Kurcze domek tymczasowy bardzo by sie maleńtasom przydał

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:A co z Lilu?
Iwona11 pisze:Super wieści![]()
Martwię się tylko Calineczką, bo wczoraj była kłębkiem strachu. Właściwie dlaczego ona nie wraca na wolność?
The Szops pisze:Napiszę rano sms do Beatki
Martwię się tylko Calineczką, bo wczoraj była kłębkiem strachu. Właściwie dlaczego ona nie wraca na wolność?
Też się trochę martwię po tym jak ona się wczoraj okropnie bała. Zobaczymy jak będzie bez Nutki, bo ona ją chyba ostro przeganiała.
terenia1 pisze:Uffno i na koniec do schroniska popołudniu trafiły 4 małe dupelki takie małe smyki, śmiesznoty około może 7 tygodni, mam nadzieję że będa jadły samodzielnie bo jak nie to czarno to widzę
- latają po boksie są troszkę wystraszone
nie miałam aparatu więc nie dałam rady zrobić im zdjęć, ale pewnei Piotrek jutro rano zrobi .
Kurcze domek tymczasowy bardzo by sie maleńtasom przydał![]()
![]()
terenia1 pisze:The Szops pisze:Napiszę rano sms do Beatki
Też się trochę martwię po tym jak ona się wczoraj okropnie bała. Zobaczymy jak będzie bez Nutki, bo ona ją chyba ostro przeganiała.
Dziś na razie zostawiłam ją w boksie - zjadła, i mokre i suche, ale może faktycznie jak nie będzie Nutki to będzie lepiej. Na początku jak ją wypuściłyśmy była bardzo fajna, aż Nutka się do niej nie dobrała![]()
Nie wraca na wolność bo w sumie to nie dzicz jakaś, da się miziać, ale tylko jest wystraszona moze warto jej dać szansę życia w domku to młodziuutka koteczka i ma zadatki na domek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości