» Nie kwi 07, 2013 15:10
Re: WYBORY MISS I MISTER KWIECIEŃ '13 "ŚNIADANIE MISZCZUUUF"
KANDYDACI:
1. MACIEK od AgaS1987Hej
Jestem Maciek. Mam 4 lata i ważę 7 kilo 
Chciałbym Wam pokazać co najbardziej lubię jeść.
Pewnie wszyscy pomyślicie, że wszystko bo jestem troszkę grubiutki 
Ale nie. Mam swoje ulubione potrawy 
a mój dzień z jedzeniem wygląda tak:Rany! Puste miski
Ej Duża, nie żartuj, że mam zjeść tych kilka ziarenek na śniadanie!
W końcu dostałem jeść! Uwielbiam mokre! Mógłbym je jeść tonami.
Dlatego też zjem i z drugiej połówki
Co mi tam, przecież nie muszę dbać o linię 
O rany! Odkryłem, że na stole zostawili jedzonko! I to z kurczaczkiem ! No to też je zjem!
A teraz czas na relaksik „na trawce”. Mmm nie ma to jak zielsko na biedny brzuszeczek
Mam cie- zjem cie! 
2. SURI od isabell36mmmmmmmmmm smaczne to kakao 
Suri jeden z trzech kotów mojej siostry należy zauważyć, że do połowy grudnia zeszłego roku siostra nie miała ani jednego kota
3. BUBUŚ od katarzyna1207

A to Bubuś, zwany także Bubencjuszem ... przyjechał na tymczas ze schronu w Łodzi ...prawie 3 lata temu
Ma około 10 lat ... i teraz już bardzo dba o swój brzusioooo ...
starając się jak najmniej przemęczać ... nawet przy jedzeniu ...
Kto zna jego historię, to pewnie pamięta, jak ciężko chorował i jaką walkę stoczyłam o to, żeby jadł ...cokolwiek4. RAMBO od JosieSiostry już poszły spać ale ja jeszcze piję mleczko żebym był dużym i silnym Kocurkiem, bo jak urosnę to będę dużo psocił.
Jedzenie w wersji hard - z siostrą śpiącą na głowie.
Rambo (ciemnoszary)
Największa ciapa. Jak tylko się czegoś wystraszy chowa się za siostrami.
Maluchy z mamusią trafiły do mnie na tymczas zaraz po świętach. Dzika kotka złapana przez Kocią Przystań zaraz przed świętami w celu sterylizacji okazała się ciężarna i w niedzielny świąteczny poranek okociła się. Maluchy mają obecnie dwa tygodnie i jak skończą trzy miesiące będą szukały kochających domków.5. MŁODY od michalinadzordz
Młody i jego mama to kotki zgarnięte z ulicy do sterylizacji. Są tak "dzikie", że mogę głaskać je po brzuszkach i tulić
Młody bardzo kocha mamę i wszystko robi razem z nią - śpi w jednym pudełku, urządza wspólną toaletę, bawi się jej ogonkiem i... konsumuje wszystkie posiłki, w tym śniadanie 
Kandydat prosił bym nagłośniła, że jego największym marzeniem jest pokój na świecie, a hobby to fotografia - no przecież jest fotogeniczny, czyż nie?6. FILIPEK od AnnikAKrknie przeszkadzać, bo jem!
miaUem, ale zjadłem. A teraz chcę jeszcze 
Filipek jest jedynym kotem w naszym domu, oprócz dużych towarzyszy, teren naszego mieszkania dzieli z puchatymi króliczkami i narwanym psem, także na pewno się nie nudzi. Przyjechał do nas z Oświęcimia - w grudniu. Wariat lubi wskakiwać na kuchenkę oraz blat kuchenny i włazić do gara z zupą pomidorową (o czym była żywa dyskusja
), wykradać surowe kurczaki albo wylizywać miseczki po lodach w zlewie.7. CEZARY GRZYBOWSKI od ewa_mrau... na razie wypatrujemy
a niektórzy to nawet kończą poranną toaletę, wstyd powiedzieć którego miejsca!
tłoku nie ma, ale zapewne zaraz się zacznie!
ja na wszelki wypadek siedzę wyżej, co by mieć lepszy ogląd
no i doczekaliśmy się!
a po śniadaniu ćwiczę jogę, bacząc uważnie na to, co by się zanadto nie przeforsować!
pisałam ja, Cezary Grzybowski - 5,5 kg syndromu urologicznego8. RUDI od halinka1403Czy ja się w końcu doczekam tej repety

Ostatnio edytowano Sob kwi 20, 2013 9:47 przez
KITA - RZESZÓW, łącznie edytowano 6 razy