 04, 2013 19:26

Post » Czw kwi 11, 2013 22:41 Re: Potrzebny DT/DS pilne-s.12 Nasze białaczkowce cz.4

Przeklejam info od Tomka z innego forum

Witam,

jest aktualnie do oddania roztwór Roferonu A w ilości prawie 3 litrów. Ampułka 3mln jednostek, rozcienczona w 3 litrach soli fizjologicznej. Temat jest ważny tylko 2 tygodnie bo preparat nie jest mrożony. Jest przechowywany w lodówce. Poważne osoby, fundacje etc pisać dzwonić 500-062-373, najlepiej odbiór całości. Osoba odbierająca musi szybko podjąć działania mające na celu dalsze rozcienczenie i zamrożenie leku. Szkoda byłoby zmarnować tak dużą ilość roztworu, można by pomóc wielu kociakom.

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pt kwi 12, 2013 14:12 Re: Potrzebny DT/DS pilne-s.12 Nasze białaczkowce cz.4

kociamysza pisze:Przeklejam info od Tomka z innego forum

Witam,

jest aktualnie do oddania roztwór Roferonu A w ilości prawie 3 litrów. Ampułka 3mln jednostek, rozcienczona w 3 litrach soli fizjologicznej. Temat jest ważny tylko 2 tygodnie bo preparat nie jest mrożony. Jest przechowywany w lodówce. Poważne osoby, fundacje etc pisać dzwonić 500-062-373, najlepiej odbiór całości. Osoba odbierająca musi szybko podjąć działania mające na celu dalsze rozcienczenie i zamrożenie leku. Szkoda byłoby zmarnować tak dużą ilość roztworu, można by pomóc wielu kociakom.

:ok:
jak człowiek jest załamany i znerwicowany to niestety nie zauważy wszystkiego

Dzięki śliczne :1luvu:

Ja przychodzę dziś z pracy naprawdę i ide spać, oczywiście po oporządzeniu stadka, czyli koło 24.
jestem tak zmęczona że na stojąco bym usnęła, czuję się jak przeżuta i wypluta.
już mowie ze ja szybciej padnę na zawał.
ObrazekObrazek

rene010

[poprzednia][następna]