4ro letni Lebron z Opola w DT u majencji. Czy będzie DS? ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 07, 2013 21:32 Re: 4ro letni Lebron z Opola w DT u majencji. Czy będzie DS?

Co tam u Lebrona ? pozdrawiamy całą kocią ferajnę :ok:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Pon kwi 08, 2013 9:14 Re: 4ro letni Lebron z Opola w DT u majencji. Czy będzie DS?

Właśnie. Majeczko, czy wszystko ok? Martwię się trochę tą ciszą :(
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pon kwi 08, 2013 10:40 Re: 4ro letni Lebron z Opola w DT u majencji. Czy będzie DS?

Wszystko w porządku z ...kotem. Ja mam trochę problemów zdrowotnych, ciągnie sie to drugi miesiąc więc nie specjalnie się udzielam.No cóż starość...Jaśnie hrabia imieniem Zombiś, jedynie nie toleruje go najmłodsza Franca syczy na niego jak opętana wystarczy że sie na nią popatrzy, czasem sie pogonią ale bez specjalnych łapoczynów. Przy obcinaniu pazurków trochę się kłóci ale dajemy radę. Apetyt ma- jak jest głodny to ostentacyjnie wskakuje na stół w kuchni i siedzi jak posąg w oczekiwaniu na miskę. Próbowałam dawać michę przyziemnie- na razie niereformowalny. Suchego sie nie chwyci- mokre, surowizna, gotowane tak a najlepiej byle co z talerza ludzkiego - trzeba pilnować bo od razu pcha te swoje 3 zombie. Paskudzi przy jedzeniu- bo wyciąga po kawałku na stół z miski i dopiero wtedy zakąsza. Nie przybrał na wadze chociaż nie je mało- wygląda, że ten typ tak ma. Nie jest nakolankowy żeby sam przyszedł, ale jak się go dorwie i ma dobry moment to poleży na kolanach i daje się łaskawie głaskać. Wydala prawidłowo i 100 % to qwety. Jak trochę sama dojdę do siebie i będzie cieplej to pojedziemy na badania, bo ta sierść jakaś taka wydaje mi się tłustawa , tak na wszelki wypadek sprawdzić czy jest OK.
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon kwi 08, 2013 11:41 Re: 4ro letni Lebron z Opola w DT u majencji. Czy będzie DS?

Zdrowia majencjo - dla Ciebie :1luvu: i dla Lebrona :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia]