» Pon kwi 08, 2013 21:50
Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- TU BIJĄ!!!!
O taaaaaaaak uprawiamy seks zbiorowy przez tel i net. Staramy się po prostu czymś nie zarazić:-) W końcu bezpieczeństwo i profilaktyka ponad wszystko hihih
PARANOJA - przebijająca wszystko, co do tej pory przerabiałam. Opowiemy słowo. Mamy niewątpliwy dar wplątywania się w niecodzienne historie. Kurna noo taka karma........Glupawkę chyba złapałam........
O lwie- a proszę bardzo dziś mogę jeszcze raz.......
To było tak: nie tak wcale dawno temu miałam mastiffkę angielską o wdziecznym imieniu Sake. Czemu Sake? bo moja niedżalowana rottka miała na imię Tequila - logicznie wiec nie? Teraz nazwałabym psice pewnie Ćwiartka - bo po Połowce to już mnie głowa boli - starzeję się:-) - uprzedzałam, ze mam głupawkę? Uprzedzalam:p
Noo. Sake była córka dwóch interchampionów, powalająco piękna, PROSTA ( co u mastiffa wcale nie takie częste) i WIEEEEELKA. Ponad 85 kg wazyła.......
Dzidziunia ( bo tak sie po domowemu nazywała ) miała wielkie serducho i specyficzne nastawienie do świata. Razu pewnego moj eks małzonek mył na podjeździe autko. Suczydło podówczas ok 7 miesięczne - było dzieckiem. WIEELKIM . Bo dzieci tej rasy nigdy nie są tak naprawdę małe. Wieeelkim i duuuuuuuurnym . Nooo przechadzała się przed domem w towarzystwie bosej, przyodzianej w kusy stary podkoszulek pańci. I nagle dostrzegła MOTYLKA. Jak Miau kocham MOTYLKA.
no i ?i za nim pognała. A za nimi ja........Wybiegając rzuciłam do eksa - ŁAP KLUCZYKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eks wprawdzie został eksem, ale przekaz o dziwo pojął. Bo znaczył on ,mniej wiecej tyle: kilometr za nią zrobię, wiecej rady nie dam!!!!!! Miał wiec dokonać wsparcia za pomocą autka........Do czego jak wiadomo kluczyki niezbędne.......
Pies goniony autem jest uchwytny o ile w pola nie skręca. ( z mądrosci życiowych Neigh)
A zatem gnam za pędzącym z rozwianymi uszami mastiffkiem drąc się ile sił w płucach - STÓJ KRETYNIE!!!!!!!!!!!!!( biegnę boso.......kusy podkoszulek mam radośnie udrapowany gdzieś w okoliach biustu, spod wspomnianego widać mi gacie na szczeście mało kuse.......)
CDN
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"