Wątek DO ZAMKNIĘCIA-dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 02, 2013 10:53 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- uaktualniamy spis ślepaczków str.29

anita5 pisze:Do uzupełnienia ślepaczków na zawsze:
Srebrny umarł :(
Przybył mi Gapcio.

Postaram się wreszcie przyłączyć na nowo do funduszu... :oops:

tak mi przykro, Anitko :( kiedy? nic nie pisałaś...
gdybyś mogła wstawic zdjecie.... a ja już uzupełniam
Gapcio jest na zawsze, rozumiem? Możesz nam przedstwaić chłopaka?
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Wto kwi 02, 2013 11:12 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- uaktualniamy spis ślepaczków str.29

Sreberko umarł 3 lutego 2012 roku, pisałam raczej na pewno, ale to już kawałek czasu minął...

Gapcio to kot powypadkowy, miał zdrutowaną szczękę, odmrożone paluszki, nie widzi nic, i jest rozkoszny:

Obrazek

Może mieć 7 lat, a może 10... Nie wiadomo. No i ma tylko kikucik ogonka, ale to stara sprawa. I ma najpiękniejsze, najgrubsze futro. :D
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto kwi 02, 2013 21:39 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- uaktualniamy spis ślepaczków str.29

na prośbę BOZENAZWISNIEWA proszę o uzupełnienie w wątku pamięci:

Kizia
Obrazek

Temidek
Obrazek

Benia
Obrazek
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Śro kwi 03, 2013 16:53 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- uaktualniamy spis ślepaczków str.29

anita5 pisze:
Obrazek

Może mieć 7 lat, a może 10... Nie wiadomo. No i ma tylko kikucik ogonka, ale to stara sprawa. I ma najpiękniejsze, najgrubsze futro. :D

widzę,że nie tylko futerko ma grubiutkie :lol: - powodzi mu się u Ciebie :ok:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Post » Śro kwi 03, 2013 16:57 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- uaktualniamy spis ślepaczków str.29

zdjęcia kotków zostały wstawione na liście naszych slepaczków na zawsze- tam tez sa kotki, które odeszły, aby zawsze były przy nas; w poście pamięciowym umieściłam kotki na dt lub te, które nie miały nigdy domu, które go nie doczekały ... :(

u Bożeny brakuje mi zdjecia Czarnuszka, u anity5 zdjecia Sreberka- mogły byście przesłać? pogrzebałam bym w staruych watkach, gdzie kazdy pzredstawiał swojego slepaczka, ale czas... :oops: stąd moja prośba
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Post » Śro kwi 03, 2013 17:02 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- uaktualniamy spis ślepaczków str.29

anita5 pisze:Sreberko umarł 3 lutego 2012 roku, pisałam raczej na pewno, ale to już kawałek czasu minął...

Gapcio to kot powypadkowy, miał zdrutowaną szczękę, odmrożone paluszki, nie widzi nic, i jest rozkoszny:

Obrazek

Z naszego Morrisa śmieją sięże jest okrągły jak piłka, a tu widzę że innym się "powodzi" jeszcze lepiej :mrgreen: Cudny ten Gapcio :1luvu:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro kwi 03, 2013 17:13 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- uaktualniamy spis ślepaczków str.29

ewexoxo pisze:
jerzykowka pisze:Kochane, pełna mobilizacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kubuś po Świętach nie będzie miał gdzie się podziać :!: Błagamy o kącik dla niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie zapomnimy o nim, będziemy zbierać fundusze, szukać kolejnych wirtualnych opiekunów chociaż na drobne kwoty. W tej chwili Kubuś ma zagwarantowane 40zł co miesiąc. Wierzę, że ten "fundusz gwarantowany" wzrośnie :ok:
Kubuś został objęty honorowym patronatem Klubu Ślepaczków i zrobimy wszystko by wspomagać jego leczenie, utrzymanie.
Błagamy o pomoc
:!: Kubuś błaga o pomoc :!:

Sytuacja Kubusia nie jest pewna, jestem w stałym kontakcie z Gosią. Jeżeli podejmie decyzję o wzięciu Kubusia na DT proponuję:
- założenie oddzielnego wątku dla Kubusia
- zamieszczenie informacji na FB z prośbą o wsparcie (czekamy na info odnośnie mozliwości oddzielnej zbiórki dla Kubusia np. podając w tytule przelewu dopisek "dla Kubusia")
- ustalenie kwoty comiesięcznego wsparcia z funduszu ślepaczkowego na zakup leków lub karmy z możliwością wykorzystania np. na 3-4 miesiące naprzód (przykładowo ustalając 20zł/miesiąc - możliwość zakupu leków za 60-80zł)

Odnośnie ostatniego - to moja propozycja ze względu na wyjątkową sytuację. Myslę, że takie wsparcie odniosło by większy skutek. Proszę jednak o wypowiedzenie się inne osoby.

