Z piekła rodem II

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto kwi 09, 2013 21:47 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A Ciotka się nie boisz że się napręży w sobie i czmychnie przez niedokładnie złożoną klatkę :?: A może Wąsy rozpoczęły już wdrażać swój Plan :twisted:
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Wto kwi 09, 2013 22:02 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Piotr, zwróć uwagę na to, że Wąsy zazwyczaj tyłem są do nas skierowane, śmiem je wręcz podejrzewać o łażenie tą stroną, a zadek za szeroki żeby się tam wcisnął :P
Poza tym, po co ma zwiewać - czarne koty diabła go dopadną i kaput :mrgreen:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Wto kwi 09, 2013 22:08 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

A widzisz Piotrze, dzięki, co ślepemu po oczach :? Cały czas mi coś tu nie pasowało, tylko haczyka jakoś nie dostrzegłam :roll:
Kociaka już by pewnie nie było, na szczęście SirNick musiałby duuuuuużo schudnąć :mrgreen:

_ogonek_ pisze:Piotr, zwróć uwagę na to, że Wąsy zazwyczaj tyłem są do nas skierowane, śmiem je wręcz podejrzewać o łażenie tą stroną, a zadek za szeroki żeby się tam wcisnął :P
Poza tym, po co ma zwiewać - czarne koty diabła go dopadną i kaput :mrgreen:

W odwecie za oczko, np.

Oczko obejrzałam i zakropliłam, tak se wygląda :?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto kwi 09, 2013 22:14 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Jeśli jest fanklub Brzdąca, to proszę mnie tam dopisać od dzisiaj :ryk:
Ten kot jest boski :ryk: :ryk:

popłakałam się ze śmiechu - https://lh5.googleusercontent.com/-_4M0 ... 176700.JPG

_ogonek_

Post » Wto kwi 09, 2013 22:20 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Szalony Kot pisze:Ach, ta mina tęskniąca za rozumem u Brzdąca :1luvu:

Mail od Kirysa się odezwał czy zamilkł był? :oops:

Się odezwał, odesłałam na stronę jokota.
Pani b. fajna, choć o konkretach domu nie rozmawiałam.
Ale, jak juz chyba pisałam - żaden kot prócz Kulokota nie pójdzie do domu, dopóki nie wyjaśnię tej cholernej sraczki :?
Niestety to cholerstwo na pewno jest zaraźliwe, choć różnie koty na to reagują. Część - m.in. Kulokot - po prostu przesrajdała się na rzadziej i wróciła do normy, a część nie tak od razu. Nie wszystkich złapałam na gorącym uczynku, ale podejrzenia swoje mam. No tyle, że tak paskudnie jak Kara i obecnie Szelma, to żadne nie ma. Przy czym o Szelmę ciągle się martwię :(

Kulokot może iść, bo po pierwsze nic jej nie dolega (a jest pod najściślejszym nadzorem każda kupa), a po drugie ona i tak na jedynaczkę wyłącznie, więc nie przeniesie na innego kota.

_ogonek_ pisze:Jeśli jest fanklub Brzdąca, to proszę mnie tam dopisać od dzisiaj :ryk:

popłakałam się ze śmiechu - https://lh5.googleusercontent.com/-_4M0 ... 176700.JPG

To - jest nic.
Popatrz tutaj https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater :mrgreen:
Ja jestem jednoosobowym fanclubem Brzdąca ;)

OKI

Post » Wto kwi 09, 2013 22:23 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:
Szalony Kot pisze:Ach, ta mina tęskniąca za rozumem u Brzdąca :1luvu:

Mail od Kirysa się odezwał czy zamilkł był? :oops:

Się odezwał, odesłałam na stronę jokota.
Pani b. fajna, choć o konkretach domu nie rozmawiałam.
Ale, jak juz chyba pisałam - żaden kot prócz Kulokota nie pójdzie do domu, dopóki nie wyjaśnię tej cholernej sraczki :?
Niestety to cholerstwo na pewno jest zaraźliwe, choć różnie koty na to reagują. Część - m.in. Kulokot - po prostu przesrajdała się na rzadziej i wróciła do normy, a część nie tak od razu. Nie wszystkich złapałam na gorącym uczynku, ale podejrzenia swoje mam. No tyle, że tak paskudnie jak Kara i obecnie Szelma, to żadne nie ma. Przy czym o Szelmę ciągle się martwię :(

Kulokot może iść, bo po pierwsze nic jej nie dolega (a jest pod najściślejszym nadzorem każda kupa), a po drugie ona i tak na jedynaczkę wyłącznie, więc nie przeniesie na innego kota.

