Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomocy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 08, 2013 19:01 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

jo.anna podaj link do wydarzenia bo mi wiadomości na fb nie działają i nie mam jak Ci odpisywać.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon kwi 08, 2013 19:05 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Idę spamować do grup :)

Edit: I tak mam już blokadę na fb na zaproszenia :lol: to co innego może mi grozić :lol:
Dałam do 14 grup

CatAngel

Post » Pon kwi 08, 2013 19:18 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

To tak na poprawę humorku :lol: Fajna stronka
http://ffffound.com/image/e614a529f41a8 ... 01eb74379f

CatAngel

Post » Pon kwi 08, 2013 19:19 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Rzeczywiscie nie ma wiadomości, ale widze, ze to co Magda Markowicz z Chełma napisała u nich 21 godzin temu, przed chwila pojawiło sie u mnie. Moze CatAngel wie jak sie z nimi komunikować?
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Pon kwi 08, 2013 19:38 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Najlepszy czas na reklamy na fb to piątek i sobota
http://socialpress.pl/2012/04/czy-weeke ... acebooku/#
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Pon kwi 08, 2013 20:40 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Kinnia pisze:Ja już nic nie rozumiem - Ichigo zaczął jeść normalnie tzn. jje i suche i mokre. Dzisiaj zjadł nawet trochę surowego mięska z kurczaka, co prawda dopiero jak wróciłam z pracy i dawałam mu do pyszczka pokrojone kawałki ...ale sam brał z reki i z talerzyka wziął dwa 8O . Ja nie rozumiem tego co się dzieje i nie jestem w stanie odkryć wzoru jego działania. Tutaj jest jakaś zmienna, której ja nie widzę albo ....związane jest to z jego zmiennym samopoczuciem fizycznym, które daje choroba. Tylko jaka? Macie pomysły? Dajcie coś, może .....

A moze to uspokajacze? 8O
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon kwi 08, 2013 20:48 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Ja walczę z psami, a Dobre Duszki szukają domków dala gangu. :aniolek: :aniolek:
Dzięki.

A może faktycznie? Ja na prawde nie wiem co jest. To jest taki przekładaniec zachowania i funkcjonowania. Raz jest lepiej to znów gorzej a reguły dla lepiej brak :cry: .

Faktycznie teraz z tym uspokajaczem trend powinien sie utrzymać. Jak znów będzie zjazd to :crying: bo mi się repertuar skończył.
I tak się cieszę. Jest nerwowy i boi sie wszystkiego ale zaczął jeść - z reki i gdy siedzę przy misce lu leżę :mrgreen: to wypadkowa sytuacji :mrgreen: ale jje. Zobaczymy. Jeśli to uspokajacz to powinno byc coraz lepiej. :D
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Wto kwi 09, 2013 6:55 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Jest nerwowy i boi sie wszystkiego

Może jednak spróbuj tego Bacha - nie czekałabym, ciągły strach się kumuluje i odkłada 'fizycznie'. Z zastrzeżeniem - nie każdy [człowiek, kot, pies ] reaguje szybko na ekstrakty.
Napisz do Ryśki, jak się zdecydujesz. Możesz przy okazji sobie... :lol:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto kwi 09, 2013 8:16 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Czyżbyś sugerowała, że powinnam zakupić sobie jakiś uspokajacz? :ryk:
Jak na sytuacje, w których żyję prywatnie i pracę, jestem niespotykanie spokojnym człowiekiem.
Zobacz co działo się na fb z psami i wokół nich.
Obrazek

Kinnia

Post » Wto kwi 09, 2013 9:57 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

- Hmm... skoro tak twierdzisz...
- nie będę wchodzić na fb, choćby dlatego, że się strasznie źle tam poruszać. Nie wiem czy to komp, czy przeładowany portal, ale czasochłonne oczekiwania na każde połączenie źle mi robi na czas.. :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Wto kwi 09, 2013 15:52 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

:ryk: poturlam się
Obrazek

Kinnia

Post » Wto kwi 09, 2013 16:47 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Jak bym wiedziała jak wyglądasz to bym mogła sobie Ciebie taką turlającą zwizualizować...
Bo chyba ten emot to nie wyraz zadowolenia tylko turlanie terapeutyczne... , no, to fakt, możesz Bacha nie potrzebować... :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Śro kwi 10, 2013 22:49 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Większość rzeczy biorę "na miękko" bo inaczej wariatkowo murowane. Więc :ryk:

poza tym :ryk:
i jeszcze :ryk:
bo w końcu :ryk:
i na dobranoc :ryk:

pa pa :D
Obrazek

Kinnia

Post » Czw kwi 11, 2013 10:58 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Czy ktos wie dlaczego zniknęły z pierwszego postu zdjęcia paragonów z rozliczenia pieniedzy (tam na końcu bo te na poczatku sa )??? Przeciez je tam zamieściłam i były widoczne i ...... a teraz nie ma. Dlaczego? Co się stało? 8O 8O 8O Przeciez były!!!! 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Właśnie to odkryłam bo wstawiałam info, że futra dostały od Anonimowego Darczyńcy 100zł na jedzonko i żwirek. Ślicznie Dziękujemy. To dla nas wielka pomoc w utrzymaniu ich w dobrej kondycji :1luvu:

Dostałam mai'l od pana, który chciał Dyzia. Kocurek nie spełnia wymagań ponieważ jest ......za dyży 8O . Tłumaczę, że on ma dopiero 7-9 miesięcy i nic na to nie poradzę, że już taki duży jest a wciąż rośnie i tez nic na to nie poradze - przeciez nie będe go głodzić :evil: . A pan na to: on jest duży i wygląda na dorosłego :evil: .

No ja nie mówię, że chłopaki sa małe bo nie są, ale też nie są wielkości MC. :evil:

Za duży, za duży... jest jaki jest i niech sobie rośnie. A jak nie pasuje, że jest duży to .... :evil: . I niech sobie rośnie.
Obrazek

Kinnia

[poprzednia][następna]