prosze o głosy drodzy składkowicze- ja osobiście jestem za przyznaniem Kubusiowi stałego wsparcia z funduszu awaryjnego i oprócz tego , jesli będzie możliwośc oczywiście z wpłata imienną poprzez ślepaczki -wówczas uzyskalibyśmy z pewnością więcej , jesli będą wpłaty poprzez fb
alessandra
p.s. przypominam,że takie wpłaty na fundację możemy odliczyc sobie w pit-0 w zeznaniu rocznym na str. 1 w rubryce "darowizna", podstawą jest posiadanie dowodu przelewu oraz zawarte słowo w tytule wpłaty "darowizna" a potem co kto chce :wink:
Na drugiej stronie pit-0 wpisujemy dane Fundacji Agapeanimali i kwotę wpłat uiszczonych w roku podatkowym np. 2013.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Post » Śro kwi 03, 2013 17:19 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- uaktualniamy spis ślepaczków str.29

Ewelinko, chciałam już wczesniej zapytać- skąd u Ciebie taka piękna wiosna tej zimy? :roll:
:lol: oj, zyczymy sobie takiej już! w końcu jest kwiecień i winno sie wszystko obsypywac kwieciem :?
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Post » Śro kwi 03, 2013 18:52 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- uaktualniamy spis ślepaczków str.29

Z Bubusiem musimy pojechać do okulisty, jutro się tym zajmę, zadzwonię zaklepie termin, będziemy Bubusia najprawdopodobniej operować. Stan oczka pogarsza się :(

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Czw kwi 04, 2013 8:15 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- uaktualniamy spis ślepaczków str.29

jerzykowka pisze:
AnnMarie Droga, czy są jakieś wieści o ewentualnym DS dla Wery? :ok: :ok: :ok:
Twoje (a raczej Twoich podopiecznych) fotki zapewniły mi uśmiech na cały dzień - wspaniałe :love:

Podróż Wery dobiegła końca... Jutro mija tydzień odkąd zamieszkała w nowym miejscu. Ma już wreszcie swój własny, ciepły dom i swoją rodzinę. Domek postara się zawalczyć o jej oczy :)
Ratując jednego zwierzaka nie zmienimy świata, ale zmieni się świat tego jednego zwierzaka... a w naszym przypadku trzech... :)
Obrazek Obrazek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=149299

ZABEZPIECZENIA OKIEN I BALKONÓW WARSZAWA I OKOLICE - POLECAM SERDECZNIE !!!
http://balkondlakota.cba.pl/

.AnnMarie.

Od: Nie wrz 23, 2012 21:10

Post » Czw kwi 04, 2013 8:19 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- Dixi Wr-w str. 1 , 25 , Kubuś str. 26

Klub Ślepaczkowy pisze: :arrow: Ramzes vel Lepek Obrazek u Bożeny z Wiśniewa

Ten kot mnie rozbroił... JEST CUDNY ! Ogłaszam się członkiem jego FunClubu... :1luvu: Bożena, gratuluję takiego kocura...
Ratując jednego zwierzaka nie zmienimy świata, ale zmieni się świat tego jednego zwierzaka... a w naszym przypadku trzech... :)
Obrazek Obrazek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=149299

ZABEZPIECZENIA OKIEN I BALKONÓW WARSZAWA I OKOLICE - POLECAM SERDECZNIE !!!
http://balkondlakota.cba.pl/

.AnnMarie.

Od: Nie wrz 23, 2012 21:10

Post » Czw kwi 04, 2013 11:25 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- uaktualniamy spis ślepaczków str.29

Obrazek Taki był Sreberek...

A Gapcio jest gruby, ma ogromny brzuszek... :oops:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw kwi 04, 2013 12:49 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- Dixi Wr-w str. 1 , 25 , Kubuś str. 26

Klub Ślepaczkowy pisze:Proszę o przejrzenie listy naszych ślepaczków i zgłoszenie o zmianie., wpisie, etc.

a oto nasze ślepaczki na zawsze :wink:

Bardzo proszę o dopisanie. U mnie jest Dosia i Gabryszka.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pon kwi 08, 2013 12:54 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- Dixi Wr-w str. 1 , 25 , Kubuś str. 26

jaaana pisze:
Klub Ślepaczkowy pisze:Proszę o przejrzenie listy naszych ślepaczków i zgłoszenie o zmianie., wpisie, etc.

a oto nasze ślepaczki na zawsze :wink:

Bardzo proszę o dopisanie. U mnie jest Dosia i Gabryszka.

a zdjecia poprosimy i krótko o koteckach- nie ma tak łatwo by dopisać :lol: :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon kwi 08, 2013 13:10 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- Dixi Wr-w str. 1 , 25 , Kubuś str. 26

.AnnMarie. pisze:
Klub Ślepaczkowy pisze: :arrow: Ramzes vel Lepek Obrazek u Bożeny z Wiśniewa

Ten kot mnie rozbroił... JEST CUDNY ! Ogłaszam się członkiem jego FunClubu... :1luvu: Bożena, gratuluję takiego kocura...

A ja dodam, że Lepek od początku był ambasadorem ślepaczków na FB :) Można by powiedzieć, że... od Lepka wszystko się zaczęło... :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

[poprzednia][następna]