_ogonek_ pisze:Jeśli jest fanklub Brzdąca, to proszę mnie tam dopisać od dzisiaj :ryk:

To - jest nic.
Popatrz tutaj https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater :mrgreen:
Ja jestem jednoosobowym fanclubem Brzdąca ;)

Hmm, czyli miejscówki obsadzone - jakoś przeżyję :ryk:
ale to jest też niezłe https://lh5.googleusercontent.com/-eHH7 ... 076509.JPG :mrgreen:

_ogonek_

Post » Wto kwi 09, 2013 22:24 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Gupia ta sraczka :roll:

Ja jestem fanką wszystkich głupotków i Baśki jako jedynej instytucji rozumnej :mrgreen:
Z tymczasów, bo jakby co, to Szelma jest prawdziwą kotą nr 1.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto kwi 09, 2013 22:29 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Brzdąc jest jedyny w swoim rodzaju :1luvu:
Gupich fotek ma pierdyliard.
No ale z taką twarzą..... :ryk:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Szalony Kot pisze:Gupia ta sraczka :roll:

No niestety :?
Będziemy badać do skutku, w końcu coś się musi wyjaśnić.
Ale skoro niektóre reagują tak jak Babcia i Kara - niekontrolowaną biegunką, to nie mogę oddać na dokocenie :(

Szalony Kot pisze:Ja jestem fanką wszystkich głupotków i Baśki jako jedynej instytucji rozumnej :mrgreen:
Z tymczasów, bo jakby co, to Szelma jest prawdziwą kotą nr 1.

Babcia jest Babcia, o! Kciuki jej się przydadzą, bo mimo dobrych wyników jakoś marnie mi wygląda :(
A z tą rozumną instytucją to też bym się tak nie rozpędzała... Ona po prostu wygląda równie inteligentnie, co jej braciszek idiotycznie, ale coraz bardziej skłaniam się do wniosku, że oba się maskują :twisted:

OKI

Post » Wto kwi 09, 2013 22:58 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

SirNick nie zwiał do budki nawet jak ścieliłam łóżko i się kręciłam bezpośrednio przy jego klatce 8O
Wręcz przeciwnie, bardzo pilnował michy na mokre, żebym przypadkiem nie zapomniała oddać pełnej :twisted:
ClaudeIdioto zdecydowanie pracuje na drugie limo :x

OKI

Post » Śro kwi 10, 2013 11:32 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

O której chcesz zacząć manewry? Od 19:30 jestem gotowa :D

ZuzCat

Od: Pon sie 23, 2010 11:15

Post » Śro kwi 10, 2013 11:35 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Ooo, Zuza :lol:
Ja też już powinnam już być w domu, dam cynk.
Miałam dziś prosto do domu i nie wychodzić, ale ClaudeIdioto miał inne zdanie w tym temacie :roll:

OKI

Post » Śro kwi 10, 2013 19:53 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Zuz-cat, dzięki za pomoc :1luvu:

No, to podsumujmy :?
Rzężączka rzęzi i się zapowietrza;
Kara srajda i ma paskudne oczko;
Szelma srajda i wygląda jak g*wno w trawie;
ClaudeIdtioto ma jedno oczko bardziej. Dużo bardziej. A focha za krople ma takiego, że nawet Felixa nie chciał :roll:
Kirys jest znowu jakiś nie taki :? Wiotki jakiś i bez humoru :(

Faxe i Brzdąc też są jacyś podejrzani troszkę.

W dobrej formie jest SirNick. I Baśka. Taćka chyba też, znaczy - śpi normalnie :roll:
A, Delicja i Kulokot na szczęście też nieźle.

OKI

Post » Śro kwi 10, 2013 20:17 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

SirNick :ok:
Reszta :ok: :ok: :ok: :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw kwi 11, 2013 6:30 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

SirNick to drze japę nocą jakby go jajka uwierały :roll: I capi takoż :roll:

OKI

[poprzednia][następna]