Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:iza71koty pisze:Oczywiście nadal zbieramy środki na sucha karmę.
Dotarła pierwsza deklaracja Pomocy.
30 zł odMerlok.
![]()
Dziękujemy Ci Kochana.![]()
![]()
![]()
Anioły czuwają.......![]()
Dotarła niespodziewana wplata od
Fumci
- 50 zł.
Dziękujemy Kochana Gorąco.![]()
![]()
![]()
Kochani mamy już 80 zł na kolejny pakiet Josery.Gorąco Zapraszam do Pomocy.
Musimy jeszcze sporo uzbierać.
iza71koty pisze:Skonana jestem .Prawie zasnęłam w altance.Ale musiałam wracać.Mam jutro ważne sprawy no i ....obiecałam zdjęcia.![]()
Zatem Niedżwiedzia Rodzinka.Mamą jest Mama Niedżwiadka.Kotki urodziły się tylko dlatego że ich Mama to stara farciara.Jak tylko porządnie zaciąży, znika mi z oczu.W tym czasie było sporo innych sterylek w ub.roku i w ten sposób na świat przyszła ta trójka.Właściwie czwórka ale jeden kotek gdzieś odszedł w czasie wybuchu pp .Pozostałe udało mi sie podleczyć i doszły do zdrowia.Kicia z wywalonym jęzorkiem to koteczka.Pozostałe dwa kotki to kocurki.Ten najwiekszy dostaje unidox bo jest mocno podziebiony.
Kotki mieszkają w miejscu gdzie wcześniej żyła Blusia [*] i Ziva [*].Korzystaja z ich budek i stołówki.Ich Mamę karmie w innym miejscu.-
-
-
-
Niedżwiedzia Rodzinka czeka na imiona i jeśli Ktoś ma ochotę może pokochać i zaadoptować Wirtualnie.Pojedynczo lub w komplecie.
skarbonka pisze:iza71koty pisze:Skonana jestem .Prawie zasnęłam w altance.Ale musiałam wracać.Mam jutro ważne sprawy no i ....obiecałam zdjęcia.![]()
Zatem Niedżwiedzia Rodzinka.Mamą jest Mama Niedżwiadka.Kotki urodziły się tylko dlatego że ich Mama to stara farciara.Jak tylko porządnie zaciąży, znika mi z oczu.W tym czasie było sporo innych sterylek w ub.roku i w ten sposób na świat przyszła ta trójka.Właściwie czwórka ale jeden kotek gdzieś odszedł w czasie wybuchu pp .Pozostałe udało mi sie podleczyć i doszły do zdrowia.Kicia z wywalonym jęzorkiem to koteczka.Pozostałe dwa kotki to kocurki.Ten najwiekszy dostaje unidox bo jest mocno podziebiony.
Kotki mieszkają w miejscu gdzie wcześniej żyła Blusia [*] i Ziva [*].Korzystaja z ich budek i stołówki.Ich Mamę karmie w innym miejscu.-
-
-
-
Niedżwiedzia Rodzinka czeka na imiona i jeśli Ktoś ma ochotę może pokochać i zaadoptować Wirtualnie.Pojedynczo lub w komplecie.
zapraszam do adopcji dzieci mojej podopiecznej czyli Mamy Niedźwiadka![]()
szkoda, że ja nie mogę więcej pomóc![]()
zatem bardzo proszę, o adopcję dla tej ślicznej trójeczki![]()
będziemy wtedy rodziną![]()
iza71koty pisze:iza71koty pisze:iza71koty pisze:Oczywiście nadal zbieramy środki na sucha karmę.
Dotarła pierwsza deklaracja Pomocy.
30 zł odMerlok.
![]()
Dziękujemy Ci Kochana.![]()
![]()
![]()
Anioły czuwają.......![]()
Dotarła niespodziewana wplata od
Fumci
- 50 zł.
Dziękujemy Kochana Gorąco.![]()
![]()
![]()
Kochani mamy już 80 zł na kolejny pakiet Josery.Gorąco Zapraszam do Pomocy.
Musimy jeszcze sporo uzbierać.
Na konto pakietu Josery wpłyneła wplata odAgiag
- 50 zł.Dziękujemy Ci Kochana.
![]()
![]()
Mamy już 130 zł.Pakiet kosztuje 299 zł tak więc zbieramy nadal.Zapraszamy do Pomocy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 324 gości