Moderator: DoBo
mruczki2 pisze:Witam
Nasze wystawy były i są kameralne ,taka ilość sędziów była wystarczająca ,a jeśli będzie większa ilość MCO to wyjście awaryjne i dobieramy kolejnego z kat II .
Pozdrawiam
R.K
MCO i pozostałą grupę kat .II Mamy jeszcze ucznia kat III z niemiec w razie potrzeby uzupełni skład sobotni. A pro po w sobotę 29 04 2012 było 18 kotów kat I
myślmy pozytywnie .
,powinniście być zadowoleni będzie kilka stoisk ,przez ostatnie 2 lata Dragon nie wyrażał zgody na innych przedstawicieli kociej karmy , w tym roku nawet z niemiec będzie hodowczyni z karmą .Mamy obok karczmę z pysznym jedzonkiem i oczywiście będą w sobotę wspaniałe pączki z szczecińskie Cukierni Koch 

Ja bym bardzo chciała przyjechać, tylko logistycznie mam ogromny problem - jestem niemobilnapaolka78 pisze:Uf...trudno było znaleźć nocleg, ale znalazłam. Dla osób, które jeszcze nie znalazły noclegu, niedaleko Goleniowa jest stajnia Modrzewie miejscowość Modrzewie, wolne są jeszcze pokoje, cena 50 zł/os i oczywiście pełna akceptacja 4 łapek. Kontakt: 781 984 246 - można powołać się na kontakt z forum miau od Paolki.

Manu pisze:Czy ta wystawa ma może swoje wydarzenie na facebooku ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: edyta.nowak87, Irek B i 6 gości