Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Znalazłam jeszcze zdjęcia małego Cześka .
barbarados pisze:To jeszcze Czesio . Łatek to ten grubas na akwarium leżący . Ewo , moge Ci na maila zdjęcia przesłać ?
barbarados pisze:Tak , to Łatek . Grubas . Z dużym brzuszkiem do nas przyszedł . Domyślacie się czego się obawiałam . Musiał swoje przejść . je głównie karmę z od kłaczaczem . I rosół spija , a zagryza go cukrem z cukiernicy .Teraz się rodzice nauczyli garnki zabezpieczać przed kotkiem , który jest głodzony , jak widać
Grosziwo pisze:barbarados pisze:Tak , to Łatek . Grubas . Z dużym brzuszkiem do nas przyszedł . Domyślacie się czego się obawiałam . Musiał swoje przejść . je głównie karmę z od kłaczaczem . I rosół spija , a zagryza go cukrem z cukiernicy .Teraz się rodzice nauczyli garnki zabezpieczać przed kotkiem , który jest głodzony , jak widać
Grubas ? Nie przezywaj chłopka bo jest dobrze zbudowany a nie zaraz grubas![]()
Zuzia moja to jest grubas http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fa0 ... 4cc20.html
barbarados pisze:doprowadził moją mamę do rozpaczy wypijając mleko zsiadłe . W nocy do mnie dzwioniła , bo sie kot otruł .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości