halbina pisze:fajny kić...
fajny...uroda powalająca.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KOTY Z NARNII pisze:Mam 6 MCO, jak można nie chcieć takiego pięknego kota?A że alergia, my też mamy różne przypadłości. Chociaż podrzucę.
vailet pisze:KOTY Z NARNII pisze:Mam 6 MCO, jak można nie chcieć takiego pięknego kota?A że alergia, my też mamy różne przypadłości. Chociaż podrzucę.
Nie wierzę że tego kota nikt nie chce.Widocznie ludzie co pytają nie spełniają wymogów lub mają inne koty.Wygląda jak prawdziwy MCO
ASK@ pisze:vailet pisze:KOTY Z NARNII pisze:Mam 6 MCO, jak można nie chcieć takiego pięknego kota?A że alergia, my też mamy różne przypadłości. Chociaż podrzucę.
Nie wierzę że tego kota nikt nie chce.Widocznie ludzie co pytają nie spełniają wymogów lub mają inne koty.Wygląda jak prawdziwy MCO
Agneska napisała wyżej, że ludzie dzwonią , chcą kota, tylko za diabła ogłoszeń nie czytaja i zawartych w nim uwag:roll:
ASK@ pisze:W ogłoszeniu jest,ze dom TYLKO nie wychodzący, z zabezpieczonymi oknami i balkonem oraz bez dzieci...+ kilka innych uwag, które dzwoniący ignorują totalnie.Szlag człeka trafia bo produkuje się a to NIC nie daje. Tyle naszego,że zawsze można delikwentowi zwrócić uwagę,że wszak wszystko jest napisane.
Przy telefonie do siebie w ogłoszeniach zaznaczam,ze proszę o kontakt po 16...I co z tego? Telefon widzą ale resztę olewają. I tak jest prawie z kazdym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 33 gości